- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.481
"ben ellerimi mutfakta hemen lavabonun yanındaki havluyla kurularım, böylece su damlaları yere akmaz"
aferin sana ne mutlu
Ben de aynı sözü duymuştum. Pişti.... Nolamaz yoksa biz elti miyiz
Civciv arkadasımız bebîş ve kv konusunu açınca aklıma geldi
Benim anlatacağım sempatik komik bir andı.
Esim kv ile konuşuyor hoparlör açık. Esimin teyzesi beni rüyasında görmüş
Kv hamile mi diye sormuştur diyor. Eşim de evet dedi güldü.
E oğlum var dseydin ya diyor
Eşim e yok ki anne diyor
Kv var var diyor
Esim yok diyor
Kv aa nasıl yok safahat hamile senin haberin yok biz senden saklıyoruz diyor ama çok komik
Eşim gülüyor ben çatlayacağım tutuyorum kendimi
Teli kapatıyor kopuyoruz ikimiz de
Yazık istiyorlar ya ben de bir ara çok bıkmıştım bu muhabbetten
filanca beni çok sever
şu beni çok sever
bu beni çok sever
bu liste uzar gider
herkes onu çok seviyor yani, en azından o öyle sanıyo
geçen bayramdan kalma birşey anlatayım bari
bayram öncesi gene kayınvalidemlerde kalıyoruz.
çok fazla torun istiyorlar evlendiğimizden beri ama ben tınlamıyorum tabiri caizse.
akşam oldu,yatacağız.kayınvalidem sağolsun ben wc deyken yatağımızı sermiş,
anne ne zahmet ettin ne gerek vardı,ben yaparım sağolasın muhabbetinden sonra pat diye demez mi.
''bak bi işiniz olursa yapın haaaa,çekinmeyin.biz uyuruz uyuruz!''
ben dondum kaldım tabi
yan odada kulağı kabarık,çıt sesine odamıza patur kütür dalan babaannemiz(en son eşimle sabah cilveleşmesi yaparken daldı olrdan biliyorumeşimi öksürüyor sanmış ),banyonun bitişiğindeki odada kayınvalidem ve kayınbabamın odası :111:
teklif etmesi her halukarda kötü tabide,yukarıdaki şartlar göz önünde bulundurulunca daha da kötü
''anne olur mu öyle şey,hem ben regliyim zaten''
''tüüühhh gene mi oldun!''
güler misin ağlar mısını an be an yaşadım
Ayni baski bende de var civciv :dd seninkini okuyunca aklima geldi..
Kurban bayramindan 1 ay once esim yurt disina gitti. Sonra bayram icin geldi. Memlekete gittim bende. Havalar da sogumustu o aralar. Ozellikle aksamlari oldukca soguktu.
Yatacaz kayinvalidem cekti bir kenara beni. Kızım geceliklerini giy soyle yap boyle yap diye cilve yontemlerini anlatiyor bana
Anne Üşüyorum nasil giyeyim o ince gecelikleri diyorum kayinvalidemden müthiş cevap : "Birsey olmaz kizim elbiselerinin üstüne giy "bense bu laftan sonra diyecek bisey bulamadim:26: bu pratik zeka karsinda susmakla yetindim
hayran kaldım kayınvalidenin pratik zekasına simurg
elbisenin üstüne giy ha
benim kayınvalidem ben nişanlıyken bize her gelişinde iç çamaşırı takımı alıyordu
böyle şeyleri iyi biliyor bu kayınvalideler
benim annem yapı olarak sert biridir. annemle sevgiden yada başka bu tarz şeylerden muhabbet ettiğimizi hatırlamam hiç. kayınvalidem ise tam tersiyaş olarak annemden çok daha büyük. buna rağmen bana oğlunu (yani eşimi) kendine bağlama yöntemlerini anlatır D
hiç unutmam düğünde birkaç gün sonra işte misafirlerden fırsat bulduğumuzda beni kenara çekip uzun uzun anlatmıştı bunlarışöyle yaparsan sana bağlanır böyle yaparsan seni el üstünde tutar zavallı eşimin arkasında dönen olaylardan haberi yok tabi. el birliği ile onu eve bağlamaya çalışıyoruz
senin kayınvalidenin yaptığı da iyiymişiç çamaşırı takımı ha. mesaj açık '' giy bunları ve bize bir torun verin '' D
aynıymışız desem yeridir
benim annem sert bir kadın değil aksine güler yüzlüdür fakat ben annemle snırımı bilirim,o da öyle.
ilk reglimde bile utana sıkıla dedim ve bir deha hiç konusu açılmadı.
yani çok ağza almayız bu tür muhabbetleri.annem 41 kayınvalidem 49 yaşında ama kayınvalidem tam bir ayaklı cilve: )
kayınbabama hep nazlı yarim der: )
benim nazlı yarimin gözü dışarda olmaz,ben ona kadınlığı tam yapıyorum der: )
bu yaşta hala kırmızı,mor iç çamaşırları giyer
hiç kızı yok,beni kendine yakın görüp açık açık konuşuyor haliyle: )
bazen geç saatlere kadar muhabbet ederiz,hemen der hadi git kocanın koynuna gir
sizinki ayrı güzel,oğlan annesinden eve bağlama taktikleribence güzel
valla helal olsunkırmızı mor iç çamaşırları ha ne ateşli hatun yahu, bu yaşta böyleyse gençliğini düşünemiyorum
şimdi senin yazdığını okuyunca aklıma geldi. bayramda gittiğimizde kayınvalidem niye daha süslü elbiseler almıyorsun dedi bana. bende günlük hayatta öyle dantel yada incili boncuklu elbiseleri giymeyi sevmiyorum. özel bir günde bile giydiklerim öyle çok süslü değildir. neyse işte muhabbet bundan açıldı etrafta görümcelerim falan. 70 yaşındaki kayınvalidem bana ''kızım ben bile senden daha süslüyüm'' deyip elbisesini hafif sıyırdı. altta danteli içlik gibi bir elbiseben hiç bozuntuıya vermeden '' anne benim kanımda yok, sizin gibi süslü olamıyorum'' dedim
he he alemler ya bu eski topraklar. evliliklerinin nasıl böyle uzun sürdüğü belliben yeni evli olmama rağmen utanıyorum, renkli çamaşırlarım bile tek tüktür ve nadiren giyerim. onlar her gün hey maşallah bu ne ateş böyle D