• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanalarımız evimizi karıştırıyor mudur ?

Her kvyi bilmem ama sırf bu konuda cok tartismistim zamaninda özel ihlali resmen ...

Ben her sabah işe giderken dolap kapaklarının arasına sac teli koyan arkadaşımı gördükten sonra karıştıran varmış diyorum. (Saç teli ince oldugu icin acan farketmiyor ve düşüyormuş)

Benimki çok meraklıdır ben yokken evime gelse kesin bakar ve karıştırır. Bi keresinde bize geldiğinde sabah uyandırdı kapıdan ben çıktım lavaboya gittim geldim Bi baktım yatağımızın başında oğlunu kaldırıyor. Sonra kalktık aradan Zaman geçti kahvaltı bitti falan ( bu arada ben eşime gizliden annenin yatak odamızda ne işi var demiştim odada )neyse Kv eşime prezervatif niye komodin üstünde niye ortada duruyor kardeşin gelse görse falan demiş :)) eşimde yatak odası orası niye giriyorsunuz ki yatak odasına görmek istemiyorsanız girmeyin demişti. En Nedret ettiğim şey yatak odana herhangibirinin girmesidir nedense bu konuda takıntılıyım. Ne annemin ne Kv yatak odasına girmem benimkine de girilmesini istemem evlenmeden önce de uyarmıştım bu konuda .
Kv gercekten cok ayip yapmis yani :oha:

benim kayınvalidem evimde çekmecede olan defterimden eşime yazdığım mektubu okuyup, yırtıp yanına alıp görümceme okutmaya götürmüştü. sanırım türünün daha üst sınır bi örneği yoktur :KK64:
Esin ne dedi bu duruma

Ben dünyanın en aptal insanı olarak evin içine gelin gittim 5 sene aynı evde oturduk kaynana kayinpeder elti bunlar hep odamı karıştırıyordu hatta günahları boyunlarına çok eşyam kayboldu taki kutusunda altın yüzüğüm fotoğraf makinesi ufak tefek şeyler kulaklık hatta pedlerim bile defterlerim vardı benim kırtasiye eşyaları ni çok severim ben defterlerim kayboluyordu tek tek eksiliyordu bigun dayanamadım telefonumun ses kaydıni açtım dışarı çıktım hani emin olmak istedim ki zaten herşey ortadaydı da neyse odama giriliyor bütün çekmeceler kurcalaniyor odam iyice bir geziliyor o kişi eltim di çünkü onun sesi girmişti kayita ve evde tekti benle kaynana disaridaydik ben ses kaydını onlara dinlettim Kayın peder demezmi kızım ben bazen odandan defter alıyorum diye ya Rabbim ne diyim haram olsun ALLAH ıslah etsin dikkat edin valla bekar kizlarida burdan çok ciddi uyarıyorum evin içine gelin gitmeyin tecrübe konuşuyor pişman olursunuz her türlü gerekirse evde kalın çok uzun oldu ya kusura bakmayın napim çok doluyum

Evi temizlemeleri bile sormadan yapilmamali bence iyi niyet olabilir ama buda saygidan sorulur tabi simdi boyle kayinvalide bulmak cok zor ya ben delirirdim sanirim girip karistirsa..kuzenim altli usttu oturuyor anahtar kapinin ustunde neymis o anahtar orda olurmus istedikleri zaman girebilirmis ailesi kiz kardesi girip deterjan kahvaltilik kizin makyaj urunlerini bile alirdi cinnetlik tam

Ay aynı şehirdeyken benimki çöplere, bulaşık makinesindeki pis bulaşıklara bile bakardı, galiba sağlıklı beslenip beslenmediğimizi kontrol ediyordu, canım benim:KK53::KK53::KK53::deli:
Aynen benimki de çöpume bakıyor geldiğinde.Disardan mi yemisiz yoksa ogluna yemek yapmamismiyim :)

Aynen benimki de çöpume bakıyor geldiğinde.Disardan mi yemisiz yoksa ogluna yemek yapmamismiyim :)

valla benimkinin derdi ne anlamış değilim, ama iyi niyetli olmadıkları kesin,
bi gün bulaşık makinasındaki kirlilere bakarken arkasından gelip bişey mi aradın anne dedim, çakmak arıyodum dedi:KK53::KK53:

Karıştıranıda var karıştırmayanıda söylemezse görmezsen bilemezsinki
Daha yeni gelin olan tanıdık var kvsi yüzünden kafayı yiycek kadın hergün kız işteyken geliyo sana elbise aldım diyip dolabına asıyo bunuda söylüyo ama dolaptanda bişeyler atıyo :) Kendi zevkine göre yapmaya çalışıyo gelinini

