• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalarımız evimizi karıştırıyor mudur ?

7 ayda 4 kere kalmalı gelme, çok fazla ve gereksiz, tavırları zaten korkunç ama sen çok takmıyosun galiba, ne demek korunmaya takmak
Takmamak ne demek ki canım çıldırıyorum diyebilirim, düşüne düşüne delirebilirim. Ama bir süre sonra saçmalıklar komik geliyor sanırım çünkü ben sevgiliykende istenmedim nişanlıykende herşeyime karışıldı :) Şehir dışında yaşıyoruz tamam kalmaya gelebilir ama haber bile vermez mesela otobüse binince arar ve o sırada ben işte olurum. eve gidince gelmesine 1 saat falan oluyor yemek mi yapayım temizlik mi bilemiyorum. İstediği gibi odama giriyor çıkıyor dolaplarımı açıyor ben laf söylyüroum Allahtan eşim o konuda bişey demiyor hatalıysa lafını söyle der. Son geldiğinde bebek var mı bebek dedi hayır dedik 7 gün bebek de bebek diye başımızı yedi. İlerde çocuğun olmazsa ben sana sorarım bile dedi bana.

Takmamak ne demek ki canım çıldırıyorum diyebilirim, düşüne düşüne delirebilirim. Ama bir süre sonra saçmalıklar komik geliyor sanırım çünkü ben sevgiliykende istenmedim nişanlıykende herşeyime karışıldı :) Şehir dışında yaşıyoruz tamam kalmaya gelebilir ama haber bile vermez mesela otobüse binince arar ve o sırada ben işte olurum. eve gidince gelmesine 1 saat falan oluyor yemek mi yapayım temizlik mi bilemiyorum. İstediği gibi odama giriyor çıkıyor dolaplarımı açıyor ben laf söylyüroum Allahtan eşim o konuda bişey demiyor hatalıysa lafını söyle der. Son geldiğinde bebek var mı bebek dedi hayır dedik 7 gün bebek de bebek diye başımızı yedi. İlerde çocuğun olmazsa ben sana sorarım bile dedi bana.

olmazsa oğluna hesap sor ben çakı gibiyim de tövbe yaa, Allah sabır versin bir de aynı ilde olsan demek ki...

olmazsa oğluna hesap sor ben çakı gibiyim de tövbe yaa, Allah sabır versin bir de aynı ilde olsan demek ki...
Eşim zaten hemen beni savundu olmazsa ne sorcan en olmadı evlatlık alırız dedi evlatlık çocuk alınır mı eve sokulur mu diye bizi evlatlıktan reddetmeye kadar gitti muhabbet :) Çok kötü kaynanalar eminim vardır ama benimki de bana çok fazla anlatsam roman olur kıskançlıklarını. Milleti görümcesi eltisi kıskanıyor beni kayınvalidem. rendeme kadar kıskanıp kendisine aynısını arayan birisi. bide dediğin gibi uzaktayken bu kadar çektim yakın olsaydık yapamazdım sanırım.

benimki hafta içi bende, hafta sonu evinde kızıma bakıyor:anne:yapıyorsa çoook bol vakti var:KK53: ama bilemem tabi ne yapayım başına bekçi koyamam ya:KK14:
Haftasonu niye bakıyor kızınıza çalışıyor musunuz

Tabikide yapmıyordur çünkü kamera var heryerde :))) çocuğun avantajları işte

Abim 26 senelik evli. 26 senedir evlerine gider geliriz, onlar evde olmadığı sürede evde olmak durumunda da kalırız. Gerekli olunca yatak odaısna da gireriz, temizlik de yaparız. Çamaşır da yıkar ütü de yaparız. Allahtan yengem bdv kadını kafasında değil.

Yatak odasının süpersonik gizli bir alan olmasını da anlamadım, anlamayacağım sanırım. Ne yapıyorusnuz neler saklıyorsunuz yatak odalarınızda allah aşkına? Bir anlatın bana. Bizim çekmecelerde don atlet falan var. Sizinkilerde kırbaçlar, deri kemerler, fantazik hizmetçi kıyafetleri falan mı var? Kayınvalidem yok malesef, olsa da kocamın donunu benim sütyenimi görmesi ya da yatak odama girip yatagımda uzanması, dinlenmesi rahatsız etmezdi beni. Zira yatak odam evin en merkezi yerinde, kapıya gelen sucu da postacı da görüyor yatağımı. Aman tanrım...

