Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

valla ben beni koruduğunu hiç görmedim de eltimler öyle diyor. ben kazara bişey desem aldığım cevap belli. "sen yanlış anladın. öyle dememiştir" ben de gitmiyorum ütüne.

gerçi adam da haklı. annesi onun yanında bana melek beni öv öv bitiremiyor. "ayy *** (ben)nasıl yoruluyor kadıncağız işte geliyor yemekti işti yazık ona da elinden anca bu kadar geliyor" diye. eşim odadan çıkıyor. "cts evi dök dip köşe. koltuklar da leş olmuş. camlar da batmış" başlıyor emirleri sıralamaya.

bu arada kendisi bütün gün evde. ayda bir gün tam 15 de bir gün yarım kadın getiriyorum eve. haftanın 5.5 günü (cts yarım gün) işteyim. gece 10dan önce popişim yer görmüyor. (dediğim gibi hafta içi eşim ist da değil. sadece k.kaynım ve valide var evde. ben de inada yemek yemiyorum akşamları ama gene de yemek pişir masa kur-kaldır)cts evi dip köşe temizliyorum. pazar çamaşır ütü. hoppp hafta bittti gene pazartesi.

benim kızım hafta içi annemde kalıyor. annemlerin bir tanesi o, tek torun. hafta sonu bizde. kızımızla bile zaman geçiremiyoruz. gerçi torun sevgisi olmayan kadın ne anlayacak ondan dimi...

ayy gerildim gene....
:83:
Canim allah sabirlar versin sana..
Senin kaynanayi yasemin yalcinin oynadigi surayi hanima benzettim ..:KK37:
Demek gercekleride varmis:KK19:

Benimki de sokakta önümüzden yürüyen tesettürlü bi kızı işaret edip, sen de böyle olaydın fena mı olurdu demişti. (duyan da beni pavyon kızı gibi giyinen biri sanacak yani yakınmasını gerektirecek bi giyim tarzım yok, olsa bile - ki yok - bu benim hayatım, benim tercihlerim üstelik eşimin de hiç bir şikayeti yok giyimimden) Bunu söyleyen insan da mayoyla denize giren, dışarıda şort askılı tişört gezen, kendi kızı mini etekle dolaşan bi kaynana... Keza ben de onlar gibiyim kötülemek için demiyorum. Ama kendisi öyle, kızı öyle bana gelince tesettürlü olsaymışım daha iyiymiş de ne demek!! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demez mi insan.. Kırıldım ama tabi... beni ben olarak kabul etmektense başka birini örnek gösterip, öyle bir gelininin olmasına imrendiği için.. Düşünülmeden edinilen laflar işte. Çok da takılmamak lazım, sustum gitti bitti bi daha da dile getirmedi zaten.

walla kızlar ben 1 yıllık ewlıyım nıkah gunu bızım kaynana we eltı gorumcelerle tartısma basladı we hıc bıtmedı...nıkahımda ınsanlık ettım hesını kuafore gotrdum we bızımle ılgılenmedı dedıler o telasın ıcınde ben mı yapsaydım saclarını anlamadım baya bı kustukkk bırde altlı ustlu oturuyoruz sonra ben sureklı kapımı kıtlıyorum kıtlemesem pata kute dalıyolar bıde bundan dolayı kawga ettık 20 yıldır o kapıyı kıtleyen ılk ben olmusum felan fılan sonra kawgaların arkası geldı ,:KK70:bırde eltımın anası war bana karısmaya kaltı sonra gorumcelerle agız kawgasına gırmek zorunda kaldım hayatımda yapmadıgım seylerı yapar oldum :KK70:gorumcelerle we eltılerle konusmuyorum kaynanamada yuz wermıyorum boylesı cok ıı oldu :KK70:
kabalıklarından oldum bıttım uyanıyım dıe bırde yukardan pat pat wururlardı alacaklı gıbı kapıyı calarlardı bırgunde eltım sıpasını bırakmıs sıpada sırpattt neymıs bende tw ızlıycekmıs bende sabah 6 da yattım saat 9 a gelıo bunlar pat at pat basladılar kapıyı wurmaya yukardan patpatlamaya kalkıp acmadım eger kalkıp acsaydım kalplerını kıracaktım sonra mıllete gelın kapıyı acmadı bılmem ne dıye laf etıler walla yuz wrrsem bu suratsızların hakkından gelemezmısım...bırde yuzlerıne wurdummu cok ses yaptınız dıe wuruyoruz bılmem ne sen yalan soyluyon sen uyduruyon dedıler kırgınlıkların bını bın para anlıycagınız bırgun o kızlar ewlenıp gıdecekler o zamanda bana kalacak o kaynanam ama ben bu yapılanları unutmam walla kızlar sakın yuz wrmeyın sewıyenızı koruyunnn...esım sabah ıse gıderken kapıyı kıtlemeden cıkmıs we saaat 8 de kaynanam yatak odama gırıp geldı ustumu actı kalk gezmeye gıdelım dedı gıdemem bı yere hastayım dedım bu kadın ewı karıstırmaya baslamıs delırdım cıldırdım cop atmaya gıderken bıle kapımı kıtlıyorum...we anlatmadıgım daha neler neler...
sımdı kapımı bıle calmıyolar :KK70:bayramda ne yapıcam bılmıyorummmmm

