-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.641
A_L_A Oyelken tori ve diger okuyan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.. kesinlikle doğru evliylen yaşasaydık bu tam bir cehennem olurdu benim icin.. ama yıllarca mükemmel gidip de son bir hafatada nişanlımın tamamen degişmesi ve iftira atması beni cok şaşırttı ailemden cok sana güveniyorum derdi cünkü bir anda bir insanın icnden böyle kötülük nasıl çıkar anlamadım ama üstümden bir yük atmış gibiyim... içimdeki acı hafifledi bir nebze de olsa bu acıda geçecek ama izi kalacak bimiyorum birisi cıkarmı karşıma çıksada cesaret edemem heralde artık nişan söz evlilik falan... bilmiyorum... artık okulu bitirip saygın bir iş bulup ya da atanıp kendime olan saygımı güvenimi yeniden kazanmak istiyorum...
bu olsunki onlar daha cok çatlasın kendi ogulları lise mezunu ben lisans okuyorum baba parasıyla vakit geicriyor iş yok guc yok zaten bnim sucum sırf gözü dışarda degil diye boş birini seçersem sonucuna katlanmak zorunda kalırım böyle....
Allah iyilerle karşılaştırsın bana 25 senedir denk gelmedi insallh gelir...
ve beklemedigim ama aslında beklenen son geldi arkadaşlar... hayatta asla bana yanlış yapmaz dedigim insan hayatım dedigim insan ailesiyle son kavgasından sonra onlara degil bana tavır aldı... bir haftadır görüşmüyorduk bugun tokat gibi bir sonla ayrıldık... ailesini dize getiremeyince morali bozuk sanıyor üstüne gitmiyordum ama onun meselesi benle ayrılmak icin kılıf uydurmakmış zamanı bunun icin istemiş...
ben artık yokum gidicem buralardan dedi bende geleyim dedim hayır dedi ben tek kalıcam ömür boyu mutsuz olucam... neden dedim ben ne yaptım ailenin cezasını neden biz çekiyoruz dedim... bana dediki geçen gün bana dedinki senden ayrılıcam kız olmasaydım diktirirdim ve senin en yakın arkadaşnla çıkardım dedin bunu düşünüp düşünüp ağlıyorum ama bunu hazmedemiyorum dedi ki bunun imkanı yoktur asla demem demedim beni o da cok iyi tanıyor ama neden benim canımken kanımken böyle bir iftira attı böyle çirkince ayrıldı bilmiyorum sebebini... annesi kız kardeşi herşeyinde söz sahibi acaba onlar mı dedi bişey uydurup kurtul falan diye bilmiyorum... ama ailesi ne kadar kötü olsada o bana bunu yapmamalıydı buyuk suç onda....
nasıl hayat bu anlamıyorum insanlar bu kadar nasıl kolay harcıyorlar başkasını hiç mi korkmuyorlar allahtan... hakkımı helal etmedim ona mutsuz ol dedim sende mutsuz ol diyor... zaten mutlu olamam ki bu güvensizlikle bu yıkılmışlıkla... bizim burda nişan atmış kıza dul gözüyle bakarlar.... bunu o da biliyordu....
ne yapacagımı bilmiyorum hayatımın baharında ölü gibi hissediyorum kendimi ama ayrılıktan degil yaşanan çirkinliklerden insanlardan o kadar iftiraya deger mi kurulacak olan yuvayı yıkmak icin elinden geldigince savaşan bu insanlar hiç mi bilmez ilahi adaleti Allah'ı....
bu sayfada böyle kapanır allah kimseye vermesin ben yaktım kendimi başkaları yanmaz inşlah
24 ekimde tüp bebek yaptırdık eşim annesini getirdi bana baksın annem hasta olduğu için mecbur kaldım neyse geldi bu ben yatıyorum evide 1 gün önce köşe bucak temizledim sonuç belli olana kadar temizlik yapamam diye ayy bu evin hali ne pislik içinde yarın olsunda güzel bir temizleyim ev temizlik görsün dedi. ben bişey demedim huyunu biliyorum çünkü eşim çıldırdı neyi var evin tertemiz dün canı çıktı temizlicem diye tersledi annesini.
