- 3 Eylül 2012
- 21.843
- 57.462
- 798
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Arsız ve sinsi kaynana bunun üzeri oğlunu arar ve gelini şikayet eder tabi gelinin söylemediği laflarıda ekler alsana huzur bozan cadı kaynana
Anlayis sifir , millet gelmezmis der lafa bak resmen acindiriyor kendini...
Esin gitmek istiyorsa buyur git de sen gitme.. bunu bi ikikez yaparsan esinde zamanla vazgecer ve artik cagirmazlar..
Ama esindede suc var , esininde annesine demesi lazim bugün kendimize ayiriyoruz isimiz var veya plan yaptik..
oğluna nazı geçiyor ondan bu ısrar
oğlu dese ki "biz geleceğimiz zamanı biliyoruz senin davet etmene gerek yok"
ağzını açmaz bir daha
iş kocanda bitiyor canım
Çıldırmak üzereyim artık bıktım usandım bunlardan.. herkez kendini düşünüyor o kadar bencillerki dayanamıyorum..
Eşimin Sadece pazar günleri tatil diğer günler çalışıyor sabah 8 akşam 6 da evde..
VE kaynanam Her pazar eşiminle benim oraya gitmemi bekliyor.. her pazar arıyor laf sokuyor..
Diyeceksiniz ki hafta içi git beklemesinler hafta içide gidiyoruz ama pazar günleride bekliyorlar..
Bugün eşimle onun tartışmasını yaptık...
Kaynanam aradı hani niye gelmediniz dedi eşim geçistirdi felan
Ben: kim o arayan
Eşim: annem.. niye gelmediniz diye soruyo mahalledekiler oğlun niye gelmez derlermiş (Sanki hiç gitmiyoruz .. ) Daha pazartesi ordaydık carsamba burdalardı..
Ben: Ailen senin izin günün pzar günü oldunu biliyor ve hep bunu yapıyor hep seni bekliyor
Eşim: Onların yerine koy kendini sen olsan beklemezmidin ??
Ben: Öyle mi onlar benm yerime koydular mı kendilerini yada sen benm yerime koydun m kendini ??
Onlar bekliyorsa bende bekliyorum eşimi.. pazar günü olsun gezelim tozalım eğlenelim kendimize ayıralım istiyorum.. Ben senin ailen değilmiyim kendini benm yerime koy ?? bu yapılan bencillik değil mi
Her hafta pazar onlara gitmeni bekliyorlar.. istiyorlar Ben her pazar anneme gitsem yahut bunu yapsam ne yaparsın ??SAnki hiç gitmiyoruz ugramıyoruz ailen sadece kendini düşünüyorlar
Bir oturupda oğlum evlendi evi yuvası var ailesine ayırmak istiyorlar diyemiyorlar...
Madem öyle hiç mi yapamıyosun bir hafta bize bir hafta onlara ayır benm ki de ana ben gidelim diyormuyum sana pazarları yada annem çağırıyor mu ? kusura bakma ama dengeyi kurmasını bileceksin madem öyle.. sennn bir ailen var bak artık yakında bebeğimiz olacak böyle olmaz yeter... söyle annenlere her pazar beklemesinler uygun bir dille madem ki...
Eşim dinledi dinledi birşey demedi.. ben artık dayanamıyorum kızlar cıldırmak üzereyim hafta içi gidiyoruz dahan ne istiyorsunuz ne diye pazarımı bana zehir ediyorsunuz bendden çalıyorsunuz n diye her pazar bekliyorsunuz bıktım usandm hele bide laf sokmaları ne yapsan yap yaranamıyosun bıktım usandım artık
Ben her pazar onlara gitmek zorundamıyım neden gideceğim ya nedenbi pazarımız var zaten onuda eşimle geçiremiyorum bunlar nasıl insanlar.. napmalıyım nolur bana yol gösterin sinirlerim çok bozuldu onlar yüzünden bu halimle aglıyorum uzüyorum kendimi bebegime yansıtıyorum onlar yüzünden belkide birşey olacak..
nasıl baş edeceğim ben nasıl bulacağım orta yolu ve yine yine yine her pazar bizi bekliyecekler.. her pazar gelmiyomusunuz die arıyacaklar yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer
eşim ile onlar yüzünden tartışmakdan bıktım artık eşime kendini acındırıyor resmenn oda birşey demiyor nolur bana bir yol gösterin..
