iyi de misafir nedir gösterdiğiniz yerde oturur kalkar bu resmen evin sahibi gibi.Misafir sonucta. Kırmak istemiyorum. Misafire saygısızlık yapamam. 2 gun kalıp gidiyorlar zaten. Bazen dayanamayip bir sey söylüyorum sonra da pisman oluyorum. Laf dokunduruyorum gelen misafirler yatak odama giriyor gorgusuzler falan diyorum. :)
Bir kaynanam degil ki herkes giriyor odama :) Komsular ozellikle. Sinirden kıpkırmızı oluyor suratım. Ama disimi sıkıyorum iste. Bizde misafir ağzımıza tükurse ses cikarmayalim adeti var. Annemin misafirlerini evden bile kovardım bekarken.Şimdi kendi misafirlerime cit bile diyemiyorum. Neden boyle yaptigima da anlam veremiyorum. Esim hep dini bi misafir hikayesi anlatıyor. Vicdan azabı çekiyorum misafire kötü düşündüğüm icin. Annem yatak odama girmez mesela. Ebeveyn banyomu daha hic görmedi. Insanlar bu hakki nereden buluyor anlamıyorum. Sustukça tepemize cikiyorlar. Careyi oyuncaklarda buldum.iyi de misafir nedir gösterdiğiniz yerde oturur kalkar bu resmen evin sahibi gibi.
ne misafiri bu şekilde özellerin peşine düşen insanlara ben misafir gözüyle bakamıyorum
art niyetle bakıyor araştıryor burada hepimiz bundan eminiz art niyetle yapan birine saygım olmaz açıkçası
onun size yaptığı hak sizin onu bozmanız ayıp öle mi
gercekten tuhaf. niye kizmiyorsun? esin birsey demiyor muNe diyeyim ayol vallahi saka yapmiyorum. Bu ay aldım hatta birsey. Ne yapayim. Yatagimi bile acip bakıyor manyak kadın. Don bırakıcam sanki icine tövbe tövbeee
daha neler duyagiz şaka gibiKızlar aslında bir şey diyeyim mi, karıştırmasına hiçbir şey demezdim de, eli uzun kaynana olsa ne yapardınız? Benimki ufak tefek kaçırıyor evden fazla gördüğü şeyleri
yok ya siz herkese yol vermişsiniz gibi görünuyor vicdan azabı çekecek bir durum yok kiBir kaynanam degil ki herkes giriyor odama :) Komsular ozellikle. Sinirden kıpkırmızı oluyor suratım. Ama disimi sıkıyorum iste. Bizde misafir ağzımıza tükurse ses cikarmayalim adeti var. Annemin misafirlerini evden bile kovardım bekarken.Şimdi kendi misafirlerime cit bile diyemiyorum. Neden boyle yaptigima da anlam veremiyorum. Esim hep dini bi misafir hikayesi anlatıyor. Vicdan azabı çekiyorum misafire kötü düşündüğüm icin. Annem yatak odama girmez mesela. Ebeveyn banyomu daha hic görmedi. Insanlar bu hakki nereden buluyor anlamıyorum. Sustukça tepemize cikiyorlar. Careyi oyuncaklarda buldum.
çok ayıp ya bu ne insanın önce kendine saygısı olacakKızlar aslında bir şey diyeyim mi, karıştırmasına hiçbir şey demezdim de, eli uzun kaynana olsa ne yapardınız? Benimki ufak tefek kaçırıyor evden fazla gördüğü şeyleri
O hikayeyi anlatmak istemiyorum cidden. Misafiri kirmamak gerekiyor. Ben onceden komsularimiza küfür eder bagirir cagirirdim su an gurultuden evde durulmuyor ses çıkaramıyorum. Neden? Cunku insanların beni çingene gibi görmesini istemiyorum artık. Herkes bana edepsiz diyor eskiden yaptigim seyler yüzünden. Simdiyse eziyet cekiyorum resmen. Hanim efendi gibi görüneceğim güya. Esim kavga edip birine kızınca cingan mısın sen diyor. Babam da... Egitimsiz insanlar gibi davranıyormuşum kavga edince. Kayinvalidemin hatalarina cahil diye bakmalı, alttan almalıymışım. O da böyle düşünüyor. Mahalle karısı gibi davraniyormusum insanlara.gercekten tuhaf. niye kizmiyorsun? esin birsey demiyor mu
acıkcası cok sacma. cingelenlıkle ne alalası var. bağırmak zorunda değilsin. niye eşyalarımı kurcalıyorsun rahatsız oluyorum bundan. birdaha yapmayın lütfen dekten sonra bunun neyi tuhaf oluyorO hikayeyi anlatmak istemiyorum cidden. Misafiri kirmamak gerekiyor. Ben onceden komsularimiza küfür eder bagirir cagirirdim su an gurultuden evde durulmuyor ses çıkaramıyorum. Neden? Cunku insanların beni çingene gibi görmesini istemiyorum artık. Herkes bana edepsiz diyor eskiden yaptigim seyler yüzünden. Simdiyse eziyet cekiyorum resmen. Hanim efendi gibi görüneceğim güya. Esim kavga edip birine kızınca cingan mısın sen diyor. Babam da... Egitimsiz insanlar gibi davranıyormuşum kavga edince. Kayinvalidemin hatalarina cahil diye bakmalı, alttan almalıymışım. O da böyle düşünüyor. Mahalle karısı gibi davraniyormusum insanlara.