aynenn benımkılerınde yuzlerı hıc gulmez o yuzden suratsızlar derım hep...ben esımle anlasarak ewlendım we aramızı bozmak ıcın cokkkk ugrastıı :pnefretttt edıyorum yuzlerınıııı gormek bıle ıstemıyorumm...

Son düzenleme:
walla kızlar ben 1 yıllık ewlıyım nıkah gunu bızım kaynana we eltı gorumcelerle tartısma basladı we hıc bıtmedı...nıkahımda ınsanlık ettım hesını kuafore gotrdum we bızımle ılgılenmedı dedıler o telasın ıcınde ben mı yapsaydım saclarını anlamadım baya bı kustukkk bırde altlı ustlu oturuyoruz sonra ben sureklı kapımı kıtlıyorum kıtlemesem pata kute dalıyolar bıde bundan dolayı kawga ettık 20 yıldır o kapıyı kıtleyen ılk ben olmusum felan fılan sonra kawgaların arkası geldı ,:KK70:bırde eltımın anası war bana karısmaya kaltı sonra gorumcelerle agız kawgasına gırmek zorunda kaldım hayatımda yapmadıgım seylerı yapar oldum :KK70:gorumcelerle we eltılerle konusmuyorum kaynanamada yuz wermıyorum boylesı cok ıı oldu :KK70:
kabalıklarından oldum bıttım uyanıyım dıe bırde yukardan pat pat wururlardı alacaklı gıbı kapıyı calarlardı bırgunde eltım sıpasını bırakmıs sıpada sırpattt neymıs bende tw ızlıycekmıs bende sabah 6 da yattım saat 9 a gelıo bunlar pat at pat basladılar kapıyı wurmaya yukardan patpatlamaya kalkıp acmadım eger kalkıp acsaydım kalplerını kıracaktım sonra mıllete gelın kapıyı acmadı bılmem ne dıye laf etıler walla yuz wrrsem bu suratsızların hakkından gelemezmısım...bırde yuzlerıne wurdummu cok ses yaptınız dıe wuruyoruz bılmem ne sen yalan soyluyon sen uyduruyon dedıler kırgınlıkların bını bın para anlıycagınız bırgun o kızlar ewlenıp gıdecekler o zamanda bana kalacak o kaynanam ama ben bu yapılanları unutmam walla kızlar sakın yuz wrmeyın sewıyenızı koruyunnn...esım sabah ıse gıderken kapıyı kıtlemeden cıkmıs we saaat 8 de kaynanam yatak odama gırıp geldı ustumu actı kalk gezmeye gıdelım dedı gıdemem bı yere hastayım dedım bu kadın ewı karıstırmaya baslamıs delırdım cıldırdım cop atmaya gıderken bıle kapımı kıtlıyorum...we anlatmadıgım daha neler neler...
sımdı kapımı bıle calmıyolar :KK70:bayramda ne yapıcam bılmıyorummmmm

aynenn benımkılerınde yuzlerı hıc gulmez o yuzden suratsızlar derım hep...ben esımle anlasarak ewlendım we aramızı bozmak ıcın cokkkk ugrastıı :pnefretttt edıyorum yuzlerınıııı gormek bıle ıstemıyorumm...

One ya öyle pata küte gelinirmi ne ayıp..
İnsanın özeli orası, amaçları ne anlamadım.
Resmen seni istedikleri kalıba sokmaya çalışıyorlar.
Bencede yüz vermemekle iyi etmişsin
Allah sabır versn canım ya, walla çok zor..
Zorla nefret ettiriyorlar kendilerinden

