- 1 Temmuz 2013
- 139
- 2
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.541
Hadsizzlikte sınır tanımıyolar valla:44: Hayır benim zaten tahammül edemediğim insan tipi kendileri tabiri caizse lafı sokunca herşey normal ben az volume arttırınca olay çıkaran ben oluyorum Yok öyle bi dünya okadar.Tam insanlığın dibi böyle tipler ya
Hepsi ayni galiba. Benimki de ayni. Sanirsin bi tek o evlat buyutmus, bi tek o okutmus, bi tek o zorluk cekmis. Bizi tas dogurdu sanki, birden bu gunlere geldik degil mi. Buyutmek yetistirmekten anladigi da karinlarini guzelce doyurmak. Yoksa ne maddi ne de manevi hic egitim vermemis cocuklarinazırt pırt iki de birde, ben çocuklarımı ne zorluklarlan büyüttüm
sanırsın ki dünyada ki tek anne kendisi, benim annemde vaktiyle çok sıkıntı çekmiş biz çocukken ama hiç dillendirmez, acıtasyon yapmaz, sanırsın ki kızlar birden büyüyüp bunların hizmetine sunuluyo
Beni oğlumdan ayıramayacaksın, başaramayacaksın bunu.. demişti :))) yanılıyorsunuz dememe rağmen ben asla yanılmam demişti. Biz de kaynanamızdan ne laflar işittik ne var yani sesini çıkarma demişti bi de. En çok aklımda kalanlar bunlar olmuş vallahi :)
Bende eklemek istedim :)
Bir gün eşimle k.v.nin evlerine gitmiştik, mutfakta oturup sohbet ederken koca bi sinek kulağıma girmeye çabaladı,
Bende o anda refleksle hafif bağırıp ayağa kalktım, sinek uçtu gitti.
Sonrada k.v. noldu dedi, bende ee sinek kaçıyordu dedim.
O da bana 'olmaz öyle şey, sinek minek değildir o, sana öyle gelmiştir' dedi,
Bende 'sinekti canım, işte uçtu gitti' dedim,
O da 'bizim evde sinek olmaz, o senin üstünde gelmiştir' dedi :))
Nişanlıyım aslında iyi insanlardır kayinvalidem kayınpederim ama o gün ne oldu ise boş boğazlığı tutuyor bazen. Konu oradan buradan bi yakınımıza kız arıyorduk oradan açıldı.
Kayınpeder: ". . . Nin kızı çok iyi çokta güzel aslında bi görüsseler belki olur.
Ben: aaa çok iyi baba olur keşke tanırsalar.
Kayınpeder: aslında bizim oğlan senle tanışmasaydı ben onu alacaktım oğluma ama nasip ışte.
Ben: himm. Kem. Küm.
ben her zaman konuşmam eşimin annesiyle kız kardeşiyle fakat arada konuştuğumda sözlerimi özellikle düşünsem böyle bulamam diyorumbir örnek mesela eşim için çok aşırı bakımlı bir yabancı dil öğretmeni bakmışlar zamanında onu benim yanımda
anlatıyorlar.bende düşünmedim laf çarpmak için değil aklıma geldi keşke evlenseydi onla yabancı dili gelişirdi dedim
yine sizdekiler gibi çocuklarını görmesem bilmesem dünyanın en muhteşem,en yetenekli,en güzel,en yakışıklı,en en en birileri sanarsınız
çocuklarının en küçüğü 30 yaşında diğer bir çocuğuna kız bakmış.kız çok yaşlı diyorbir de baktıkları kızın ailesi bunlar geliyor diye masalarca sofra kurmuş
en çokta kızını över de över.bi gün yine övüyordu işiyle ilgili yaptığı şeyler de zaten yapması olması gereken hareketler.kızının yaptıkları için bunu sokakta gören aileler buna dua ediyormuş.Allah razı olsun mükemmel bir kız yetiştirmişsin diyorlarmışbende yine istemsiz olarak ne var ki zaten bunları yapması gerekiyor dedim kadın sustu.
eşim pırasa yemeği yemezmiş ben sonradan eşimden öğrendim.ben her yaptığımda yerbir gün annesi sordu meşhur konuşma zaten ne yediniz.bende pırasa dedim.x(eşimi kastediyor) yemez ki dedi bende onlar yaptığında yemediğini ben her yaptığımda yediğini bildiğim halde hadi ya ben her yaptığımda yiyor yemediğini bilmiyordum dedim