Ağzını açıp bir şey diyemeyen erkeklerden daha çok nefret ediyorum.Anlayissiz kaynanalardan nefret ediyorum
Hayır tabiki CNm ilk zamanlar bu tarz sorunlar cok nirmla ama inan zamanla düzelecek esinde artık kendi ailesi oldugunu anlayacak ve diger ailesine gereken tavrı koyacak sen sadece esine karsi akıllı ol kendinden soğutma güzelce kendini acindirarak hem hamilesinde bunu da kullanarak bu isten kurtul her pazar kaynanaya mı gidilir yahu ne kendi aileme ne esimin gitmeyiz tatil günlerinde he onemli bir durum olur Yada hep baraber bir piknik uzak bir akraba ziyareti o zmn beraber gideriz Yada arada bir disarda hafta sonu ailece yemek yeriz o kadar hafta da bir hafta ici aksam gidiyoruz sadece cogu zmanda ben söylerim gidelim diye esim en rahat evinde oluyir babasının yanında zor oluyor dinlenmiyor bile ben bu durumdan cok memnunum tabiBenim bu yazılan lardan gördgum kadari ile evliglim oturma mis kızlar ve eşime ulasamyrm bu konular da napacagimi blmyrm cok çaresiz hissediyorum kendimi
Cnm çocuk var mı?çocuktan önce biz de her cmt pazar ordaydık.cmt öğlenden beni görürürdü,annesi de ben gidince prenses olur.yemek yaptırır 3 kızını ailesiyle çağırır.benim çocuğum yok ya etrafta ben dönerim bi de.yemekten sonraaa hooppp çocuğunu alan kenara çekilrdi.eşimin gözü bunları görmezdi.ama şimdi kızım çatır çatır kavga ediyor.3.5 yaşında.bizi gezdir yemeğe götür vs. Diye.çok değişti şnan.çocuklar olunca kendi aile olduğunu anlayacak çocuklarını mecbur dışarı çıkaracak.ama tatlım şu an için gerçekten sinir bozucuuu.insan sinir oluyorrr:)))zamanla geçiyofÇıldırmak üzereyim artık bıktım usandım bunlardan.. herkez kendini düşünüyor o kadar bencillerki dayanamıyorum..
Eşimin Sadece pazar günleri tatil diğer günler çalışıyor sabah 8 akşam 6 da evde..
VE kaynanam Her pazar eşiminle benim oraya gitmemi bekliyor.. her pazar arıyor laf sokuyor..
Diyeceksiniz ki hafta içi git beklemesinler hafta içide gidiyoruz ama pazar günleride bekliyorlar..
Bugün eşimle onun tartışmasını yaptık...
Kaynanam aradı hani niye gelmediniz dedi eşim geçistirdi felan
Ben: kim o arayan
Eşim: annem.. niye gelmediniz diye soruyo mahalledekiler oğlun niye gelmez derlermiş (Sanki hiç gitmiyoruz .. ) Daha pazartesi ordaydık carsamba burdalardı..
Ben: Ailen senin izin günün pzar günü oldunu biliyor ve hep bunu yapıyor hep seni bekliyor
Eşim: Onların yerine koy kendini sen olsan beklemezmidin ??
Ben: Öyle mi onlar benm yerime koydular mı kendilerini yada sen benm yerime koydun m kendini ??
Onlar bekliyorsa bende bekliyorum eşimi.. pazar günü olsun gezelim tozalım eğlenelim kendimize ayıralım istiyorum.. Ben senin ailen değilmiyim kendini benm yerime koy ?? bu yapılan bencillik değil mi
Her hafta pazar onlara gitmeni bekliyorlar.. istiyorlar Ben her pazar anneme gitsem yahut bunu yapsam ne yaparsın ??SAnki hiç gitmiyoruz ugramıyoruz ailen sadece kendini düşünüyorlar
Bir oturupda oğlum evlendi evi yuvası var ailesine ayırmak istiyorlar diyemiyorlar...
Madem öyle hiç mi yapamıyosun bir hafta bize bir hafta onlara ayır benm ki de ana ben gidelim diyormuyum sana pazarları yada annem çağırıyor mu ? kusura bakma ama dengeyi kurmasını bileceksin madem öyle.. sennn bir ailen var bak artık yakında bebeğimiz olacak böyle olmaz yeter... söyle annenlere her pazar beklemesinler uygun bir dille madem ki...
Eşim dinledi dinledi birşey demedi.. ben artık dayanamıyorum kızlar cıldırmak üzereyim hafta içi gidiyoruz dahan ne istiyorsunuz ne diye pazarımı bana zehir ediyorsunuz bendden çalıyorsunuz n diye her pazar bekliyorsunuz bıktım usandm hele bide laf sokmaları ne yapsan yap yaranamıyosun bıktım usandım artık
Ben her pazar onlara gitmek zorundamıyım neden gideceğim ya nedenbi pazarımız var zaten onuda eşimle geçiremiyorum bunlar nasıl insanlar.. napmalıyım nolur bana yol gösterin sinirlerim çok bozuldu onlar yüzünden bu halimle aglıyorum uzüyorum kendimi bebegime yansıtıyorum onlar yüzünden belkide birşey olacak..
nasıl baş edeceğim ben nasıl bulacağım orta yolu ve yine yine yine her pazar bizi bekliyecekler.. her pazar gelmiyomusunuz die arıyacaklar yeteeeeeeeeeeeeeeeeeer
eşim ile onlar yüzünden tartışmakdan bıktım artık eşime kendini acındırıyor resmenn oda birşey demiyor nolur bana bir yol gösterin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?