Kaynanalar

Eşimin ailesi de beni sürekli yok sayıyor. Herşeyi eşim üzerinden yaptırmaya calışıyorlar ama eşimden Allah razı olsun hiç üzmedi beni bu konuda. Her telefonda annesi o kız niye beni aramıyor diyor sürekli hemen hemen her konuda beni diğer geliniyle karşılaştırıyor benim mesela benim bi kariyerim var diğer gelin iki yıl okumuş asla eleştrmek küçümsemek amaclı söylemiyorum ama heryerde onun için benim gelinim üni mezunu diyor. Bu gibi eleştiri ve küçümsemeler. Sürekli kıyafetime makyajıma karışmalar falan yapıyorlar. Ama eşim o istediğini giyer kimse karışamaz diyor. Makyajı sevmiyorum hiç makyaj yapmıyo diye kocama dert yanıyo. Düğünümüzde sürekli asık suratlıydılar. Herkes kaynana neden sinirli diye sordu. Kadının dediği şey sürekli şu şunu yapmış bak bu eşyasını böyle almış onunki şöyle en kötü senin ki gibi konusuyor. Ama eşimin dediğine göre diğer geline hep karışmış eşimde benim karıma sakın böyle karışma o istediğini alacak demiş.
Sen hazmedemiyorum herşeyi eşim unuttu diyorsun ya unutmamıştır o sadece seni kaynaştırmaya calışıyodur çünkü ben eşimde görüyorum kendi ailesine kızıyor azarlıyor ama bana onlara karşı laf ettirmiyor.
Kaynanagil evlenirken hiç birikimi olmayan eşime 1 lira yardım etmedi düğünde de aile olarak hiçbir şey takmadılar ama kendi memleketlerinde hediye gelen altınlara el koymuşlar. Sonrada onları paraya cevirip bize para verdiler harcayın diye veriyoruz dediler lütfettiler terbiyesizler.tek başına evlenen eşimden borçlarımız varken sürekli maddi destek istiyorlar.

Ya adi ustunde kay-na-na kaynayip duruyor madem.oglunu paylasamiyosn evlendirme arkadasim yaa gelinle yarisa girerler yaa insani kendilerinden nefret ettirirler bide saygi.sevgi beklerle ne yuzle artik hele o gorumceler tam ortalik karistiricilar tamm hic takma kafana inadina cok mutlu ol patlasin bi laf varr UVEYE ETME KIZDA BULURSUN GELINE ETME OZDR BULURSUN DIYEE!!!!!!

Eşim bana da laf ettirmez
Annesi zaten eskiden derdi böyle seyler
Artık demiyor
Ama ben beni sevmediğini biliyorum
Bizimki de bizd destk olmadı ve biz evleneceğimiz zaman eşim benim baba evimde kaldı 2 ay
Babam ona kapmızı actı
Ailesi tek kurus yollamadı
Ama sorsan oturur ağlar en fedakar anne benimdye

Aynisini bende yasadim. 4 sene sevgili kaldik. Nisandan once cok erken dedi. Sonra nisan oldu cok erkendi bekleselerdi dedi. Al oglunu koy kavonoza sakla o zaman.

Evlenince daha kötü olcak bence. Benim esim 36 yasında utanmasa anası emzircek. Simdiden baslamıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…