- 23 Ekim 2012
- 218
- 0
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.521
aayy tamam tamm.. şimdi anladım.. safmıyım neyim yahu
aaayy civcivv..."""gelin allı pullu giyinsin,takıp takıştırıp gezsin istiyorlar: )"""" bu sözün aynen doğru..
ne kadar benzer kv.lerimiz..aynen banada "altınlarını tak almışlar sanmasınlar" der sürekli bir gün gezmeye gidiyoruz benim koluma 10 tane burmayı taktı.bende ses etmedim ama ne görgüsüz kız demişlerdir.
ve benden daha süslü valla kensisi
eminim senin evinin gösterişli,parlak mobilyalar, pullu perdeleri vs. olmasını da çok arzulamıştır
ooooo sen ne diyorsun
ev alışverişinde onun istediği simli simli parlak perdeleri değilde onun tabiriyle ''masa örtüsü gibi'' sade perdeleri aldığım için bana 1 hafta tavır yaptı: )))
mobilyalarımız,çok spor tarzda,evimde vitrin yok tv ünitesi var o da gayet spor.
öyle sinir oldu ki.ev yerleştirirken,''vitrinsiz salon mu olur yav,öğrenci evi gibi almışsınız herşeyi'' diye burun kıvırıp durdu.
eşimle dolaşmaya çıkmıştık.kayınvalidem illa bildiğini yapacak ya,kahve takımlarımızı o canım tv ünitesinin gözlerine dizmiş yaaa
bari burda göstersin kendini diyor bide: ))
evlenince ilk iş onları mutfağa koyup,o üniteye kitap,gemi araba vs koydum,daha görmedi,yazın kalmaya gelecek görünce ne diyecek merakla bekliyorum
bu arada kayınvalidemin evini görsen yeni gelin o sanırsın: )))
salonu ful altın rengi detayı,perdelerde koltuklarda boncuklar uçuşuyor,vitrinler tabak çanak ne ararsan var
çok zevkli olduğunu söyler her seferinde
eltim ve bende bakakalırız
çoğumuzun kayınvalidesi bu altın,ev eşyası,giyim kuşam konusunda aynılar yaaa...
ee eski toprak,kocasını nasıl elde tutacağını biliyor
ben çok sade giyinirim fakat modayı takipte ederim: )
buna rağmen bir gün demez mi:''bak böyle giyinme kocanın gözü dışarı kaçar sonra ''
ben
Benim kaynanamda çok şıkır şkır, aynı senin kaynanan gibi solonu altın rengi çok ağır mobilyalarla doluOnun evinde kendimi sarayda zannediyorum
2 haftalığına yanıma geldi, evde mini etek giyiyorsan çekinme benim yanımda giy diyor, aldığımız ipek gecelikleri giyiyor musun diye sorup duruyor.
Geçen bir badiyi 2. gün giydiğimde eşimin yanında 'hepte aynı şeyleri giyiyorsun, yeni gelinsin değişik değişik giyinsene ' dedi ve çok bozuldum ama cevabını verdim. 1-2 saat tavır aldım birde.
perde konusundada şöyle bir olay geldi eşya alınırken;
Nişanlım şehir dışında olduğundan annemle perdecileri gezdik fiyat aldık, sonra nişanlım geldi annesi ablasıyla görümcemin perdecisine gittik, görümcem tutturuyor basit perde alın, tayıncisiniz, her evinki her eve uymaz, bende evin camlarının klasik cam boyutunu olduğunu her eve uyacağını söyledim nişanlıma. Sonra dükkanda perde bakarken baktım ki, görümcem nişanlımın yanında perdeciye düz perdeler için beni ikna etmesini söylüyor. Anladım uzaktan. Yanlarına gittim, adam odaların şeklini sordu bende kağıt üzerinde anlattım, olmaz senin anlattığın modeller düz olması gerek bu eve, hem tayinciymişin onlar her evede uymaz ( ben makenizmeyla ortadan ayrılan perde istiyordum salona) dedi. Bende şık bir kahkaha attım, ben sizden önce 10 perdeciye gittim evin resimleriyle bunu söyleyen tek kişisiniz, aklın yolu bir olduğundan sizin yorumunuzu dikkate almayacağım dedim. Sonra istediğim perdelerin fiyatını aldık 3600 tuttu. perdeciden çıktık bende model konuşunda nişanlıma anlattım durumu, işe yaramaz perde almadığımı, modelin başka evde kullanılmaz olmadığını anladı oda. Sonra benim daha önce fiyat aldığım benim perdeciye gittik, 1100 e aynı marka ve model perdeleri aldık
Görümcem hep perde alırken benim perdeciye gideriz, çok ikramlı verir benim hatrıma deyip duruyordu, aradaki fiyat farkı duyunca mor bir renk aldı
Kaynanamda sağulsun, sen yeni gelinsin en güzelini en modellisini al, şimdi hevesini almazsan ömür boyu içinde ukte kalır deyip fiyatı hiç sorun etmiyordu zaten sağulsun.
oğlum daha yeni konuşuyor tabi oyuncak bebeklere resimlere kardeş deyip duruyo
kaynanam
vahh oğluma çula çaputa kardeş diyo yokki kardeşi sarılsın öpsün
dedim aaaa istediği kardeş olsun valla yaparım hemen onada sen bakacan mecbur seneye 2 taneye hazırla artık kendini anne diye
bu dumur edeceğine dumur oldu ama alttada kalmaz asla
birsüre durduktan sonra
yap be yap
beni onunlamı korkutçan
bakarım ben hepsine diye
buarada akşam daha ben yada babası gelir gelmez atar alın kızanınızı diye
2 taneyle fazla yaşamaz bukadın :)))))
Allah size sabırlar versin.unutmayın kimsenin yaptığı kimseye kalmaz..biraz daha sabır gösterin..Allah büyük..allah iyi insanlarla karsilastirsin denir ama size allah sabir versin demek lazim.
:)) çığırmamın sebebi şu ben iyi niyetli yaklaşıyorum tüm olaylara gerçi daha yolun başındayım ama (sözlüyüm) yazdıklarınızı okuyunca hak vermemek imkansiz ama benım sorunum su ben nasıl mesafe koycam yaaaa araya kaynanam ve eltim var ve altlı ustlu oturacagız hemde ben en uste gelıyorumnasıl olcakkkkkk ..yardım edin fikir verin...
benim kaynana eltiyi küstürecegim diye öyle korkuyor ki anlatamam.kadın parmağında oynatıyor. k. gazı olsa haber veriyor.kaynana da ahhh ahhh vahhh vahhh k. gazı varmış şı.mamış diyor :)) abartısız durum bu.
bir keresinde sana büyü mü yaptı bu kadın dedim o biçim anlayacagınız