Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Beni oğlumdan ayıramayacaksın, başaramayacaksın bunu.. demişti :))) yanılıyorsunuz dememe rağmen ben asla yanılmam demişti. Biz de kaynanamızdan ne laflar işittik ne var yani sesini çıkarma demişti bi de. En çok aklımda kalanlar bunlar olmuş vallahi :)

Başlığı görünce yazmadan edemedim bana gelen inci de şu şekilde.Yazlıktayız çok yakın bir kız arkadaşımla plajda yedik içtik derken 2mizde zehirlenmişiz nasıl kusma nöbeti tuttu 2mizide arkadaşımla derken baktım benim kayınvalidede oralardaydı yanımıza gelip e bi hastanaye gitsenize demezmi.Ya insan olan bunu dermi ya yazık 50 yaş ve üstünü insafa ve konuşmayı öğrenmeye davet ediyorum!

Benim bbörülcemde eşimle tartışırken bana da çemkirip ''seni hiç istemedik ,seni bu evden göndericem,evimize şer getirdin ''dedi .eşim de onu yaka paça evden kovdu :KK51: ben sadece izleyici oldum gel gelelim bir ay sonra annemden özür dilemiş bana söyledikleri için :44: valla tanımasam pişman oldu diycem ama kendisi dengesiz olduğu için pek inanasım gelmiyor. Puffff anlatmakla bitmez :KK6:

Hadsizzlikte sınır tanımıyolar valla:44: Hayır benim zaten tahammül edemediğim insan tipi kendileri tabiri caizse lafı sokunca herşey normal ben az volume arttırınca olay çıkaran ben oluyorum Yok öyle bi dünya okadar:KK1:.Tam insanlığın dibi böyle tipler ya

Hadsizzlikte sınır tanımıyolar valla:44: Hayır benim zaten tahammül edemediğim insan tipi kendileri tabiri caizse lafı sokunca herşey normal ben az volume arttırınca olay çıkaran ben oluyorum Yok öyle bi dünya okadar:KK1:.Tam insanlığın dibi böyle tipler ya

Geçde olsa anladım laf sokana hemen tepkini vericen ''neyse ben terbiyemi bozmayım,tatsızlık çıkmasın ''dersen kafana çıkıyolar.Ben bugune kadar böyle yaptım ne zaman jeton düştü tepki verdim şimdi herkesde bir hürmet bir ilgi anlatamam.İnsanların buyuk çoğunluğu güleryüzlü ve saygılıysan seni saf-salak gibi görüyolar.:KK50:

zırt pırt iki de birde, ben çocuklarımı ne zorluklarlan büyüttüm:KK53::KK53:

sanırsın ki dünyada ki tek anne kendisi, benim annemde vaktiyle çok sıkıntı çekmiş biz çocukken ama hiç dillendirmez, acıtasyon yapmaz, sanırsın ki kızlar birden büyüyüp bunların hizmetine sunuluyo
Hepsi ayni galiba. Benimki de ayni. Sanirsin bi tek o evlat buyutmus, bi tek o okutmus, bi tek o zorluk cekmis. Bizi tas dogurdu sanki, birden bu gunlere geldik degil mi. Buyutmek yetistirmekten anladigi da karinlarini guzelce doyurmak. Yoksa ne maddi ne de manevi hic egitim vermemis cocuklarina

Beni oğlumdan ayıramayacaksın, başaramayacaksın bunu.. demişti :))) yanılıyorsunuz dememe rağmen ben asla yanılmam demişti. Biz de kaynanamızdan ne laflar işittik ne var yani sesini çıkarma demişti bi de. En çok aklımda kalanlar bunlar olmuş vallahi :)

benzerlerni işittim işitiyorum.sesimi de hiç çıkartan biri değilimdir.yuttum yuttum herşeyi ondan böyle oluyor zaten:KK43:oğlunu fena fişkleyen bir kadın bktım şimdiden

