- 19 Haziran 2009
- 1.077
- 25
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #5.501
kayınvalidelerimiz aşırı benziyor simurg elti olabilir miyiz acaba
benimkiyle nişanlıyken her alışverişe çıkmamızda bu muhabbet yaşanıyor.
elim hep,klasik,sade şeylere gider kayınvaliemse elinde kıpkırmızı dantelli,süslü püslü bluzlar,tül eteklerle yanıma gelip:''bak bunuda dene bunu da dene'' diye başımın etini yerdi.
ne yapıp edip kendi beğendiğimi alınca yüzü düşer:''amaaan bunları mı giyeceksin,hacı gibi '' deyip dururdu
bi tane çok yakı arkadaşı var o da keni gibi ruhen ikiside 18 yaşındaymış,sorunca öyle diyorlar: ))
benim ve eltimin ruhu geçmiş,onlar bizden daha hevesli daha cilveliymiş
ikisi biraraya geldimi beni veya eltimi sıkıştırıp,yatakodası dersleri veriyorlar
maalesef bu elbise muhabbetini bende her gittiğimde yaşıyorum. neyseki aynı şehirlerde değiliz sık görüşmüyoruz yoksa nasıl baş ederdim bilmiyorum. gerçi eskiye göre daha az karışıyor, sağolsun görümcelerim falan savunuyor beni bir tane yüksek bel eteğim var, bel kısmı deri ve dantel gibi işlemeler var. kayradan almıştım belki biliyorsun saks mavi bluzla yapılmış çok popüler bir kombindi. her gittiğimde her gün onu giy diye ısrar eder. oysa ben spor etekleri de seviyorum. her gün her gün giyilir mi.. birkaç defa dinlemedim baktım üzülüyor falan ben de sustum ve giydim napalım =/ yaşlılarla baş etmek zor...
kendileri zaten bu yaşta kırmızı simli elbiseler giyiyorlar ya şaşıp kalıyorum valla ben bu yaşıma geldim bırak simliyi günlük hayatta kırmızı giydiğimi hatırlamam hiç. dikkat çektiği için çekinirim giymeye.
bizim kayınvalidelerimiz yanı kuşaktan belli D herşeye rağmen çok şükür beraber yaşamıyoruz, uzaktan sevmek en güzeli =)
Son düzenleme: