- 9 Aralık 2009
- 2.799
- 27
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.661
Canim allah sabirlar versin sana..valla ben beni koruduğunu hiç görmedim de eltimler öyle diyor. ben kazara bişey desem aldığım cevap belli. "sen yanlış anladın. öyle dememiştir" ben de gitmiyorum ütüne.
gerçi adam da haklı. annesi onun yanında bana melek beni öv öv bitiremiyor. "ayy *** (ben)nasıl yoruluyor kadıncağız işte geliyor yemekti işti yazık ona da elinden anca bu kadar geliyor" diye. eşim odadan çıkıyor. "cts evi dök dip köşe. koltuklar da leş olmuş. camlar da batmış" başlıyor emirleri sıralamaya.
bu arada kendisi bütün gün evde. ayda bir gün tam 15 de bir gün yarım kadın getiriyorum eve. haftanın 5.5 günü (cts yarım gün) işteyim. gece 10dan önce popişim yer görmüyor. (dediğim gibi hafta içi eşim ist da değil. sadece k.kaynım ve valide var evde. ben de inada yemek yemiyorum akşamları ama gene de yemek pişir masa kur-kaldır)cts evi dip köşe temizliyorum. pazar çamaşır ütü. hoppp hafta bittti gene pazartesi.
benim kızım hafta içi annemde kalıyor. annemlerin bir tanesi o, tek torun. hafta sonu bizde. kızımızla bile zaman geçiremiyoruz. gerçi torun sevgisi olmayan kadın ne anlayacak ondan dimi...
ayy gerildim gene.... :83:
walla kızlar ben 1 yıllık ewlıyım nıkah gunu bızım kaynana we eltı gorumcelerle tartısma basladı we hıc bıtmedı...nıkahımda ınsanlık ettım hesını kuafore gotrdum we bızımle ılgılenmedı dedıler o telasın ıcınde ben mı yapsaydım saclarını anlamadım baya bı kustukkk bırde altlı ustlu oturuyoruz sonra ben sureklı kapımı kıtlıyorum kıtlemesem pata kute dalıyolar bıde bundan dolayı kawga ettık 20 yıldır o kapıyı kıtleyen ılk ben olmusum felan fılan sonra kawgaların arkası geldı ,bırde eltımın anası war bana karısmaya kaltı sonra gorumcelerle agız kawgasına gırmek zorunda kaldım hayatımda yapmadıgım seylerı yapar oldum gorumcelerle we eltılerle konusmuyorum kaynanamada yuz wermıyorum boylesı cok ıı oldu
kabalıklarından oldum bıttım uyanıyım dıe bırde yukardan pat pat wururlardı alacaklı gıbı kapıyı calarlardı bırgunde eltım sıpasını bırakmıs sıpada sırpattt neymıs bende tw ızlıycekmıs bende sabah 6 da yattım saat 9 a gelıo bunlar pat at pat basladılar kapıyı wurmaya yukardan patpatlamaya kalkıp acmadım eger kalkıp acsaydım kalplerını kıracaktım sonra mıllete gelın kapıyı acmadı bılmem ne dıye laf etıler walla yuz wrrsem bu suratsızların hakkından gelemezmısım...bırde yuzlerıne wurdummu cok ses yaptınız dıe wuruyoruz bılmem ne sen yalan soyluyon sen uyduruyon dedıler kırgınlıkların bını bın para anlıycagınız bırgun o kızlar ewlenıp gıdecekler o zamanda bana kalacak o kaynanam ama ben bu yapılanları unutmam walla kızlar sakın yuz wrmeyın sewıyenızı koruyunnn...esım sabah ıse gıderken kapıyı kıtlemeden cıkmıs we saaat 8 de kaynanam yatak odama gırıp geldı ustumu actı kalk gezmeye gıdelım dedı gıdemem bı yere hastayım dedım bu kadın ewı karıstırmaya baslamıs delırdım cıldırdım cop atmaya gıderken bıle kapımı kıtlıyorum...we anlatmadıgım daha neler neler...
sımdı kapımı bıle calmıyolarbayramda ne yapıcam bılmıyorummmmm
aynenn benımkılerınde yuzlerı hıc gulmez o yuzden suratsızlar derım hep...ben esımle anlasarak ewlendım we aramızı bozmak ıcın cokkkk ugrastıınefretttt edıyorum yuzlerınıııı gormek bıle ıstemıyorumm...
canım benim çok geçmiş olsun allah bundan sonraki yavrularına uzun ömürler versin.aslında o kadar çok kiiii.
ilk bebeğimi 17. haftada kaybettik.hanfendinin ilk lafı zaten düşecekti oldu.acıma acı kattı. eşime o nerden biliyo falmı baktırmış deyince aradı annesini kızmıştı ama içimdeki yarayı kapatmadı tabi.
ikinci bebeğime hamile kaldım,bu sefer bidaha çocuk yapmayın sana bakması zor oluyo dedi.5 aydır kendi annem bakıyo bana,sanki kendisi baktı.oğlumada söylüyom tamam anne yapmayız diyo sende lafımı dinle diyo.ben daha bebeğimi kollarıma almadan neler dedi diye ağladım.eşim sen yanlış anladın dedi.hamilesin diye kırılgansın ondan dedi.1 hafta sonrada bebeğim erken doğdu ve yaşamadı.hastanedeyken eşim dedi anneme söyledim konuşmak istiyo dedi.onlar başka şehirde allahtan.bende ona söyle birdaha çocuk yapmayız merak etmesin dedim.1 ay oldu bebeğimi kaybedeli,gelmediler bile.sadece 1 kere konuştuk.başsağlığı filan.eltim hiç aramadı bile.
şimdi bayramda oraya gitcez.eşime gitmem diyorum üzülüyo.ben evde kalcam diyom,annenlere bırakayım diyo.bende gitmek istemiyorum o da gitmesin diye.annemlerde başka şehirde bu arada.2 gece kalcaz diyo.
eşimle çok mutluyuz aslında, tek kavga ettiğimiz konu ailesi.ailesi sözkonusu olunca beni gözü görmüyor.kaç kere boşamaya kalktı beni annesini üzmüşüm diye. bunları aştık hep.beni seviyor ama annesi bugün varmış yarın yokmuş.eşim benim aileme karşı çok iyi.herşeylerine koşturur.3 haftadır hafta sonları hep annemlerdeydik.kardeşim rahatsızlandı gittik, annem rahatsızlandı evde duramam ben kayınvalidem orda hastayken dedi.koşturur hep.kendi ailemde hep yanımızda oldu ama.karşılıklı yani.
birde oğlumun vefatının 3. günü evde helva yapıoz arıyorlar balık tutmaya gitmişler balık yakalamışlar gülerek anlatıyolar.eşimde diyemiyo siz oraya gideceğinize buraya gelin biz burda helva yapıyoz diyemiyor.üst üste 3 kere aradılar hem.herşeferinde gülüşmeler..
eşimde gidelim diyo ordan sahile gideriz diyo.1 saat uzaklıkta sahil. deniz kıyısından geze geze geliriz izmire diyo.konaklarızda 1-2 gün eğer yer bulursak diyo.cazipte geliyo bu teklif.sırf gezcem diye 2 gün onların suratını çekmeye değermi.gururumu ayaklar altına alıcam gibi geliyo gidersem.
gerçekten çok iğrenç birşey ama olmayan şeyler değil bunlar televizyonda sürekli izliyoruz.rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun böyle şeylerdenarkadaşlar bitti diye yazdım en son sizlere ve bir daha buraya girip bişey yazmam bu başlıkta diyordum ama bugun ögrendigim aslında his gibi ama hissettigim bişeyin gerçekten oldugunu ögrendim...
bahsetmiştim nişanlımla kızkardeşinin kıskançlıkları yüzünden ayrıldık nişanlım arkamda durmadı beni cok severken bir anda bıçak gibi kesildi falan diye...
öğrendimki cok acı cok igrenç dine allaha kitaba sıgmayan birşey...
her zaman bir aradayken abisiyle yatakta oynaşma gibi şakalar yaptıklarını birlikte kucak kucaga yattıklarını sabah öpücüklerle uyandırıldıgını abisinin yalnızca o üzülünce onun icin agladıgını söylerdi anası babası abisi de varken... bazıları cok uç geliyordu ama konduramazdım bunu.... bizim başbaşa gezmemize katlanamaz surat asardı.... her yere bizimle gelmek isterdi...sürekli abisine olan bagından bahsederdi.... etraftakilerde biz onların kardeligine hayranız hiç birbirlerinden ayrılmazlar cok sever abisini sırf abisiyle gezmek icin okuldan izne geliyor vs hep kızın abisine olan düşkünlügünden bahsederlerdi... kız sürekli bana senden daha yakın benim degerim daha cok gibi laflar ederdi...