2 gün oldu ben gideyim artık kızım işten gelsin yemek mi yapsın çamaşırmı yıkasın hem o çamaşır yıkamasını bilmez falan sayıyo(kızıda 36 yaşında nişanlı.yemekleri k.peder yapıyo genelde ) bende istersen sen git ben iyiyim yemeğimi falan yaparım dedim. akşam eşim gelince dedimki anneni götür gitmek istiyormuş yok dedi ben gitmek istemiyorum lotus evine git dedi deyince ses etmedim eşim bilir zaten öyle birşey demeyeceğimi eşim aldı götürdü evine. bende rahat ettim
ertesi gün bi baktım geri gelmiş noldu niye geldin 2 günde canın çıktıydı gitcem diyince k.peder fırçalamaış kızın anası hasta bırakıp niye geldin diye
ogün akşam kaldı artık eşime dedimki anneni götür ben evde yatarım dedim. kaynanamada söyledim kızın 10 yaşında değil 36 yaşında hem yakında evlencek deyince ben onu nazlı yetiştirdim dedi
neyse deyip sabır çektim... velhasıl tutmadı zaten bu sinirle tutarmıydı düşünmeden de edemedim
sonergizem; cok teşekkür ederim canım destegin icin çok doğru diyorsun... ben öyle mıy mıy ay terkedildim agla bögür bir kız degilim elbet atlatıcam ama insanın zoruna gidiyor işte anlarsınız hepiniz beni... inşlh en kısa zamanda geçer bu sıkıntı her yaşayana allah yardım etsin... tüm yorum yapanlara okuyanlara teşekkrler bunlar zor durumdaki insanlar icin altın degerinde gerçekten.. hepiniz iyiki varsınız tanışmasak da...
naneliseker cok saol canım amin allah da sana herkese verdigi gibi huzur ve istedigin gibi en hayırlısından bir evlat verir inşlh
24 ekimde tüp bebek yaptırdık eşim annesini getirdi bana baksın annem hasta olduğu için mecbur kaldım neyse geldi bu ben yatıyorum evide 1 gün önce köşe bucak temizledim sonuç belli olana kadar temizlik yapamam diye ayy bu evin hali ne pislik içinde yarın olsunda güzel bir temizleyim ev temizlik görsün dedi. ben bişey demedim huyunu biliyorum çünkü eşim çıldırdı neyi var evin tertemiz dün canı çıktı temizlicem diye tersledi annesini.
2 gün oldu ben gideyim artık kızım işten gelsin yemek mi yapsın çamaşırmı yıkasın hem o çamaşır yıkamasını bilmez falan sayıyo(kızıda 36 yaşında nişanlı.yemekleri k.peder yapıyo genelde ) bende istersen sen git ben iyiyim yemeğimi falan yaparım dedim. akşam eşim gelince dedimki anneni götür gitmek istiyormuş yok dedi ben gitmek istemiyorum lotus evine git dedi deyince ses etmedim eşim bilir zaten öyle birşey demeyeceğimi eşim aldı götürdü evine. bende rahat ettim
ertesi gün bi baktım geri gelmiş noldu niye geldin 2 günde canın çıktıydı gitcem diyince k.peder fırçalamaış kızın anası hasta bırakıp niye geldin diye
ogün akşam kaldı artık eşime dedimki anneni götür ben evde yatarım dedim. kaynanamada söyledim kızın 10 yaşında değil 36 yaşında hem yakında evlencek deyince ben onu nazlı yetiştirdim dedi
neyse deyip sabır çektim... velhasıl tutmadı zaten bu sinirle tutarmıydı düşünmeden de edemedim
terracotta yazdıkların gerçekten üzücü.erkek için zor görünse de çoğu erkek yaşadıklarına kendisi zemin hazırlıyor.üzülse de bi zaman sonra unutuyolar.o yüzden sen metanetini kaybetme.sabırlı ol ve sakın isyan etme.mutlaka herkes hakettiğini alacak bu dünya da sen de öyle.Allah iyiylerle karşılaştırsın.