Bu arada evlenirken nişan bohçası adı altında kayınvalidesine iç çamaşır aldıran kadınların yatak odama girdi, çekmeceme baktı diye dertlenmesi de pek ironik.

Vinoooo şoklardayım. Kv karıştırıyor mu bilmem. Karıştırırsa o utansın ben utanmam da. Evet yani fantezi kıyafetim var. Çok ortada bir yerde değil ama azmederse bulur yani. Yahu ben bazen eve kadın gelmeden çamaşır yıkıyorsam donlar askıda kalırsa utanıyorum abladan. Biz donları balkonda iç tarafa asan neslin çocuklarıyız yahu. Niye görüyor bizden başkası donlarımızı. Hiç çamaşırımı annem dışında birinin yıkayacağı durum olmadı ama utanırdım sanırım istemezdim yani. Nasıl bir gereklilik oluşuyor bilemedim, oluşursa el mahkum yıkanır da. İstemem şahsen özel kıyafetlerimi başkasının yıkamasını.

Benimde kisa sureli akayinvalidem yanimda.. hic dusunmedim acaba katistirirmi diye.. bilmenin yolu yok evede kamera taktiramayagina gore. Gizli biseyin yoksa sorun olmaz bence. Cok merak ediyorsan ses kayit cihazi koyabilirsin aksam gelince dinlersin ogrenmis olursun.

Kayınvalide yok ,ama geçen sene gorumcem her hafta temizliğe geldi. Eminim açmıştır tüm cekmecelerimi.gorecegi tek şey renk renk dantelinden satenineb gecelikler. Beni rahatsız etmez,ne olacak ki,ufku genisler

tabi yapan tipler vardır yapmayıp mahremi örten tipler olacağı gibi..

bu kadar kaynana paronayasını bir türlü çözemiyorum yeni nesil sizleri neler bekliyor allah bilir günahtır yazıktır yapmayın

Aman hic gelmesin,kafaniz da rahat etsin iste... sevmiyorum oyle kendi evi belleyen yada bellemek icin olen tipleri..

Aslında yaptığım belki yanlış ama işten geliyorum hemen geçiyor mutfağa çay demliyor kendine. Batıyor bana ben evin yabancısı gibi hissediyorum kendimi

Benimki karıştırmaz yatak odam kapalı durur zaten ve bu konuda net olduğumu bilir ama hani ben görmezken salonun çekmecelerine falan baktıysa bilmem o kadarı da meraktandır :D

Aslında yaptığım belki yanlış ama işten geliyorum hemen geçiyor mutfağa çay demliyor kendine. Batıyor bana ben evin yabancısı gibi hissediyorum kendimi
Yabancı gibi her şeyi sizden beklemesi de kötü olmaz mı ? Ara tatilde geldi kayınvalidemler ilk önceleri meyveler ortada duruyor yemiyordu,acıkıyor söylemiyordu,buzdolabında yemek var ısıtıp yemiyordu ee ben de onla aynı zamanda acıkmıyorum ki.Sonraları ben biraz teşvik etmeye başladım şu yemeği yapar mısın falan diye sonra şu nerde falan diye sorunca gidip kendim almadım şurda dedim gidip alsın yerini öğrensin diye.

Benim kayınvalidem karıştırmaz, kaldı ki kadın buzdolabını bile açıp bakmıyor.
Yatak odama sadece evi düzerken girdi, bir daha hiç girmedi.
Karıştıran kaynanaları da hiç anlamam. Sana ne ya herkesin bi özeli var
Evli çift sonuçta, her yerden her şey çıkabilir.

Benimki hic gerekmedikce odama girmez ev yerlestirirken de odamizi esimle ben yerlestirmistik.Oyle seyleri hoş bulmaz cok sukur..Niyetini bildigim icin girse cekmeceni acsa bile duzenime bakiyordur diye dusunurum baksin da fazlasiyla duzenliyim zaten

yok hafta sonu evdeyim canım hafta içi bakıyor, yani hafta sonu kendi evine gidiyor:)
Anladım canım ne bileyim hafta içi zaten işe gidiyoruz özlüyoruz bebişlerimizi bari haftasonu doya doya vakit geçirelim

Back