öyle masum temiz karı kızla ilgisi olmayan benden başka dünyayı görmeyen sevdigim dedigim insanla aramz kardeşi yüzünden bozuldu evet ama altında yatan gerçek sebep ne?
gerçek sebep aile içi yaşanan sapkınlıkmış arkadaşlar.... kız kardeşle abi arasında tehditlere ve engellemelere kadar dayandırılan 2 kişi arasında geçen cinsel yakınlıkmış... bu ne iğrençliktir kıyamet alametidir... ayrıntıları bilemem ama kızla abi arasında aşk!!! kızın abisine duydugu hayranlıgın altındaki sapkınlık... aralarında artık ne geçtiyse bir tehditle ondan ayrılmazsan herşeyi anlatırım gibi bir yaklaşımla bizi ayırması...
ayrıldıgımıza bu kadar üzülmedim ama bu igrenclik nedir allahım aklıma sahip ol abi kardeşe de güvenemeyeceksem bu devirde neye güvenicem nasıl yuva kurup evlat sahibi olucam... su an elim ayagım tutmuyor üzüntüden... bu iğrençlik yıktı beni başkasını sevmiş olsa yıkılmazdım... beni sevdigi halde bu tehdit yüzünden ayrıldıugımızı öğrendim...
aslında o kadar çok kiiii.
ilk bebeğimi 17. haftada kaybettik.hanfendinin ilk lafı zaten düşecekti oldu.acıma acı kattı. eşime o nerden biliyo falmı baktırmış deyince aradı annesini kızmıştı ama içimdeki yarayı kapatmadı tabi.
ikinci bebeğime hamile kaldım,bu sefer bidaha çocuk yapmayın sana bakması zor oluyo dedi.5 aydır kendi annem bakıyo bana,sanki kendisi baktı.oğlumada söylüyom tamam anne yapmayız diyo sende lafımı dinle diyo.ben daha bebeğimi kollarıma almadan neler dedi diye ağladım.eşim sen yanlış anladın dedi.hamilesin diye kırılgansın ondan dedi.1 hafta sonrada bebeğim erken doğdu ve yaşamadı.hastanedeyken eşim dedi anneme söyledim konuşmak istiyo dedi.onlar başka şehirde allahtan.bende ona söyle birdaha çocuk yapmayız merak etmesin dedim.1 ay oldu bebeğimi kaybedeli,gelmediler bile.sadece 1 kere konuştuk.başsağlığı filan.eltim hiç aramadı bile.
şimdi bayramda oraya gitcez.eşime gitmem diyorum üzülüyo.ben evde kalcam diyom,annenlere bırakayım diyo.bende gitmek istemiyorum o da gitmesin diye.annemlerde başka şehirde bu arada.2 gece kalcaz diyo.
eşimle çok mutluyuz aslında, tek kavga ettiğimiz konu ailesi.ailesi sözkonusu olunca beni gözü görmüyor.kaç kere boşamaya kalktı beni annesini üzmüşüm diye. bunları aştık hep.beni seviyor ama annesi bugün varmış yarın yokmuş.eşim benim aileme karşı çok iyi.herşeylerine koşturur.3 haftadır hafta sonları hep annemlerdeydik.kardeşim rahatsızlandı gittik, annem rahatsızlandı evde duramam ben kayınvalidem orda hastayken dedi.koşturur hep.kendi ailemde hep yanımızda oldu ama.karşılıklı yani.
birde oğlumun vefatının 3. günü evde helva yapıoz arıyorlar balık tutmaya gitmişler balık yakalamışlar gülerek anlatıyolar.eşimde diyemiyo siz oraya gideceğinize buraya gelin biz burda helva yapıyoz diyemiyor.üst üste 3 kere aradılar hem.herşeferinde gülüşmeler..
eşimde gidelim diyo ordan sahile gideriz diyo.1 saat uzaklıkta sahil. deniz kıyısından geze geze geliriz izmire diyo.konaklarızda 1-2 gün eğer yer bulursak diyo.cazipte geliyo bu teklif.sırf gezcem diye 2 gün onların suratını çekmeye değermi.gururumu ayaklar altına alıcam gibi geliyo gidersem.