aynen öyleBen cok rahatsiz olurdum ben yokken evde olmasına ki bi kere öyle oldu hicbir kv nin gelinini kizi gibi gordugune inanmıyorum hep eksik pesindeler ama bazilari ayarinda bazilarinin ayari iyicr kaçıyor
Yok yol vermiyorum. Bende ofke kontrolü hic yok. En ufak seyde gözum dönüyor hakaret küfür ne varsa çıkıyor ağzımdan. Ortam yok benim. Ya tepeme çıkarıyorum milleti ya da tepelerine çıkıyorum. Sakince uyarma düğmesini eklememis Allah bana. Ayarsızım ben. En ufak seye bile köpürüp bir dunya bağırış çağırış kavga ediyorum. Bu yüzden insanları sakince uyaramıyorum. Elim ayagim titriyor biri hosuma gitmeyen bir sey yapınca. Tahammülsüzüm. Bu yuzden patlamak yerine kendimi baskılamayı tercih ediyorum.yok ya siz herkese yol vermişsiniz gibi görünuyor vicdan azabı çekecek bir durum yok ki
bu sizin özeliniz bunu onlara kötü davranarak çözün demiyorum kibarca söyleyin olmadı mı sesiniz biraz sert olsun
hayat çok kısa insanların yaptıklarını içimizde biriktirerek geçirmeyelim anlattıklarımız basit ufak şeyler ama içimizde yer ediyor ki burda konu açıyoruz unutmayın önce siz önce siz eğer siz öncelik siz olmazsanız hep eksik mutlu olursunuz
içinizde tutmayın ben öyle yapıyorum eşime dostuma aileme kv. kp. görümceme siz böyle böyle yaptınız derim
çünkü beni bu hale onlar getirdi hiç de üzülmüyorum dediklerim için
öyle görünmemek için iki düşünüp ona göre hareket etmek lazımO hikayeyi anlatmak istemiyorum cidden. Misafiri kirmamak gerekiyor. Ben onceden komsularimiza küfür eder bagirir cagirirdim su an gurultuden evde durulmuyor ses çıkaramıyorum. Neden? Cunku insanların beni çingene gibi görmesini istemiyorum artık. Herkes bana edepsiz diyor eskiden yaptigim seyler yüzünden. Simdiyse eziyet cekiyorum resmen. Hanim efendi gibi görüneceğim güya. Esim kavga edip birine kızınca cingan mısın sen diyor. Babam da... Egitimsiz insanlar gibi davranıyormuşum kavga edince. Kayinvalidemin hatalarina cahil diye bakmalı, alttan almalıymışım. O da böyle düşünüyor. Mahalle karısı gibi davraniyormusum insanlara.
ben çok çabuk tepki verirdim üniversitede çok acısını çektim hiç arkadaşım kalmadı tek kaldım okulu tek bitirdim diyebilirim öfke kontrolu olmadığı için başıma çok iş açtım kendime bile zarar verebiliyordum ama eskiye oranla çok azalttım yılda bir kere sinir patlaması yaşıyorum diyebilirm ama durduk yere olmuyor muhakkak ki karşıdan tepki aldıysam öfkem tavan yapıyor ama döndüm baktım ki sorunları böyle çözemiyorum o an sinir hastası oluyorsun herkes sni yadırgıyor haklıyken haksız duruma düşüyorsun vs vs şimdi hayat bana bağırarak değil sesin yüksek şekilde sorun çözmeyi öğrettiYok yol vermiyorum. Bende ofke kontrolü hic yok. En ufak seyde gözum dönüyor hakaret küfür ne varsa çıkıyor ağzımdan. Ortam yok benim. Ya tepeme çıkarıyorum milleti ya da tepelerine çıkıyorum. Sakince uyarma düğmesini eklememis Allah bana. Ayarsızım ben. En ufak seye bile köpürüp bir dunya bağırış çağırış kavga ediyorum. Bu yüzden insanları sakince uyaramıyorum. Elim ayagim titriyor biri hosuma gitmeyen bir sey yapınca. Tahammülsüzüm. Bu yuzden patlamak yerine kendimi baskılamayı tercih ediyorum.
Allah bana sabir versin :) Iyi biri olmaya çalışıyorum. Disimi sıkıyorum. Sonra laf çarpıyorum. Bakalim bir dahakine yapacak mıöyle görünmemek için iki düşünüp ona göre hareket etmek lazım
tepki verecek misiniz bunu çok çrkinleşmeden kavga etmeden ses
tonu baskın ve yüksek şekilde herkesi yola getirebilirsiniz olmaz kelimesini
kullanmayı deneyin emin olun daha mutlu olursunuz.
sizi anlıyorum yaşadıklarınızdan psikolojik olarak kötü hissetiğiniz için öyle davranıyorsunuz
ama sizin için çözüm olmamış sanırım çünkü yanlış şeylere bile susmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?