ve beklemedigim ama aslında beklenen son geldi arkadaşlar... hayatta asla bana yanlış yapmaz dedigim insan hayatım dedigim insan ailesiyle son kavgasından sonra onlara degil bana tavır aldı... bir haftadır görüşmüyorduk bugun tokat gibi bir sonla ayrıldık... ailesini dize getiremeyince morali bozuk sanıyor üstüne gitmiyordum ama onun meselesi benle ayrılmak icin kılıf uydurmakmış zamanı bunun icin istemiş...
ben artık yokum gidicem buralardan dedi bende geleyim dedim hayır dedi ben tek kalıcam ömür boyu mutsuz olucam... neden dedim ben ne yaptım ailenin cezasını neden biz çekiyoruz dedim... bana dediki geçen gün bana dedinki senden ayrılıcam kız olmasaydım diktirirdim ve senin en yakın arkadaşnla çıkardım dedin bunu düşünüp düşünüp ağlıyorum ama bunu hazmedemiyorum dedi ki bunun imkanı yoktur asla demem demedim beni o da cok iyi tanıyor ama neden benim canımken kanımken böyle bir iftira attı böyle çirkince ayrıldı bilmiyorum sebebini... annesi kız kardeşi herşeyinde söz sahibi acaba onlar mı dedi bişey uydurup kurtul falan diye bilmiyorum... ama ailesi ne kadar kötü olsada o bana bunu yapmamalıydı buyuk suç onda....
nasıl hayat bu anlamıyorum insanlar bu kadar nasıl kolay harcıyorlar başkasını hiç mi korkmuyorlar allahtan... hakkımı helal etmedim ona mutsuz ol dedim sende mutsuz ol diyor... zaten mutlu olamam ki bu güvensizlikle bu yıkılmışlıkla... bizim burda nişan atmış kıza dul gözüyle bakarlar.... bunu o da biliyordu....
ne yapacagımı bilmiyorum hayatımın baharında ölü gibi hissediyorum kendimi ama ayrılıktan degil yaşanan çirkinliklerden insanlardan o kadar iftiraya deger mi kurulacak olan yuvayı yıkmak icin elinden geldigince savaşan bu insanlar hiç mi bilmez ilahi adaleti Allah'ı....
bu sayfada böyle kapanır allah kimseye vermesin ben yaktım kendimi başkaları yanmaz inşlah
Cok uzuldum canim..
ama bence artik uzulme sevin,cunku boyle insanla hayatini birlesdirip bir omur boyu mutsuz olmakdansa ,yol yakinken yuzunu sana gostermis..
Allahin sevgili kuluymussun ..
hem oyle bir aile ile hemde oyle bir koca ile hayatin cok daha fazla kararirdi emin ol, zaten onlar sana yuzlerini coktan gostermis de sen seviyorum diye gene de devam etmissin..
Unutma ask herseye care degil ,birgun gelir oda biter ,oyle insanlarla zaten bitecekdi ,ozaman ne yapardin bir dusun..
Daha cok hayatin kararirdi..
Bence asil simdi mutlu ol..
Herseye ve herkeze inat onlarin istediklerini onlara verme..
Kendini bir an once topla ve hayatini tekrar ele al ve allahina binlerce sukur et ki seni boyle insanlardan kurtarmis...
Artik guclu ,kararli bir sekilde devam edip hayatini en iyi sekilde yasa ve herkeze bunu goster,kimsenin ne dededigininde hic onemi yok ..
Senin kimseye verlecek bir hesabin yok bunu sakin unutma...
Bundan sonra hayat onune daha guzel bir gelecek ve daha iyi insanlar cikartsin canim..
Sevgiyle kal.....