Benim kaynanam da onu hergun aramamizi istiyor nasil ariyim ben hergun ne konusuyum hergun demi yani. Yurtdisinda kaldigimiz icin o cok ariyamiyor beni caldirip kapatiyor bende her defasinda aramiyorum tabii :KK66:

Bende eklemek istedim :)

Bir gün eşimle k.v.nin evlerine gitmiştik, mutfakta oturup sohbet ederken koca bi sinek kulağıma girmeye çabaladı,
Bende o anda refleksle hafif bağırıp ayağa kalktım, sinek uçtu gitti.
Sonrada k.v. noldu dedi, bende ee sinek kaçıyordu dedim.
O da bana 'olmaz öyle şey, sinek minek değildir o, sana öyle gelmiştir' dedi,
Bende 'sinekti canım, işte uçtu gitti' dedim,
O da 'bizim evde sinek olmaz, o senin üstünde gelmiştir' dedi :))

Bende eklemek istedim :)

Bir gün eşimle k.v.nin evlerine gitmiştik, mutfakta oturup sohbet ederken koca bi sinek kulağıma girmeye çabaladı,
Bende o anda refleksle hafif bağırıp ayağa kalktım, sinek uçtu gitti.
Sonrada k.v. noldu dedi, bende ee sinek kaçıyordu dedim.
O da bana 'olmaz öyle şey, sinek minek değildir o, sana öyle gelmiştir' dedi,
Bende 'sinekti canım, işte uçtu gitti' dedim,
O da 'bizim evde sinek olmaz, o senin üstünde gelmiştir' dedi :))

:KK52: :KK52: :KK52:

Sineklerle beraber yolculuk yapıyosun demekki ne güzel : )) :KK37:

yakında nişanlanıyorum bende bir gün kaynanamın yanına gitmiştim oturuyoruz yanında arkadaşları var demesinmi nişanlığını sakın açık alma kolları falan kapalı olsun beni ayıplarlar şok oldum.benimki allahtan aradı ağzını kapadı o an.görümcem de çok durgun soğuk duran biri ben atılganım cana yakınnımda arayı yapıyorum.erkek arkadaşım akşamları 11 de çıkıyo işten arabayı almış benle görüşmek için eniştesinin. ablasıı 4 aylık hamiş sancılanırım yok bişi olur alma gitme diye diretmiş.aldı geldi tabi arabayıda sözde lafınımı yapıon arabanın diyince nişan yapıcan masraf olmasın dio ama çarşı pazar dolaşınca param yok diyip almasını biliyo.ilginçler

Nişanlıyım aslında iyi insanlardır kayinvalidem kayınpederim ama o gün ne oldu ise boş boğazlığı tutuyor bazen. Konu oradan buradan bi yakınımıza kız arıyorduk oradan açıldı.

Kayınpeder: ". . . Nin kızı çok iyi çokta güzel aslında bi görüsseler belki olur.

Ben: aaa çok iyi baba olur keşke tanırsalar.

Kayınpeder: aslında bizim oğlan senle tanışmasaydı ben onu alacaktım oğluma ama nasip ışte.

Ben: himm. Kem. Küm.

Konunun baslığında gülmeye basladım zaten:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Cok guzel inciler dokulmuş. Benden bir iki tane olsun bakalım

Ben eşimin ikinci hanımıyım. Kayınvalidem bana altın alamayacaklarını ve dugun yapamayacaklarını söyledi ki ben bekarım. Neyse eski eşine 14 burma bilezik takmıstım haylazlık yaptılar işte canları saolsun dedi:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
İkinci incide eltimden. Kendisi hamile 8 aylıkı bende 1.5 aylık hamilkeyim. Eşim sigara içerken beni balkona cıkardı.Eltim bana özenme canım dedi yaa:KK53::KK53::KK53::KK53:

Düğünümüzü tek başımıza yaptıgımız için cok zorlandık. Annem birgun dayanamayıp aradı. Yardım edin cocuklara diye kayınpederim anneme ben elimi tasın altına bi defa koydum bi daha koymam dedi:KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben size kayınvalidemin saçmalıklarını anlatsam gulermisiniz aglarmisiniz bilmiyorum. Birgun carsidayiz ve kendisi birsey deniycek. Denedi ve küçük oldu. Bana ne dese güzel. Sen denesen sanada olmaz zaten bana olmadina göre dedi. Buarada kendisi 48 beden ve ben 36/38. Ben sok oldum dondum kaldim.

