Ortalik ruhu gelismemis zavallilarla dolu canim takma eger nisanlin idare edebiliyorsa. Gerci idare ettigini sanmam cunki bu laflari o size tasiyor sanirim?
Ahahaha Allahim cok guldum ya.Bi an kullanıcı adınıza 22\11\1963 şeklinde odaklandım ve hah şimdi 54 yaşında bir kaynana geldi ve kaynanalarının arkasından konuşan tüm KK gelinlerine hesap sorup " la bu kaynanalar size neetti"diyecek sandım
Her seferinde her lafi sineye cektim ama yine de bir kusurum oluyor. Tabi ki bende kusursuz degilim ama bunun da soylenme uslubu vardir. Uyarırsin kizim soyle yapma diye. Bu direkt ahlaksız ilan ediyor.Demekki düşkünler oğullarına.:)) zamanla alışırlar direk düşman olmayın.paylasamiyorlar belli canınızı yakmadıkça anlayışlı davranmaya çalışın
Cidden o heyecanla girdim konunuza ,neyse hep gülün inşallah iyi geceler
O zaman başka.Her seferinde her lafi sineye cektim ama yine de bir kusurum oluyor. Tabi ki bende kusursuz degilim ama bunun da soylenme uslubu vardir. Uyarırsin kizim soyle yapma diye. Bu direkt ahlaksız ilan ediyor.
Nişanlının bişey çözebilceğini sanmam çünkü bu insanların huyunu degiştiremeyeceğinize göre çözemezsiniz ama nişanlınız iyi idare edebilir mi arayı onu gözlemleyin konusun evlenince bile değişmiyorlar
Nişanlının bişey çözebilceğini sanmam çünkü bu insanların huyunu degiştiremeyeceğinize göre çözemezsiniz ama nişanlınız iyi idare edebilir mi arayı onu gözlemleyin konusun evlenince bile değişmiyorlar
Nisanlin da az değil niye evde her konusulani sana soyluyor.Bu adam sizi idare edemez üzgünüm.
Ben babamin bi kere olsun babaannemin annem hakkında dediklerini anneme dediğini hatirlamam.Ne de annemin babaannem hakkında dediklerini babaanneme söylediğini..
Nisanlin az cenesini tutsa ve 3 maymunu oynasana iyi eder bu huzurunuz için şart yoksa kv'sinin arkadaşından konusmadigi gelin yok.
Size şöyle söylim kaynanamda öyleydi evlendik hiç değişme yok üstüne üslük benim onlardan uzaklaştırdığımı falan söyleyip bana doldurmaya calışıyorlar. Eşimi telde konuşurken duydum yeter artık karımı bana şikayet etme bi kerede nasılsın iyimisin diye sor anne diyordu. Çok üzüldüm canım kocama annesi nasıl böyle davranabiliyor anlamıyorum ve o kadından nefret ediyorum nişanlınız idare edemezse boşanırsınız yoksa bu kaynanalar kötü bi eşle hiç çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?