- 8 Ağustos 2022
- 873
- 808
- 23
- Konu Sahibi Butterfly_22
-
Sevinmesine hiçbir şey demiyorum, en çok isteyen kayınpederimdi ve onun hareketleri neden hiç batmıyor çünkü gözümüze sokmaya çalışmıyor
Eltim benden çok sonra evlendi ve hamile. Ben ondan daha önce evlenmiş olmama rağmen henüz hamile değilim. Kaynanam sürekli eltimin hamileliğini gözüme sokuyor her gördüğünde bana nispet yapar gibi bak torunuma diyip ultrason fotoğraflarını gösteriyor ayrıca eşimin akrabaları da sürekli sizin ne zaman olacak diyip duruyor gerçekten artık kafayı yemek üzereyim hiçbirini görmek istemiyorum sanki dünyada ilk ve tek doğuran kişi eltimmiş gibi davranıyor herkes. Belki bizim çocuğumuz olmuyor, kaynanam bu kadar rahat şekilde benim gözüme sokuyorsa bilerek yaptığını göstermez mi?
Laf aralarında " Biz birkaç yıl gezip tozcaz, evliliğimden bişey anlamadan çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum. Falanca evlenir evlenmez hamile kalmış, sonra şaak boşanmışlar.Eltim benden çok sonra evlendi ve hamile. Ben ondan daha önce evlenmiş olmama rağmen henüz hamile değilim. Kaynanam sürekli eltimin hamileliğini gözüme sokuyor her gördüğünde bana nispet yapar gibi bak torunuma diyip ultrason fotoğraflarını gösteriyor ayrıca eşimin akrabaları da sürekli sizin ne zaman olacak diyip duruyor gerçekten artık kafayı yemek üzereyim hiçbirini görmek istemiyorum sanki dünyada ilk ve tek doğuran kişi eltimmiş gibi davranıyor herkes. Belki bizim çocuğumuz olmuyor, kaynanam bu kadar rahat şekilde benim gözüme sokuyorsa bilerek yaptığını göstermez mi?
Piskolojin bozulmuş muhtemelen birsureden sonra herşey insana batmaya başlıyor.O niyetle yapmasalar bile öyle hiss ediyorsun.Bebek konulari bazı insanları çok hassaslaştiriyor her şeye kalbin kırılıyor falan.Tepki verme gül geç birşey söylersen kiskanç diyicekler.inşallah Allah sanada kismet eder üzme kendini stres etkiliyor.Eltim benden çok sonra evlendi ve hamile. Ben ondan daha önce evlenmiş olmama rağmen henüz hamile değilim. Kaynanam sürekli eltimin hamileliğini gözüme sokuyor her gördüğünde bana nispet yapar gibi bak torunuma diyip ultrason fotoğraflarını gösteriyor ayrıca eşimin akrabaları da sürekli sizin ne zaman olacak diyip duruyor gerçekten artık kafayı yemek üzereyim hiçbirini görmek istemiyorum sanki dünyada ilk ve tek doğuran kişi eltimmiş gibi davranıyor herkes. Belki bizim çocuğumuz olmuyor, kaynanam bu kadar rahat şekilde benim gözüme sokuyorsa bilerek yaptığını göstermez mi?
Benimle paylaşmasın ben el kızıyım gitsin diğer akrabalarıyla paylaşsın. Ayrıca benim insanlara gösterdiğim hassasiyetin %1ini gösterse böyle batmazdı bana da
Dedim, hiçbir şey de istemedim bilip bilmeden konuşma.Kadın düğünde bilezik altın takarken ben el kızıyım dedin mi peki?
Yani oğlunun karısısın yani çekirdek aile olmayabilir ama artık ailedensiniz
Dedim, hiçbir şey de istemedim bilip bilmeden konuşma.
Hamileliği kıskanmak çok değişik bir durum . Çok kötü kalpli geldiniz bana ya. Bence de sizle paylasmasin sizin gözünüz değer . Elti okusun uflesin yazık kızaBenimle paylaşmasın ben el kızıyım gitsin diğer akrabalarıyla paylaşsın. Ayrıca benim insanlara gösterdiğim hassasiyetin %1ini gösterse böyle batmazdı bana da
Eltim benden çok sonra evlendi ve hamile. Ben ondan daha önce evlenmiş olmama rağmen henüz hamile değilim. Kaynanam sürekli eltimin hamileliğini gözüme sokuyor her gördüğünde bana nispet yapar gibi bak torunuma diyip ultrason fotoğraflarını gösteriyor ayrıca eşimin akrabaları da sürekli sizin ne zaman olacak diyip duruyor gerçekten artık kafayı yemek üzereyim hiçbirini görmek istemiyorum sanki dünyada ilk ve tek doğuran kişi eltimmiş gibi davranıyor herkes. Belki bizim çocuğumuz olmuyor, kaynanam bu kadar rahat şekilde benim gözüme sokuyorsa bilerek yaptığını göstermez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?