gelelim bana.benimde zamanında kaynanasından çok çekmiş bir kaynanam var.bi de hep klasik derler ya ben öyle olmicam sen benim kızım vs vs.acaba ondan mı olsa gerek bunlar? ben yokken bi kaç gün eşimle beraber kaldı bizim evde.bende şehir dışına ailemin yanına gittim.eşim birisi olmayınca kendi uyanamıyo kalkamıyo haliyle işe geç kalıyo.neyse mevzuya gelelim.bana verdiği bi örtü vardı onu da sermiştim ben çok beğenmesemde kullanmadı demesin diye.geldiğinde de onu kaldırmış başka yere sermiş öyle daha güzel olmuş kendi de öyle kullanıyormuş.ertesi gün yere dekoratif halı gibi bişey almış eşim söyledi eşim de çok beğenmiş.ben tabi ben yokken değişiklikler yapılmasından hoşlanmadım.eşimin ağzını aradım ben mutlu oluyum diye yapılmış. eşime hoşlanmadığımı o evin eşimin bekar evi olmadığını söyledim hatırlattım.kendimi dışlanmış hissettiğimi söyledim.eşim de annesinin kötü niyeti olmadığını ben mutlu oluyum die yaptığını söyledi.yeni alınan şeyi görmedim henüz.gerçekten çok çok güzel de olabilir ama siz yokken iyi ya da kötü kaynananızın değişiklikler yapmasından hoşlanır mısınız?
ne halden anlarlar, ne kıymet bilirler. biz sanki duvar kovuğundan çıktın geldik... onların kızları evlat, ana kuzusu da biz insan bile değiliz gözlerinde.
ben ameliyat oldum, bir hafta yattım da geçmiş olsun diye aramadılar bile. ama para lazım oldu mu ararlar. utanmaz insanlar
bizimde tüp bebek yaptırmamız gerekiyor, biriktirdiğimiz paraları sağolsun alıyorlar, ertelemek zorunda kalıyoruz. daha birde kayınvalidem eşime acele etmeyin oğlum, sen geline uyma, bekleyin olur zamanla diyormuş. kaç tane doktor gezdik olmayacak belli bişi. ama oğlu annesine olmuyor, olmayacak. yaşımız geçmeden yaptırmak istiyoruz bile diyemiyor. neden erkekler bu kadar anneci oluyorlar ya anlamıyorummmm
Çağırırsın gelmek ıstemezler, cagırmazsın benı cagırmadı derler.
Annen gelseydı oglumu ıyıce avuclarının ıcıne aldılar der, kendı evde oluncada rahat durmazlar. ben anlayamıyorum. allahım bızde kaynana olacagız ınsallah allah ıcımızdekı merhametı eksık bırakmasın kı seytana uymayalım. Nedır bu yaaa
geçen kış bize geldi kahvaltıdayız kocamın işi çıkmıştı, yoktu evde bana ne anlatıyor biliyormusunuz kızlar aynen anlatıyorum; ahh derinnn kocanın bir kız arkadaşı vardı üniversitedeyken bir güzeldi bir güzeldi bebek gibi kızdı valla ayrıca sosyolog tu ve çok kültürlüydü diye ban kızı anlatmaya başladı sonraefendim bunun oğlunu çokzengin şirket sahibi birinin kızna istemişler haabirde ülkenin ünlü avukatlarından birri çok seviyormuş oğlunu damadım diyormuş hep yemeklere çıkarıyormuş benim kocamı falan fistan asilzade ya bunlar pabucumun asilleri. sürekli atarlar olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye bayılırlar kimseyi beğenmezler ama aslına baktığın zaman şehir haatı görmemiş insanlar ama sanırsınızki ingiliz kraliyet ailesinden gelmişler kızı 2 yıllık gıda mezunu öyle bir anlatırlarki boğaziçi endüstri müh. okumuş yurtdışında mba yapıyor.