• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam bana nispet yapıyor sinir oluyorum ve görüşmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

Butterfly_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
8
-2
86
28
Eltim benden çok sonra evlendi ve hamile. Ben ondan daha önce evlenmiş olmama rağmen henüz hamile değilim. Kaynanam sürekli eltimin hamileliğini gözüme sokuyor her gördüğünde bana nispet yapar gibi bak torunuma diyip ultrason fotoğraflarını gösteriyor ayrıca eşimin akrabaları da sürekli sizin ne zaman olacak diyip duruyor gerçekten artık kafayı yemek üzereyim hiçbirini görmek istemiyorum sanki dünyada ilk ve tek doğuran kişi eltimmiş gibi davranıyor herkes. Belki bizim çocuğumuz olmuyor, kaynanam bu kadar rahat şekilde benim gözüme sokuyorsa bilerek yaptığını göstermez mi?

Gözünüze soktuğunuzu neden düşündünüz? Yani benim eltimin de bebeği var benim yok. 2 lafından biri torun çünkü seviyor ve heyecanlı. Hiç nispet yaptığını düşünmedim, size farklı bi tonlamayla, mimikle mi söylüyor?

Çevrenizi ise boşverin, bu size özgü değil herkese öyle diyorlar. Canımız istediğinde yaparız deyip geçin eğer size ne demek istemiyorsanız

Bence siz dert ediyorsunuz bu hamile kalma, çocuk işini. Yoksa kadıncağız sevinmiş, paylaşmış, akrabaların sorup durması herkeste olan rutine binmiş bir olaydır zaten. Bundan bu kadar rahatsız olmak için, içselleştirmiş olmalısınız. Üzgünüm ama aksi halde gülüp geçilecek, yaşına, cahilliğine verilecek bir durum olurdu sadece. Kafayı takıp görüşmeme kararı aldıracak değil.

Ses tonu,mimikleri mi size öyle hissettirdi yoksa sadece torunundan bahsettiği için mi böyle düşünuyorsunuz? Torun genelde bu şekilde karşılanıyor hele ilk torunsa büyük sevinç yaşanıyor bana tepkisi normal geldi. Çevrenizdekilerinde size olduğunu sanmıyorum nişanlılara bile çocuk ne zaman yapacaksın diye soruyorlar insanlar bu konuda meraklı

Ses tonu,mimikleri mi size öyle hissettirdi yoksa sadece torunundan bahsettiği için mi böyle düşünuyorsunuz? Torun genelde bu şekilde karşılanıyor hele ilk torunsa büyük sevinç yaşanıyor bana tepkisi normal geldi. Çevrenizdekilerinde size olduğunu sanmıyorum nişanlılara bile çocuk ne zaman yapacaksın diye soruyorlar insanlar bu konuda meraklı
Evet, başkalarına torunundan bahsederken bile yan yan bana bakıyor tepkimi ölçmeye çalışıyor

Kadın başka kiminle paylaşacak ki mutluluğunu bir oğlunun sevincini diğeriyle paylaşmış
Düşündüm de şimdi birlikte oynayan, birlikte büyüyen abla kardeş olan çocuklarımdan birinin karısı/kocası böyle düşünse ona çok kızardım.

kaynana sorun olduğunu biliyor mu bilmiyorsa belki sizi de cesaretlendirmek istiyordur

Eltim benden çok sonra evlendi ve hamile. Ben ondan daha önce evlenmiş olmama rağmen henüz hamile değilim. Kaynanam sürekli eltimin hamileliğini gözüme sokuyor her gördüğünde bana nispet yapar gibi bak torunuma diyip ultrason fotoğraflarını gösteriyor ayrıca eşimin akrabaları da sürekli sizin ne zaman olacak diyip duruyor gerçekten artık kafayı yemek üzereyim hiçbirini görmek istemiyorum sanki dünyada ilk ve tek doğuran kişi eltimmiş gibi davranıyor herkes. Belki bizim çocuğumuz olmuyor, kaynanam bu kadar rahat şekilde benim gözüme sokuyorsa bilerek yaptığını göstermez mi?
Yaptığı çok çirkin gerçekten bir anne ve kv olarak yazıyorum.Size tavsiyem siz de aa çok güzel inşallah sağlıkla doğsun büyüsün vb diyeceksiniz.İnanın baktılar etkilenmiyorsunuz gibi durduğunuz için değişeceklerdir.Böyle yaparak siz delirtin onları ...Size de hadi diyenlere durun eltimin bebeği doğsun onu sevelim önce bize de sıra gelir diyecekceniz...