Birsey daha anlatayım. Birgun elimde telefon arkadas la msjlasiyorum. Bana benimi şikayet ediyorsun arkadaşına demesinmi haha. Bende al bak dedim. Sonra kahkaha atarak benim gibi kaynana zor bulunur demesinmi. Aaayy içimden evet doğru senin gibi bir psikopat daha yoktur dedim

Nişanlıyım aslında iyi insanlardır kayinvalidem kayınpederim ama o gün ne oldu ise boş boğazlığı tutuyor bazen. Konu oradan buradan bi yakınımıza kız arıyorduk oradan açıldı.

Kayınpeder: ". . . Nin kızı çok iyi çokta güzel aslında bi görüsseler belki olur.

Ben: aaa çok iyi baba olur keşke tanırsalar.

Kayınpeder: aslında bizim oğlan senle tanışmasaydı ben onu alacaktım oğluma ama nasip ışte.

Ben: himm. Kem. Küm.

iimiş :))) saol baba deseydin :KK70:

Esim: Gecen gun X'in verdigi ilaci verdik bebege
KV: Verin verin iyi gelir belki oglum
Esim: Ilaci verdikten sonra cok aglamis bebek. Acemiperi de ilactan sanip telaslanmis doktora goturduk
KV: Ben de size tembiheleyecektim oglum. Ne oldugu icinde ne oldugu belli degil vermeyin sakin diyecektim
Ben: :KK53::KK53::KK53::KK37:

ben her zaman konuşmam eşimin annesiyle kız kardeşiyle fakat arada konuştuğumda sözlerimi özellikle düşünsem böyle bulamam diyorum :KK76: bir örnek mesela eşim için çok aşırı bakımlı bir yabancı dil öğretmeni bakmışlar zamanında onu benim yanımda

anlatıyorlar.bende düşünmedim laf çarpmak için değil aklıma geldi keşke evlenseydi onla yabancı dili gelişirdi dedim :KK60:
yine sizdekiler gibi çocuklarını görmesem bilmesem dünyanın en muhteşem,en yetenekli,en güzel,en yakışıklı,en en en birileri sanarsınız :KK53:

çocuklarının en küçüğü 30 yaşında diğer bir çocuğuna kız bakmış.kız çok yaşlı diyor :KK60: bir de baktıkları kızın ailesi bunlar geliyor diye masalarca sofra kurmuş :KK60:

en çokta kızını över de över.bi gün yine övüyordu işiyle ilgili yaptığı şeyler de zaten yapması olması gereken hareketler.kızının yaptıkları için bunu sokakta gören aileler buna dua ediyormuş.Allah razı olsun mükemmel bir kız yetiştirmişsin diyorlarmış :KK60:bende yine istemsiz olarak ne var ki zaten bunları yapması gerekiyor dedim :KK60: kadın sustu.

eşim pırasa yemeği yemezmiş ben sonradan eşimden öğrendim.ben her yaptığımda yer :KK16: bir gün annesi sordu meşhur konuşma zaten ne yediniz.bende pırasa dedim.x(eşimi kastediyor) yemez ki dedi bende onlar yaptığında yemediğini ben her yaptığımda yediğini bildiğim halde hadi ya ben her yaptığımda yiyor yemediğini bilmiyordum dedim :KK60:

Son düzenleme:
ben her zaman konuşmam eşimin annesiyle kız kardeşiyle fakat arada konuştuğumda sözlerimi özellikle düşünsem böyle bulamam diyorum :KK76: bir örnek mesela eşim için çok aşırı bakımlı bir yabancı dil öğretmeni bakmışlar zamanında onu benim yanımda

anlatıyorlar.bende düşünmedim laf çarpmak için değil aklıma geldi keşke evlenseydi onla yabancı dili gelişirdi dedim :KK60:
yine sizdekiler gibi çocuklarını görmesem bilmesem dünyanın en muhteşem,en yetenekli,en güzel,en yakışıklı,en en en birileri sanarsınız :KK53:

çocuklarının en küçüğü 30 yaşında diğer bir çocuğuna kız bakmış.kız çok yaşlı diyor :KK60: bir de baktıkları kızın ailesi bunlar geliyor diye masalarca sofra kurmuş :KK60:

en çokta kızını över de över.bi gün yine övüyordu işiyle ilgili yaptığı şeyler de zaten yapması olması gereken hareketler.kızının yaptıkları için bunu sokakta gören aileler buna dua ediyormuş.Allah razı olsun mükemmel bir kız yetiştirmişsin diyorlarmış :KK60:bende yine istemsiz olarak ne var ki zaten bunları yapması gerekiyor dedim :KK60: kadın sustu.

eşim pırasa yemeği yemezmiş ben sonradan eşimden öğrendim.ben her yaptığımda yer :KK16: bir gün annesi sordu meşhur konuşma zaten ne yediniz.bende pırasa dedim.x(eşimi kastediyor) yemez ki dedi bende onlar yaptığında yemediğini ben her yaptığımda yediğini bildiğim halde hadi ya ben her yaptığımda yiyor yemediğini bilmiyordum dedim :KK60:

ay aynı muhebbet bizdede var. Eşim bekarken hiç bi yemeği yemezmiş. Cok seçermiş. Şimdi sorunca sunu pişirdim diyorum oğlum yemezki diyo. Yoo cok guzel yedi diyorum karı korkusundan nolacak diyo. EŞimde saolsun yoo senden guzel yaptıgından diyoo.:KK1::KK1::KK1::KK1:

Hahahhhaahhhh :KK70: guldurdunuz valla kizlar..bu yemek muhabbeti bizdede var :) esim evlenmeden once taze fasulyeyi hic yemezmis ben yaptigimda yer hatta icine ne koydugumu sorar lezzetli oldugunu soyler :) kv de bunu duyar ohhh :) kv den guzel yemek yaptigim asikar kocam evlendikten sonra gobek saldi :) herkes diyo karin iyi bakmis diye hehhehh :) keske kv den duydugum inci tek bu olsa..biz 2 senedir bebek istiyoruz esimde sperm hareket ve sayisi dusuk.gecen sene varikosel ameliyati oldu.Allah a sukur bende bikac hormon yuksekliginden baska bisi yok.ameliyat zamani bana ne dese begenirsiniz..ne umuyoduk ne oldu! Yani sorunun benden kaynaklandigini dusunuyomus..bende bozulmustum ne dedigimide hatirlamiyorum..neyse durun bi tane daha anlatayim :) annem kv ye ekmek yapmaya gitti ince ekmek bilen vardir mutlaka..neyse bende gittim orda esimin halasi teyzesi falanda vardi.kv dedi gel sende ac ben dedim anlamam.sonra annen sana ogretmemis dedi pat diye.annemde dedi ki sen niye ogretmedin kizlarina.kv dedi onlar hazir yesinler dedim ! Annemde dedi oda hazir yesin :) bu arada en kucuk gorumcem 39 yasinda en buyugu 45 bende 24 :)) ustelik benim kardesimde yok annem el bebek gul bebek buyuttu beni. o zamanlarda kendi ogretmemis benden bekliyo oglu yiyecek ya :) bende dedim isterse annem yapar sen yaparsin olmazsa aliriz disardan hic ugrasamam dedim :) teyzesiyle halasida bize hak verdi zaten :)
daha var tabii ama anlatsam roman olur :KK70:
hepiniz opuldunuz kizlar :)
Saglicakla kalin..

X