Kv gercekten cok ayip yapmis yaniBenimki çok meraklıdır ben yokken evime gelse kesin bakar ve karıştırır. Bi keresinde bize geldiğinde sabah uyandırdı kapıdan ben çıktım lavaboya gittim geldim Bi baktım yatağımızın başında oğlunu kaldırıyor. Sonra kalktık aradan Zaman geçti kahvaltı bitti falan ( bu arada ben eşime gizliden annenin yatak odamızda ne işi var demiştim odada )neyse Kv eşime prezervatif niye komodin üstünde niye ortada duruyor kardeşin gelse görse falan demiş :)) eşimde yatak odası orası niye giriyorsunuz ki yatak odasına görmek istemiyorsanız girmeyin demişti. En Nedret ettiğim şey yatak odana herhangibirinin girmesidir nedense bu konuda takıntılıyım. Ne annemin ne Kv yatak odasına girmem benimkine de girilmesini istemem evlenmeden önce de uyarmıştım bu konuda .
Esin ne dedi bu durumabenim kayınvalidem evimde çekmecede olan defterimden eşime yazdığım mektubu okuyup, yırtıp yanına alıp görümceme okutmaya götürmüştü. sanırım türünün daha üst sınır bi örneği yoktur
Aynen benimki de çöpume bakıyor geldiğinde.Disardan mi yemisiz yoksa ogluna yemek yapmamismiyim :)Ay aynı şehirdeyken benimki çöplere, bulaşık makinesindeki pis bulaşıklara bile bakardı, galiba sağlıklı beslenip beslenmediğimizi kontrol ediyordu, canım benim
Aynen benimki de çöpume bakıyor geldiğinde.Disardan mi yemisiz yoksa ogluna yemek yapmamismiyim :)
Hahah ya cok tatlisiniz iyi guldummValla benimki görse gördüm demez ama Bi hikaye uydurur falanın kişisi yatak odasında kırbaç varmıştı fantezimiz şeyler varmış da evlerinin bereketi yokmuş da çok günahmış şöyle olmuş böyle çarpılmış yamulmuş falan ne terbiyezsizlikmiş de Bir sürü şeyi o hikayaye sığdırır Sen yatak odama mı girdin desem yok kızım ne yapcam ben senin yatak odanda der Çok güzel hikaye yazar yani. Hiç biri de demezlerki ne güzel renkli cinsel hayyları var diye
Benim kv de iyi mi yataga girdigim pijamadan tut yattigimiz saati gece banyo yapip yapmamamiz cok ilgilendiriyor onu. Basina vurdu ah...benm kv. evime geldiğinde beni takip ediyor elimde iş varsa kaçarak gidip yatak odama
bakıyor özellikle takip edince dikkatimi çekiyor o hali bakıyorum gidip here bakıyor
kv.ler hayatı ortak sanıyorlar gelinleriyle .kendileri doğurdu sana verdi ya snin evindeki herşeye en özelinde bile hakkı var sanıyor oğlunu oğul gibi görmüyor sanki gelinin kuması özelini araştıryor hayır görsen öğrensen ne olacak gidip oğluna hesap mı soracaksın midem bulanıyor böyle insanlardan başkasının evi özeli kimi ne ilgilendirir
Oyuncak mı?Bir kaynanam degil ki herkes giriyor odama :) Komsular ozellikle. Sinirden kıpkırmızı oluyor suratım. Ama disimi sıkıyorum iste. Bizde misafir ağzımıza tükurse ses cikarmayalim adeti var. Annemin misafirlerini evden bile kovardım bekarken.Şimdi kendi misafirlerime cit bile diyemiyorum. Neden boyle yaptigima da anlam veremiyorum. Esim hep dini bi misafir hikayesi anlatıyor. Vicdan azabı çekiyorum misafire kötü düşündüğüm icin. Annem yatak odama girmez mesela. Ebeveyn banyomu daha hic görmedi. Insanlar bu hakki nereden buluyor anlamıyorum. Sustukça tepemize cikiyorlar. Careyi oyuncaklarda buldum.
Esin ne dedi bu duruma
Benimki karıştırıyor dogum yaptığımda gelmişti gelmez olaydı özellikle ic çamaşırı cekmecemi karıştırdı eşim uyarmasına rağmeKızlar Merhaba,
Geçen hafta kayınvalidem gelip bir hafta bende kaldı. Aslında altı aylık evliyim ama doktor kontrolleri uzayınca kaldığı sürede uzadı. Bunu sıkıntı yapmadım ama merak ediyorum. Ben işe gidiyorum sonuçta. Sizce kayınvalidelerimiz biz yokken evimizi karıştırıyor mudurr ?
Normalde sabah giderken yatak odamın kapısını açık bırakıyorum akşam geldiğimde kapalı oluyor. Ama eşim söyledi, haftasonu ben şehir dışında toplantıdayken kayınvalidem bütün evi temizleyip sadece yatak odamıza girmemiş.
Sizce odamıza girip çekmeceleri falan açıyorlar mıdır ?
Sade karistirsalar iyi sonra bunları nerenize giyiyorsunuz diye laf çarpıyor uzun paçalı don alıp gelmis banaKarıştırsa ne olur?
Benimki karıştırıyor dogum yaptığımda gelmişti gelmez olaydı özellikle ic çamaşırı cekmecemi karıştırdı eşim uyarmasına rağme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?