7 aylik evlisiniz ve odaya giriyor gelsin aranıza yatsın bari ben cekmeceleri K aristirmasina razı oldumBen benimki giriyordur diye düşünüyorum. günahını almıyım daha 7 aylık evliyim 4 kere gelip kaldı ama biz uyurken hiç çekinmeden girebiliyor. Bir sabah işe gidicez ama erken uyanmışız yatakta sohbet ediyoruz bi anda çat diye odaya girdi işe geç kalıcaksınız kalkın diye. Eşim sinirlendi tabi. Yine bi akşam pat diye odaya girdi beni uyandırdı eşini uyandır horluyor boğulcak dediNe yaptığımız ne giydiğimiz umrunda değil biz odadayken rahatca giriyorsa biz yokken neler yapıyodur kim bilir.
İzin versem onuda yapar çok özlüyormuş oğlunu. Bir kıskançlıklar bi tripler. Her geldiğinde tv izlerken gel oğlum dizime uzan diyor. Bi kere yine yatak odasında eşimi uyandırmaya çalıştı uyanmayınca bana söyledi. bende 2-3 seslendim hemen açtı gözlerini eşime trip attı ben seslenince nie uyanmıyorsun diye. o sırada denk gelmiştir dedik ancak anlatamadık kırıldı7 aylik evlisiniz ve odaya giriyor gelsin aranıza yatsın bari ben cekmeceleri K aristirmasina razı oldum
Kızlar aslında bir şey diyeyim mi, karıştırmasına hiçbir şey demezdim de, eli uzun kaynana olsa ne yapardınız? Benimki ufak tefek kaçırıyor evden fazla gördüğü şeyleri
+1ne gibi mesela?
O bombaydı zaten. Ped arıyordu değil mi?Ben burda cop karistiran kaynana okudum. O yuzden hic bir seye sasirmam.
Bence sizinki karıştırmıyor. Bana öyle geldi. Kadın kapıyı çekmiş, temizlerken girmemiş. Bence eşinize güvenin. Ama yok mu karıştıran? Tabii ki var. İşaret koyun isterseniz bir dahaki sefere. Emin olursunuz.
Yeni nesil kayinvalideler çığır atladı saçmalamakta zatenEvet iyk.
İzin versem onuda yapar çok özlüyormuş oğlunu. Bir kıskançlıklar bi tripler. Her geldiğinde tv izlerken gel oğlum dizime uzan diyor. Bi kere yine yatak odasında eşimi uyandırmaya çalıştı uyanmayınca bana söyledi. bende 2-3 seslendim hemen açtı gözlerini eşime trip attı ben seslenince nie uyanmıyorsun diye. o sırada denk gelmiştir dedik ancak anlatamadık kırıldıAynı şeyi eşim bana yardım ederkende yapıyor. son geldiğinde de korunmamıza takmış durumdaydı, durmadan korunmayın diye öğütler veriyor. demek ki kurcalıyo odayı diye düşünüyorum.
Fazladan bulduğu ıslak mendiller, tokalar, kağıt havlu, küpe teklerim, mutfaktan bazı yiyecekleri saklıyor çantasına, bitki çayları vs vs. Değerli bir şey aldı mı bilemiyorum yıllar sonra farkettim ve altınlarım çeyrekler falan hep ulu orta çekmecelerimdeydi. Ayrıca kozmetiklerimi falan karıştırıyor iç çamaşırlarımı da. Çekmeceme bant yapıştırdım, baktım ki açılmış bir dahakine kamera gizledim. Her fırsatta odama girip çekmecelerimi açıp alıyor bir şeyler ya da karıştırıyor. Yüzleyemedim ayılır bayılır eşim de asla laf ettirmez. Değerli şeylerimi saklıyorum artık, gerisini de alırsa alsın diye koyverdim artık. Sayesinde zona geçirdim içime atmaktan.ne gibi mesela?
Fazladan bulduğu ıslak mendiller, tokalar, kağıt havlu, küpe teklerim, mutfaktan bazı yiyecekleri saklıyor çantasına, bitki çayları vs vs. Değerli bir şey aldı mı bilemiyorum yıllar sonra farkettim ve altınlarım çeyrekler falan hep ulu orta çekmecelerimdeydi. Ayrıca kozmetiklerimi falan karıştırıyor iç çamaşırlarımı da. Çekmeceme bant yapıştırdım, baktım ki açılmış bir dahakine kamera gizledim. Her fırsatta odama girip çekmecelerimi açıp alıyor bir şeyler ya da karıştırıyor. Yüzleyemedim ayılır bayılır eşim de asla laf ettirmez. Değerli şeylerimi saklıyorum artık, gerisini de alırsa alsın diye koyverdim artık. Sayesinde zona geçirdim içime atmaktan.
Abim 26 senelik evli. 26 senedir evlerine gider geliriz, onlar evde olmadığı sürede evde olmak durumunda da kalırız. Gerekli olunca yatak odaısna da gireriz, temizlik de yaparız. Çamaşır da yıkar ütü de yaparız. Allahtan yengem bdv kadını kafasında değil.
Yatak odasının süpersonik gizli bir alan olmasını da anlamadım, anlamayacağım sanırım. Ne yapıyorusnuz neler saklıyorsunuz yatak odalarınızda allah aşkına? Bir anlatın bana. Bizim çekmecelerde don atlet falan var. Sizinkilerde kırbaçlar, deri kemerler, fantazik hizmetçi kıyafetleri falan mı var? Kayınvalidem yok malesef, olsa da kocamın donunu benim sütyenimi görmesi ya da yatak odama girip yatagımda uzanması, dinlenmesi rahatsız etmezdi beni. Zira yatak odam evin en merkezi yerinde, kapıya gelen sucu da postacı da görüyor yatağımı. Aman tanrım...
Bu arada evlenirken nişan bohçası adı altında kayınvalidesine iç çamaşır aldıran kadınların yatak odama girdi, çekmeceme baktı diye dertlenmesi de pek ironik.
Fazladan bulduğu ıslak mendiller, tokalar, kağıt havlu, küpe teklerim, mutfaktan bazı yiyecekleri saklıyor çantasına, bitki çayları vs vs. Değerli bir şey aldı mı bilemiyorum yıllar sonra farkettim ve altınlarım çeyrekler falan hep ulu orta çekmecelerimdeydi. Ayrıca kozmetiklerimi falan karıştırıyor iç çamaşırlarımı da. Çekmeceme bant yapıştırdım, baktım ki açılmış bir dahakine kamera gizledim. Her fırsatta odama girip çekmecelerimi açıp alıyor bir şeyler ya da karıştırıyor. Yüzleyemedim ayılır bayılır eşim de asla laf ettirmez. Değerli şeylerimi saklıyorum artık, gerisini de alırsa alsın diye koyverdim artık. Sayesinde zona geçirdim içime atmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?