• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam bana nispet yapıyor sinir oluyorum ve görüşmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

Eltim benden çok sonra evlendi ve hamile. Ben ondan daha önce evlenmiş olmama rağmen henüz hamile değilim. Kaynanam sürekli eltimin hamileliğini gözüme sokuyor her gördüğünde bana nispet yapar gibi bak torunuma diyip ultrason fotoğraflarını gösteriyor ayrıca eşimin akrabaları da sürekli sizin ne zaman olacak diyip duruyor gerçekten artık kafayı yemek üzereyim hiçbirini görmek istemiyorum sanki dünyada ilk ve tek doğuran kişi eltimmiş gibi davranıyor herkes. Belki bizim çocuğumuz olmuyor, kaynanam bu kadar rahat şekilde benim gözüme sokuyorsa bilerek yaptığını göstermez mi?
Böyle bisey olsa ben böyle bi konu acmaya utanırım
Acaba ben yanlıs değerlendirdim mi diye düşünürüm
Sizi tanımıyorum ama sizi kisisel olarak söyle tahmin ediyorum
Ailenin cok sevilen gelini değilsiniz, lise mezunusunuz, evde oturuyorsunuz.
Ailenizin evinden cıkıp direk kociskonuzun evine geldiniz
Hayata farklı bi vizyonel bakıs acınız olusmadı.
Hayatınızda hep baskalarının sahip oldugu seylere icerlediniz.
Pasif hırslarınız var
Bunlardan kacı doğru? Kacı yanlıs konu sahibi.
Eğer siz gerçekten kıskanmasanız, kayınvalidenizin davranışlarını böyle değerlendirmezdiniz cünkü olmayan bi duygunun farkındalığı da olmaz
Kukuların gücü adına iyi geceler

Anlamadım siz bilerek mi çocuk yapmıyorsunuz? Yani herkesin çocuk yapıyor olması batmaya başladıysa siz de yapın 🙄 ama kendi isteğiyle çocuk yapmayan insanlar böyle şeylerden pek rahatsız olmuyor genelde. He he diyip geçiyoruz biz. Arkadaslarimsa falan gülüp dalgasını geçiyorum ben hatta.

Back