• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam Eşimin Her İzin Gününde Bizi Bekliyor.. :(

canım bizde iki yıl olcak evleneli. benim kayınvalidemde basta yapıyodu. ama kendi annem erkek kardeşime hiç böyle yapmaz bi pazarı var eşiyle geçirsin der cagirmaz bizide aynen. gidecegim zaman haftaiçi ben gündüzden giderim eşimde aksam yemege gelir sonra döneriz. kayınvalidemede öyle yapıyorum ama pazarları cagırma muhabbetide oluyodu. eşim bazen pazarları dahi çaliştıgı oluyodu. ve 2-3 haftada bi pazar evde kaldıgı oluyodu. bende kayınvalidemi kırmadan kardeşimi örnek göstererek konustum her pazar dısarı cıkıyolar benim eşim her pazar kalmıyo evde kalıncada evde kalmasını yada gezmek istiyoruz benim annem hiç çagırmaz yeni evlisiniz zaman gecirin der dedim. oda anladı bunu bidahada çağırmadı. sende tatlı bi dille anlat bence. her hafta mutlaka hem kendi anneme hemde kayınvalideme giderim ama haftaiçi giderim günüde kendim ayarlarım belli bir gün yoktur müsait oldugum güne göre ayarlar eşime söylerim. oda tmm sen ayarla ben aksam gelirim der. ben söylemezsem anneme gidelim demez çünkü çok yogun calışıyo ve yoruluyo evde dinlenmek istiyor annesinin evide olsa artık yabancılık çekiyo kendi evimizde daha rahat eder. biz sorunumuzu aştık darısı size canım... :KK16:

Back