- 19 Ağustos 2013
- 98
- 59
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.561
Sineklerle beraber yolculuk yapıyosun demekki ne güzel : ))
bu yoruma ne güldüm ama
Benim kayinvalide yok rahmete gitmiş. Ama görümcem daha şimdiden laf sokuyor bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sineklerle beraber yolculuk yapıyosun demekki ne güzel : ))
Nişanlıyım aslında iyi insanlardır kayinvalidem kayınpederim ama o gün ne oldu ise boş boğazlığı tutuyor bazen. Konu oradan buradan bi yakınımıza kız arıyorduk oradan açıldı.
Kayınpeder: ". . . Nin kızı çok iyi çokta güzel aslında bi görüsseler belki olur.
Ben: aaa çok iyi baba olur keşke tanırsalar.
Kayınpeder: aslında bizim oğlan senle tanışmasaydı ben onu alacaktım oğluma ama nasip ışte.
Ben: himm. Kem. Küm.
Kaynanama yenı gelın gelıyor poposu havalarda,pas vermıyor bana:)..
bazı topiklerde de paylaşmıstım arkadaslar sızlerle ama bu incilerin ardı arkası kesilmiyo bende yeni bi topik açayım dedim buyrunnnnnnnnn ilk inciler benden gelinlik bakmaya gittiğimiz bir butikte kaynanamla tezgahtar kız arasındaki diyalog "bu kız kaçıp geldi bize üstelik uzaktanda değil ....mahalleden.....mahallesine!!!!! bu konuşmayı pazarcıdan çerezcisine kadar herkese yaptı
gelinlik aldıgım yere ilk girdiğimizde modellere bakarken görümcem"biz böle uzun duvaklı,kabarık modelli,kırık beyaz gelınlik bakıyoruz,oturdu koltuga herkes modellerı ona anlatıyo,ben kenarda :1shok: böleyim... sonra dedim ki gelin benim bu sefer millet :1shok: böle oldu...
Evlenmişim evimde kurabiye yaptım ve eşime dedimki aşagıyada sen indir(kaynanamla altlı üstlüyüz) üzerimde de seksi bi geceliğim var,eşim bişey olmaz sen seslen merdivenden ver dedi ok dedim.görümcem beni merdivenlerde gördüğünde ayaklarımdan başlayıp süzüp o seksi geceliğin içindeyken söylediği şey"oğlan çocugu gibi olmussun heheheh" :dilcikar:
onunla ilgilide konu varBide annelerimizden duyduğumuz incileri yazsak. Ama onları unuttuk değil mi çoktan ? Biz acaba kayınvalide değilde anne gibi görsek bu konuda bi fayda sağlar mıyız düşünmek lazım...
Kayınvalidem bana kendi kızına davrandığı gibi davransaydı onun incilerini de anneminki gibi görebilirdim. Ama kendi kızı 5 yılı geçkin evliliğinde doğurmayabilir, bana ilk seneden "baskı" yapar herkesin içinde! Üstelik kızından kaynaklanan sorun olmasına rağmen kızı doktora da gitmeyebilir bu özgürlüğü de var. Kendi kızı 24 saat yatar, misafirin önüne çıkmaz, içerde uyur, ben bir dolu misafirin hizmetini bulaşığını hallederim. Kendi kızının ayıplarını örter vs vs vs. Kimse keyfinden takmıyor kafasına. Ben onlara başta çok iyi niyetli yaklaştım ama her insan mesafeyi ayarlama yeteneğine sahip olamıyor maalesef. O zaman da mecbur kalıyorsun mesafeni koymaya... Anası da kızı da kendi çektiklerini karşısındakine çektirme mantığına sahip. Şimdi bu insana öz annem gibi bakabilir miyim siz söyleyin? Ben kendi annemle yeri gelir tartışır yeri gelir özür dilerdim ama onun sevgisinde doğal olarak değişme olmazdı. Kv. ile tartışsam sonra hem onunla hem kocamla kötü olurum. Anlatabiliyor muyum bilmem...Bide annelerimizden duyduğumuz incileri yazsak. Ama onları unuttuk değil mi çoktan ? Biz acaba kayınvalide değilde anne gibi görsek bu konuda bi fayda sağlar mıyız düşünmek lazım...
çok güzel bir yazı olmuş. Çoğunun olumsuzu da bizde var maalesef. Çocuklarının büyüdüğünü kabul edemiyorlar bir türlü. Kazık kadar olduk, lafa gelince kendi çocuğumuzun olması için baskı yapıyorsunuz, o zaman bizim de büyüdüğümüzü kabul edeceksiniz! diyesi geliyor insanın.İyi Kayınvalide Nasıl Olmalı? yazımızı okumak için
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/iliskiler/iyi-kayinvalide-nasil-olmali-76053.html
oovv baya dolmuşsunuz siz. Her annede bir olmadığı gibi her kaynana da bir olmaz malesef. Anne vaar anne var değil mi ? Yani her kaynana kötü değil ben bunu söylüyorum sürekli bir kayanan kötülemesi yermesi. Bazı insanlar cidden bencilliklerinden ve kaynana iyi de olsa istemediklerinden çok büyütebiliyorlar. Sizi tenzih ederim cidden ortada bir sıkıntı varsa o ayrı.Kayınvalidem bana kendi kızına davrandığı gibi davransaydı onun incilerini de anneminki gibi görebilirdim. Ama kendi kızı 5 yılı geçkin evliliğinde doğurmayabilir, bana ilk seneden "baskı" yapar herkesin içinde! Üstelik kızından kaynaklanan sorun olmasına rağmen kızı doktora da gitmeyebilir bu özgürlüğü de var. Kendi kızı 24 saat yatar, misafirin önüne çıkmaz, içerde uyur, ben bir dolu misafirin hizmetini bulaşığını hallederim. Kendi kızının ayıplarını örter vs vs vs. Kimse keyfinden takmıyor kafasına. Ben onlara başta çok iyi niyetli yaklaştım ama her insan mesafeyi ayarlama yeteneğine sahip olamıyor maalesef. O zaman da mecbur kalıyorsun mesafeni koymaya... Anası da kızı da kendi çektiklerini karşısındakine çektirme mantığına sahip. Şimdi bu insana öz annem gibi bakabilir miyim siz söyleyin? Ben kendi annemle yeri gelir tartışır yeri gelir özür dilerdim ama onun sevgisinde doğal olarak değişme olmazdı. Kv. ile tartışsam sonra hem onunla hem kocamla kötü olurum. Anlatabiliyor muyum bilmem...
Allah huzur versin herkese. Gerçekten bekarken kafam çok rahatmış. İdare etmek vs olmadan hayat çok kolaymışoovv baya dolmuşsunuz siz. Her annede bir olmadığı gibi her kaynana da bir olmaz malesef. Anne vaar anne var değil mi ? Yani her kaynana kötü değil ben bunu söylüyorum sürekli bir kayanan kötülemesi yermesi. Bazı insanlar cidden bencilliklerinden ve kaynana iyi de olsa istemediklerinden çok büyütebiliyorlar. Sizi tenzih ederim cidden ortada bir sıkıntı varsa o ayrı.