KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Arkadaşlarım da bu düşünce de
Elbette gelecekler bir hafta kalacaklardır diye düşündüm uzun yol sonuçta ama düğün sonrası değil:KK43:

Sakin hareket etmek istiyorum
Sakin hahareket etme bir cinnet bir evi terketme bu işi çözer gibi söylemesi ayıp ben bir yıl aynı evde yaşadım cinnet herşeyi çözüyor onu gördüm ama tabi nabza göre şerbet de onemli

Bencede ailen karışmasın pasif olma sesini çıkarmadıkça daha da yüz bulacaklar böyle hayat gecmez severek evlenmişsiniz ama bir sure sonra esini bile gözün görmeyecek . Ben mi çok fesatım bilmiyorum ama

Ben aynı evde yaşamak istemiyorum dediğim de eşim sende merhamet vicdan yok sanırım dedi
Konuşursam ne der bilmiyorum

Açık açık konuşun, öyle yada böyle size düşman olacaklar, en azından kendinizi daha fazla kullandırmadan biter.
Eşinizde size karşı olursa üzülmeyin eninde sonunda olacak son siz sadece erkene çekmiş olacaksınız

Sakin hareket etmekle hicbirsey degismeyecek malesef.. alttan alirsaniz bir omur bunu cekeceksiniz. Resti cekip ayni evde yasamak istemiyorum demezseniz sonuc belli sizinle yasayacaklar.

Alttan laf vuruyorum ama anlamamazlığa vuruyorlar gibi
Annesi ile konuşsam anlar diye düşünüyorum

Yuh daha bir aylık evlisiniz ve evlendiğiniz gibi gelmişler
Gitsin kızında kalsınlar yahu eşinizde nasıl karaktersiz daha ayınız dolmamıs 35yasında adam olcak bide

Alttan laf vuruyorum ama anlamamazlığa vuruyorlar gibi
Annesi ile konuşsam anlar diye düşünüyorum
Ay kadın halden anlasa zaten sizde olmazdı
Dön git evine tongaya düşürmüşler yahu
Gencecik kızı almıs yetmiyor anasını babasınıda basına getirmiş

Seni cok iyi anliyorum canim. Sorun sende degil malesef o yasli insanlarda da degil.
Sorun esinde. Ne demek sende vicdan yok mu ? Asil onda vicdan yok mu ? Bu ne dalavere . Evlenmeden once boyle olur kisin bizde kalir niye demedi size.
Bu sizin halledebileceginiz bisey degil. Hem esinizi kendinize dusman edersiniz hem de yazik belki de haberleri yok kirilir uzulurler.
Bence esinize bu boyle olmayacak ben gidiyorum diyin ama size gidin diyemem karari siz verin

Merhaba Hanımlar,

Sizlerden ne yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Hayat tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Geçtiğimiz ay evlendim. Ben 23 eşim ise 35 yaşında. Eşimin anne ve babası normalde memlekette yaşayan insanlar ancak biz evlenmeden önce evimize geldiler düğün vs bahanesi ile. ( düğün değil nikah oldu ayrıca onların desteği olmadan evlendik. desteğe ihtiyacımız yoktu da diyebiliriz. ben istemedim aslında onlardan bir şey istemedim ki evimde işimde söz hakları olmasın)
Herneyse öyle olmadı balayından döndük evimizdelerdi. Bahara kadar burada olma planları var . Köy hayatı kışın zor olurmuş vs diyerekten kalıyorlar işte

bu durum beni oldukça rahatsız etmekte evimiz küçük tek banyo wc bulunmakta
çalışıyorum tesettürlüyüm evimde rahat edemiyorum bu beni çok geriyor

benim kötü huyum başkasının yaptığı yemeği zor yerim ve kayın validem yaşlı çok göremiyor benim midem almıyor lütfen topa tutmayın ama midem almıyor.
yatak odamı topluyor eşim benden sonra işe gittiğinden kaynaklı ben toplamıyorum
sinirimi bozuyor bu durum
kıyafetlerimi evin ortasında toplaması uyuz ediyor beni
ben mi kötüyüm acaba eşimle konuşunca sende vicdan mı yok anlamıyorum diyor :KK43:

