ben her zaman konuşmam eşimin annesiyle kız kardeşiyle fakat arada konuştuğumda sözlerimi özellikle düşünsem böyle bulamam diyorum
bir örnek mesela eşim için çok aşırı bakımlı bir yabancı dil öğretmeni bakmışlar zamanında onu benim yanımda
anlatıyorlar.bende düşünmedim laf çarpmak için değil aklıma geldi keşke evlenseydi onla yabancı dili gelişirdi dedim
yine sizdekiler gibi çocuklarını görmesem bilmesem dünyanın en muhteşem,en yetenekli,en güzel,en yakışıklı,en en en birileri sanarsınız
çocuklarının en küçüğü 30 yaşında diğer bir çocuğuna kız bakmış.kız çok yaşlı diyor
bir de baktıkları kızın ailesi bunlar geliyor diye masalarca sofra kurmuş
en çokta kızını över de över.bi gün yine övüyordu işiyle ilgili yaptığı şeyler de zaten yapması olması gereken hareketler.kızının yaptıkları için bunu sokakta gören aileler buna dua ediyormuş.Allah razı olsun mükemmel bir kız yetiştirmişsin diyorlarmış
bende yine istemsiz olarak ne var ki zaten bunları yapması gerekiyor dedim
kadın sustu.
eşim pırasa yemeği yemezmiş ben sonradan eşimden öğrendim.ben her yaptığımda yer
bir gün annesi sordu meşhur konuşma zaten ne yediniz.bende pırasa dedim.x(eşimi kastediyor) yemez ki dedi bende onlar yaptığında yemediğini ben her yaptığımda yediğini bildiğim halde hadi ya ben her yaptığımda yiyor yemediğini bilmiyordum dedim