- 30 Mayıs 2014
- 298
- 209
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.581
Tabiki. Bekarlık bu yüzden sultanlık bence. Birden insan bir sürü insanı memnun etmek zorunda kalıyor evlenince ama aslında uğraşmamak önemsememek daha güzel.Allah huzur versin herkese. Gerçekten bekarken kafam çok rahatmış. İdare etmek vs olmadan hayat çok kolaymış
Yaban gulu bazen dusunuyorum sen gercekmisin diue okuyirumda savunmalarin çok sacma geliyir cunkubakın kızlar şimdi eşim akrabamız eşimle sevdik birbirimizi.. .kimliği aldı bedava paso için bana nikah dairesinde tanıdığım var nikah kıydırdım dedi.elinde nufus kayıt örneği evli gözüküyorum.benide kandırdı aslında eşim.teyzeme söylemiş teyzem destekdi bize babama söyledi .neyse bunu babam öğrendi.beni dövdü .sonra nikaha ailecek gittik nikahımız kıyıldı anlamadım nasıl oldu..ben asla nikah için imza filan atmadım ve eşimlede nikah dairesine dahi girmedim..gerek sözde gerek düğünde kaynanamgil olay çıkardı.kaynanamın arada lafları babam düğünden sonra olay çıkarmış.o bu eve gelmeycek diye.eşime şimdi soruyorum nikah olayı ne diyorum bana cevap vermiyor.işte böyle bi durumda aileme nasıl yansıtırım..olaylı oldu bizim iş yani
Bide annelerimizden duyduğumuz incileri yazsak. Ama onları unuttuk değil mi çoktan ? Biz acaba kayınvalide değilde anne gibi görsek bu konuda bi fayda sağlar mıyız düşünmek lazım...
cnm neresinden cok merka ettin edirnenin bende edirneliyim bide esin nerelievet ,diger gelinini kendi istediği gibi almıs bana hep öyle dedi demek isterken bir yanlıslık olmus ,komik olan beni istemedi edirnelimişim onlara uymazmısım en küçük kaynımda edirneli kızla evleniyor nasıl dua ettiysem artık kızı tanıstırmaya getirmiş kaynım bizimki o günden beri yüksek tansiyondan acillerde
eee sabah 9 da geldimi pekiBide bu var. düğün salonundan evimize geldiğimizde kaynanam zorla gelinliğimi çıkartırıp kafamı bozdurdu abdest al nikah kıyılcak diye ben hiç nikah için abdest e gerek olduğunu bilmiyodumneyse yaptım dediğini nikahtan sonra da tutturdu allahım gece bişey olursa hemen arıcakmışız onu tedariklimiymişim herşeyim tammıymış ahhh kitlenip kalanlar varmış. Hemen arayın beni tamam mı? hastaneye gideriz. Ayrıca yarın sabah 9 da burdayım dedi imali imalı sanki o gece yapmaya mecburuz. Çok beklersin dedim içimden. daha neler neler kayın pederim utancından dışarı kaçtı tabii bende ağlamaya başladım korkudan değil ama utançtan ayy çok sinir di. Cahil olsam korkucam yani. Kocam sonunda dayanamadı tarif te etseydin bari anne dedi. Sesi kesti. sırnaşık şey
iyide mevlüte 1 de basladı mesela 1 de gelinmezki mevlüte elti dedigin hadi geldin gir yatak odasına neden girmedimi anlamadım saat 4 e kadar evet gelin cıkmaz yatak odasından bizdede var o adet ama gelen gelinin yanına ugrar öyle gecer salona sizi eltiniz hic yanınıza ugramadımıkızımın doğumunda mevlit yaptık ,eşimin tarafının adetlerine göre lohusa anne saten gecelik giyip yatak odasında oturur ,kuran okuma bitene kadar çıkmaz ,eltim bunu çok iyi bildiği halde ona geldiğinde çıkıp hoşgeldin demedim diye 1 yıldır neredeyse benimle konuşmuyor,herkese de ben ona ne yaptım ki bana böyle yaptı diye anlatıyo .1 yıldır herkesten duyuyorum artık bişey demiyorum ,boşverin deyip geçiyorum..
eee ailen nasıl geldi ben anneme desem g,t isine yaa der hele babama asla dügün ertes gel mangal yapalım ailen bisey demedimi yada esin ne isi var ailenin simdi diyeaboooww ne kadar şanslıymışsım yahu
ben düğünün ertesi günü annemi kahve içmeye çağırmıştım öğlen akşamada babamlarla fln mangala gittiydik ordanda balayına zemuszemus
maşallah diyin kısçeler
yuhh cnm yaa valla ablan falan yokmu senin yada sen diger kızın dedigi gibi yüzde 50 ihtimalle kumar oynıcan ille ailene güvenme zaten arkanda yokmus altınların falana yokmu kenarda ol onları bi tatile falan git kudursun senin ki yada arkadasına git yada ailenin yanına git ama basını dik tut valla seni cok yormuslar cok üzüldüm ablan olaydım varya o kaynanaın altına işetirdim korkudaneşim bana sen benim gözümde bozdurulmayacak kadar değerli altınsın ama annemlere bi sözünü duyayım seni bozuk para gibi harcarım dedi..
ooo cnm senin kocada iş yok herkez kavga ediyor ama annene söylemek cok sacma sen gercekten sevdigine eminmisin bide tamam esinden ayrılma ama lafınıda söyle nolcaksa olsun allta kalma bariibi kezde eşim traş oluyor yüzü köpüklü suratı asık dedim sen yaşlanınca böyle olursan herkes kaçar sende dedim.akşam annesine yetiştirdi kaynanam sende kaçanları .........................yaparsın dedi.orası çok kötü o yüzden yazmadım..
aman benimki nerde 7 senedir gidiyoruz 5 saatlik yoldan geliyorum hep ne diyo biliyomusunuz dolabpat yumurta var biz sanki o kadar yolu yumurta yemeye geliyoruzbenım kaynanamda o konuda ıyıdır bak..gıttıgımde yemek hazırlar bende yardım etsemde sen yorgunsun falan yapar...iyidir o konuda ...ama bazen işte bıde bbenım kayınvalıdem beyın amlıyatı gecrdı...tam olark saglıklı degıl..bazı davranıslarını buna verıyom...:uhm:
ayy seninki gene geline demis benim kaynanm öz kızına dedi düsün nasıl çirkef bi kadın ameliyat günü biz gittik düger görümce gelmedi bile bakansa 1 hafta kaldı yanına gidicekier zaman damada demis millet sizin suratınıza tükürcek hasta kadını bıraktın diye bak bak kızın sana gelmis 1 hafta bakmıs daha ne istiyosun be kadın vicdansız insan vicdansız iiştekızlar geçen sen kayın validem gözünden katarak ameliyatı oldu.ameliyatta başında durdum.evine getirdim evinde yattıgı yere kadar yemegini götürdüm .bir hafta tüm evinin işini yaptım gelenini gidenini agırladım.sonunda duydugum laf ne oldu dersiniz.kadının biri gelin güzel bakıyo maşallah çok iyi gelinin var dedi,kaynanamda sen iyi olursan herkes iyi sen kötü olda gör dedi.Elim ayagım boşaldı bir eline saglık sagolsun dese tüm yorgunlugumu alıcaktı ama maşallah kaynana dili diye boşa demiyolar
11 de gelmistieee sabah 9 da geldimi peki