3 oğlu 1 kızı var kızı da bizim yakınlarımızda oturuyor
köyde birlikte kaldığı gelini var
çalışan tek gelinde benim

sizce konuşmam yanlış mıdır ? gitmenizi istiyorum desem
napacağımı bilemiyorum
bana akıl verin :KK43:
Bugüne kadar nerde kalıyorlardı köy hayatı bir anda mi zorlaşmış hiç sevmem böyle şeyleri ya insan bi sorar istiyor musunuz yada gelinim rahat eder mi kız zaten çalışıyor aksama kadar bir de eve gelip bizimle mi uğraşsın bi rahat etsin evinde vallahi ben iki günlük yatılı misafirden bile sıkılıyorum rahat etmek istiyorum evimde istediğimi giyiniyim koltukta uzanayım bu ne böyle her gün her gün.

Siz evlenene kadar hangi vicdanliyla beraber kaliyorlardi peki? Evet vicdan merhamet yok deyin. Daha 23 yasindasiniz yahu yazik gunah oyuna getirmisler resmen..

Ben inceldiği yerden kopsun istemiyorum
Güzellikle konuşsam düzelir mi acaba
Soğuk davranıyorum anlamıyorlar açık açık konuşmam gerekiyor diye düşünüyorum ama emin değilin
Açık açık konuşmazsan, incelediği yerden kopmasın diye korkarsan bu isi çözemezsin canım...

KK'nın tecrübeli kadınlarının sözünü dinle derim sana....daha 23 yaşındasın...el ile konuşarak, ay beni anlarlar diye düşünerek çözeceğini sanıyorsan çok büyük bir yanılgı içindesin.....

Bu işi sadece ve sadece cirkeflik çözer...

Bu arada korkma erkekler kolay kolay boşanma kararı alamazlar....bir uyenin dediği gibi annenlere git ve eve dönme, sonra da herşeyin nasıl bir anda çözüldüğünü gör...

Sana bildiğin oyun oynamışlar, bu oyunu yutarsan bunun devamı hep gelecek unutma....bir kere tepki gösterirsen de bir daha hiçbir şey istemediğin gibi olmayacak....

onlara apart tarzı bır yer tutun orda yasasınlar olmadı ev sızın degılse sız cıkın onlarada uc bes esya alır koyarsınız .. esın bıraz zor konusur onlarla konusmadan ayarkyıp gıtmek en ıyısı

Simdiden önlem almazsan her kis sizde kalirlar bunu bil.

Evlenirken kocan sana bunu soylemeliydi.

Kocana de ki,

Evlenirken bana bu durumdan bahsetmedin.
Elleri ayaklari tutuyor hasta degiller
Bizde surekli kalmalarini istemiyorum

Ya sen konus ya ben. Diyeceksin
Gerekirse evi terketmekle tehdit et.

Ama bunlari soyleyeceksen net olmalisin
Iyi madem..deyip esini onaylarsan bir anlami yok.

Ya boyle yapacaksin ya da kabul edeceksin
Baska yol yok bunu bil!

Siz evlenene kadar hangi vicdanliyla beraber kaliyorlardi peki? Evet vicdan merhamet yok deyin. Daha 23 yasindasiniz yahu yazik gunah oyuna getirmisler resmen..
Aynen.
Sende vicdan yok mu? Diyen kocana biz evlenmeden nerde yasiyorlarsa orda yasasinlar..de

Ay valla sinir oluyorum yaaaaa!!!!!!!!!

Bu arada aynisini bana yaptılar, eşim ve ailesi...

Ben evimden bir kısım eşyaları calsitigim köydeki lojmana tasittirdim ve eşime " ben artık köyde kalacağım, sende annenle babanla kal" dedim... 3 gun sonra kv ve kp in gittiklerini öğrendim... üstelik benim esim tek çocuk....

X