- 8 Ağustos 2022
- 873
- 808
- 23
- Konu Sahibi Butterfly_22
Öylemdüşünme sevincini paylasıyordur belki de sizde ugrasın diye cocuk sevincini tattırmaha calısıyordur olur ya sen cocuk istemezsin ama gelen gecen gozune sokar bazen nisbeten bazen de ne kadar güzel birşey oldugunu göründe siz de yapkn diye. Ama olmuyormus. Allah in işi belli olmaz ablam 6 sene spnra kendiligndem cocuk sahibi oldu. Ben cocugumu yanında sevemez 2.yi isteyemez olmustum. Onun yanına gidince cocugumu goturmezdim cocugumla olan iletişimimizi gördükce imrenir üzülür diyeö tabi bana kızıyordu yigehimi neden getirmiyorsun ben seni napim yigeniöi görmek istiyorum derdi. ben oyle uzulur diye dusunurdum ama o hiç üzülmezdi ki oyle bir kayınvalide ailesi varki masallah kayınvalixesi 12 cocuk sahibi ve en kucukler 2000li onun bile 3 cocugu var abşamdan sonra evlendi. Sadece doguruyprlar ablam oyle bir aileye gelin gitti ama kayınvalidesi bigün bile nisnet etmedi tabi torunlarını arada gösterir sevdirirdi ablam daha da iştahlansın (cesaretlensin)diye. Ablam zaten cesaretliydi sadece hormonal rahatsızlıklar dolayısyla olmuyordu. Allah işte deprem oldu 1 ay falan gecti depremzede anne babasız cocukları evlat edinme diye birşey cıktı ablam başvurmak istedi ama zaten deprem bölgesindeki depremzedelere evlat edinilmiyordu ablam cok üzülmüştü.ki aynı gün hamile oldugunu öğrendi bizler için nasıl bir mutluluktu anlatamam. Siz üzülmeyivbırakın kıyası bırakın bu uzuntuyu etrafınzdakiler hasetlik anlar. Saglık dileyin kendi evladınız mıs gibi sevin sevinin rabbim size de verir elbet. Negatif yaklasırsanız gönlünüze göre alırsınız. O yuzden böyle nisbet vs diye dusunmeyin iyi dusunun güzel dusunun allahım cok güzel bananda yasat bana da ver diyin. Acıkcası bemim evladım var o ailede cok cok ayrı ilk goz agrıları ve tabi ki kıymetli bir torun ama ablamnki cok cok daha bir tatlı vekıymetli geliyor cunku cok bekledik cok agladık ablam cok istiyordu ama olmayınca yatıp kalkıp ona dua ederdik ben 2.yi istiyordum vezgexmiştim önce ablama ve ablam gibi evlat hadreti cekenlere ver ben tattım diyordum.. gelen gecen size allah gönlüne göre versin diyordur. O yuden gönlündekini temiz tut ferah tut agzın dua koksun. Nisbet kıskanclık vs demeyin.insanların sorması da normal benim arkadasımda deniyoruz ugrasıyoruz diyor e bennde dogal olarak her gordugumde bar mı vir gelişme sonuc ne diye soruyorum cunku niyandan teselli olmak istiyprum. Ve kafanızı ne zaman farklı seyle meshul ederseniz o zaman oluyor ben de zor olmustu ne zaman umidimi kestim baktım o ay hamileyim. Yataga bile bebek yapma bilinciyle girmemek gerekirmiş olmuyor stesi zaten insanı engelliyor. Calısıyorsanız kendinizi işinize berin veya bir hobi yeni birşeylerle mesgul olun . Esinizde farkındadır ne kadar üzüldüğünüzün ama adam napsın milletin ağzını kapatamaz ki ailesi sonucta