Kardeşim şuan dusunmuyoruz. Allah nasip ederse ilerde diyin kestirip atın. Eltinizin burda ne suçu var ? Gosterdikce Allah bağışlasın maşallah vs de geç. İnsanları neden bu kadar takiyorsun eğer sağlık sorunu değil de sadece bir tercih meselesiyse bu çocuk yapmamak tak tak ver cevabı otur.

Benden sonra evlenen eltim Allah nazardan saklasın 3. Çocuğuna hamile benim tek çocuk var soranlara ben dusunmuyorum Allah isteyene nasip etsin diyip susturuyorum.

Yaptığı çok çirkin gerçekten bir anne ve kv olarak yazıyorum.Size tavsiyem siz de aa çok güzel inşallah sağlıkla doğsun büyüsün vb diyeceksiniz.İnanın baktılar etkilenmiyorsunuz gibi durduğunuz için değişeceklerdir.Böyle yaparak siz delirtin onları ...Size de hadi diyenlere durun eltimin bebeği doğsun onu sevelim önce bize de sıra gelir diyecekceniz...
Çok haklısınız sağolun🙏🏻

Tek amacınız hamile kalmak mı gerçekten? Neden bu davranışları kimse bize yapamıyor da size yapıyor? Gidin bir ile girin çalışın önce sonra kucağınızda çocukla ortada kalıyosunuz.
😂
Gözünüze soktuğunuzu neden düşündünüz? Yani benim eltimin de bebeği var benim yok. 2 lafından biri torun çünkü seviyor ve heyecanlı. Hiç nispet yaptığını düşünmedim, size farklı bi tonlamayla, mimikle mi söylüyor?

Çevrenizi ise boşverin, bu size özgü değil herkese öyle diyorlar. Canımız istediğinde yaparız deyip geçin eğer size ne demek istemiyorsanız
Evet başka bir mimikle söylüyor başkalarına anlatırken bile bana bakıyor tepkimi ölçmeye çalışıyor resmen

Kadın başka kiminle paylaşacak ki mutluluğunu bir oğlunun sevincini diğeriyle paylaşmış
Düşündüm de şimdi birlikte oynayan, birlikte büyüyen abla kardeş olan çocuklarımdan birinin karısı/kocası böyle düşünse ona çok kızardım.
Benimle paylaşmasın ben el kızıyım gitsin diğer akrabalarıyla paylaşsın. Ayrıca benim insanlara gösterdiğim hassasiyetin %1ini gösterse böyle batmazdı bana da

Etraf çok sıkıltırıyorsa bu konu sizde yaraysa açıkça söyleyin yanımda böyle konuşmanızdan rahatsız oluyorum diye
Çünkü benim kv de aynı ben tek gelinim ve torunu olacağını öğrendiğinde yerli yersiz herkesin yanında torunumda torunum kız torunum (kızı olsun çok istemiş olmamış hep der kızım olsaydı çok isterdim ağlar) bakın bu benim kız torunum öne atar her yerde erkek olsa bu denli sevmezdi bir içinde ukte kalmış ve her yerde söylüyordu hatta çocuğu olmayan akrabalarının yanında da
Ben kırıldıklarını anlıyordum ve uyarınca bir daha söylemiyordu
Sizde söyleyin
Duygularınızı kahin değiller ki bilsinler onlar
Siz açıkça bu beni rahatsız ediyor diyebilirsiniz

Back
X