- 17 Ağustos 2007
- 5.613
- 15
- 43
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.601
keşke benmkocamda arkamda olsada bnde restı cekıp görüşmesem yada daha az göruşsem
ayy bışe anlatma ıstıorum yoksa cıldırıcam gecen gun kaynanamdayım ısı bırakmıştı kendısı kocasıda gecıcı ıs buldu para pek gecmıyo elerıne.bnde borclardan bahsettım ele para kalmıyo bu ay falan dedım
demezmi ee ben ısı bıraktım herkes dağıldı dıye.sankı 5 kuruş verdığı var ablası oğlunun kırasını elektrığını herşeyını oder her ay.kendısı odemedığı halde bıde sankı para verıyomuş gbı sızı ben tutuodum ayakta ısı bırakınca dağıldnz dıo
evlendığımn ertesı gunu 130 ceyrek 12 bılezığımın ustune yatan sen
en fena yerden vurmuşsun.
önceleri kıymetli olmayan oğullarıyla evlendikten sonra fırsat bulsalar beraber yatacaklar.
Ağzına sağlık
canımm yaa 130 çeyrekle 12 bilezikmii aldımı hepsini.ben anlamıom bunları ya kendi tarafından gelenleri alsa bari sadece.cıkcıkcık insafsızlıkk
iyi haftalar kızlar. benimki bu hafta sonu formundaydı gene. olağan laf sokma kendini üste çıkarma seanslarını saymıyorum onlara alıştık da dün gece saat 12de bombayı patlattı
1) Bayramda tatile gideceğiz. Hanımefendi son kez izin veriyormuşş. Bundan sonra bir bayram evde bir bayram tatilde olacakmışız. hmmm dedik hangi bayram evde olalım sence? Dedi ki şekerde gidin kurbanda burdasınız... yok dedim olmaz öyle .. hangi bayram kısa, burdayız ; hangi bayram uzun, tatildeyiz. eşim dudaklarını ısıra ısıra güldü bu gık diyemedi:13:
2) Hanımefendi artık yaşlanmış bir ayağı çukurdaymı. (62 yaşında ve turp gibi) bundan sonra pohpoh istiyormuş. Sevgi görmek istiyormuş. Eşim dedi ki ben zaten haftanın 5 günü evde değilim karımla kızımla ilgilenemiyorum. Ve ayın incisi geliyor: Dedi ki o karındır "yatağa girince unutur" ama ben anayım dedi. Ben de dedim ki: YANLIŞSIN.. ESAS SEN ANASIN SENİN EVLADIN NAMUSSUZ DA OLSA HIRSIZ DA ARSIZ DA OLSA EVLADINDIR OLDUĞU GİBİ KABUL EDERSİN AMA EŞ ÇEKMEZ EHH DER VURUR KAPIYI GİDER BİR GÜN DEDİM. ONDANDIR Kİ EŞ DAHA ÇOK İLGİ BEKLER DEDİM. Gene sustu
aboo senınkıde fenaymış benımkıde ole ama benm yanımda demıo onları arayıp eşıme yapıo duygu sömurulerını benmkıde ana kuzusu zaten erıyo hemen
Supermıs , su kayınvalıdelerın gelınlerının yanında belden asagı konusma tarzları benı delı eder. allahtan benımkı ole yatak matak dıye laf sokmuyor valla kendımı kaybederdım
aldı alırkende ağlayarak dediki kızım bunlar senın bılıorum amaen kısa zamnda odıcem borcum var dedı bnde ınsanlık yaaa verdm aradan 2.5 sene gectı lafı bıle acılmıyo gecen gun dedıkı ayy emeklıolaym sana beşbılezık borcum var odıyımde dıle duşmıyım dıohey yarabbım dedım kadına bakya haram zıkkım olsun
bıde gecen eşımı arıyo duğune gtcekmış 2 altın takması lazmmş onlarr bızetaktı dıe bebeğime takılanlardan ıstıo bnde yok kalmadı dedım b.. verırım bı daha
ben 9 aylık hamileyken taşındım kaynanacığım zahmet etmedi gelmeye
ama dün kızına gitmiş... kızı bayram temizliği yapmış ta