Ben ben varken dahi girmesini istemiyorum üstüme biley dökülse değişmeye gitsem dan diye gelir oturur yatağa memelerimi sırtımı görmek için yırtıyo kendini aynısı ondada var ama merakı çözemedim :)

Çekmeceye gelince kırbaç mı var vs demişlerde neden olmasın

Valla benimki görse gördüm demez ama Bi hikaye uydurur falanın kişisi yatak odasında kırbaç varmıştı fantezimiz şeyler varmış da evlerinin bereketi yokmuş da çok günahmış şöyle olmuş böyle çarpılmış yamulmuş falan ne terbiyezsizlikmiş de Bir sürü şeyi o hikayaye sığdırır Sen yatak odama mı girdin desem yok kızım ne yapcam ben senin yatak odanda der Çok güzel hikaye yazar yani. Hiç biri de demezlerki ne güzel renkli cinsel hayyları var diye
Hahah ya cok tatlisiniz iyi guldumm

Gelsin görsün benimki de kırbaçları :KK53:

benm kv. evime geldiğinde beni takip ediyor elimde iş varsa kaçarak gidip yatak odama
bakıyor özellikle takip edince dikkatimi çekiyor o hali bakıyorum gidip here bakıyor

kv.ler hayatı ortak sanıyorlar gelinleriyle .kendileri doğurdu sana verdi ya snin evindeki herşeye en özelinde bile hakkı var sanıyor oğlunu oğul gibi görmüyor sanki gelinin kuması özelini araştıryor hayır görsen öğrensen ne olacak gidip oğluna hesap mı soracaksın midem bulanıyor böyle insanlardan başkasının evi özeli kimi ne ilgilendirir
Benim kv de iyi mi yataga girdigim pijamadan tut yattigimiz saati gece banyo yapip yapmamamiz cok ilgilendiriyor onu. Basina vurdu ah... :kızgın:

Bir kaynanam degil ki herkes giriyor odama :) Komsular ozellikle. Sinirden kıpkırmızı oluyor suratım. Ama disimi sıkıyorum iste. Bizde misafir ağzımıza tükurse ses cikarmayalim adeti var. Annemin misafirlerini evden bile kovardım bekarken.Şimdi kendi misafirlerime cit bile diyemiyorum. Neden boyle yaptigima da anlam veremiyorum. Esim hep dini bi misafir hikayesi anlatıyor. Vicdan azabı çekiyorum misafire kötü düşündüğüm icin. Annem yatak odama girmez mesela. Ebeveyn banyomu daha hic görmedi. Insanlar bu hakki nereden buluyor anlamıyorum. Sustukça tepemize cikiyorlar. Careyi oyuncaklarda buldum. :silah:
Oyuncak mı? :D

Burada bazı arkadaşlar "Ne var ki, yatak odamıza da mı girmesin?" demişler, doğru haklılar. Ama sorun aslında karıştırmak. Yani kişi kötü niyetliyse karıştırır, bir şeyler arar, ne var ne yok bakmak ister. Mahrem anlayışı kişiden kişiye değişir, birisi sutyenini ortada bırakır kim görürse görsün diyebilir, kimisi de dağınıklığını yatak odasında yaşar ama kimsenin görmesini istemeyebilir. Yatak odası yasaklı bölge değil elbet, ihtiyaç olur elbette girilir bir şeyler alınır hatta. Ama art niyetli olarak "açık aramak için" karıştırılıyorsa, kayınvalide "Gelinin evi de şöyle dağınık" diye komşulara, akrabalara çekiştirebilecek seviyesizlikte biriyse mesela sanırım herkes rahatsız olur bundan.

Kızlar Merhaba,

Geçen hafta kayınvalidem gelip bir hafta bende kaldı. Aslında altı aylık evliyim ama doktor kontrolleri uzayınca kaldığı sürede uzadı. Bunu sıkıntı yapmadım ama merak ediyorum. Ben işe gidiyorum sonuçta. Sizce kayınvalidelerimiz biz yokken evimizi karıştırıyor mudurr ?

Normalde sabah giderken yatak odamın kapısını açık bırakıyorum akşam geldiğimde kapalı oluyor. Ama eşim söyledi, haftasonu ben şehir dışında toplantıdayken kayınvalidem bütün evi temizleyip sadece yatak odamıza girmemiş.

Sizce odamıza girip çekmeceleri falan açıyorlar mıdır ?
Benimki karıştırıyor dogum yaptığımda gelmişti gelmez olaydı özellikle ic çamaşırı cekmecemi karıştırdı eşim uyarmasına rağme

Back