Bende sinir oldum geçenlerde ama eşimin anneannesine allaha şükür kayınvalidemlerle bi sorunum yok çok şükür
ama anneanne bazen ben o kadar geriyor ki..konuya geleyim
Ben her salı annemlere geçerim iş yerinden eşimin akşam halı saha maçı oluyo her salı bende annemlerde yeğenimle ailemle vakit geçiriyorum
maç bitimi de eşim beni almaya geliyor biraz oturuyoruz annemlerde ve eve geçiyoruz bu hiç değişmez zaten çok yakın oturuyoruz annemle...
Her neyse geçen salı kayınvalidemler de annemlere oturmaya geldiler yanında cadaloz annesiyle
oturduk güldük ettik gayet güzel geçti,meyve çıkardım"bunları yıkadın mı"dedi beni rezil etti ki ben bi de kurularım.
Daha sonra bunlar kalktı gidiyolar sevgili anneanne bana ne dese beğenirsiniz"gel seni de evine bırakalım kocan da evine gelsin":KK53:
kusura bakmayın ama burası benim evim eşim buraya gelir her zaman birlikte gideriz dedim bende..
ay sanane kadın o kadar meraklı herşeye karışan biridir ki
büyütmedim ama annemin yanında öyle denmesi oruma gitti açıkçası
malum eski kafa diye hiiiç tınlamıyorum eşime de söyledim bana hak verdi,bırak yaşlı saçmalamış dedi..
İyi bunu bil de dedim...
Yani büyütülecek bişey değil kızlar ama haddi olup olmayan herşeye bi merak bi müdahale kaynanam bu kadar kaynanalık yapmaz bana yaa
ama umursamadığım için pek sorun olmuyor çok şükür...

aslında o kadar çok kiiii.
ilk bebeğimi 17. haftada kaybettik.hanfendinin ilk lafı zaten düşecekti oldu.acıma acı kattı. eşime o nerden biliyo falmı baktırmış deyince aradı annesini kızmıştı ama içimdeki yarayı kapatmadı tabi.
ikinci bebeğime hamile kaldım,bu sefer bidaha çocuk yapmayın sana bakması zor oluyo dedi.5 aydır kendi annem bakıyo bana,sanki kendisi baktı.oğlumada söylüyom tamam anne yapmayız diyo sende lafımı dinle diyo.ben daha bebeğimi kollarıma almadan neler dedi diye ağladım.eşim sen yanlış anladın dedi.hamilesin diye kırılgansın ondan dedi.1 hafta sonrada bebeğim erken doğdu ve yaşamadı.hastanedeyken eşim dedi anneme söyledim konuşmak istiyo dedi.onlar başka şehirde allahtan.bende ona söyle birdaha çocuk yapmayız merak etmesin dedim.1 ay oldu bebeğimi kaybedeli,gelmediler bile.sadece 1 kere konuştuk.başsağlığı filan.eltim hiç aramadı bile.
şimdi bayramda oraya gitcez.eşime gitmem diyorum üzülüyo.ben evde kalcam diyom,annenlere bırakayım diyo.bende gitmek istemiyorum o da gitmesin diye.annemlerde başka şehirde bu arada.2 gece kalcaz diyo.
eşimle çok mutluyuz aslında, tek kavga ettiğimiz konu ailesi.ailesi sözkonusu olunca beni gözü görmüyor.kaç kere boşamaya kalktı beni annesini üzmüşüm diye. bunları aştık hep.beni seviyor ama annesi bugün varmış yarın yokmuş.eşim benim aileme karşı çok iyi.herşeylerine koşturur.3 haftadır hafta sonları hep annemlerdeydik.kardeşim rahatsızlandı gittik, annem rahatsızlandı evde duramam ben kayınvalidem orda hastayken dedi.koşturur hep.kendi ailemde hep yanımızda oldu ama.karşılıklı yani.
birde oğlumun vefatının 3. günü evde helva yapıoz arıyorlar balık tutmaya gitmişler balık yakalamışlar gülerek anlatıyolar.eşimde diyemiyo siz oraya gideceğinize buraya gelin biz burda helva yapıyoz diyemiyor.üst üste 3 kere aradılar hem.herşeferinde gülüşmeler..
eşimde gidelim diyo ordan sahile gideriz diyo.1 saat uzaklıkta sahil. deniz kıyısından geze geze geliriz izmire diyo.konaklarızda 1-2 gün eğer yer bulursak diyo.cazipte geliyo bu teklif.sırf gezcem diye 2 gün onların suratını çekmeye değermi.gururumu ayaklar altına alıcam gibi geliyo gidersem.

Bende inciler sıralamak isterdim ama
Eşim geçen bayram beni ailesine götürmedi
Bu bayramda götürmüyor
Ah nasıl üzülüyorum bilseniz :KK64:
Tabi onlarda çağırmadığımız için gelemiyorlar
Ama geçen gün görümcek eşimin işyerine uğrayıp akşama size gelcez demiş
Eşimde evin bi hanımı var onu arayıp sorun müsaitse gelirsiniz demiş
Süklüm püklüm beni aradı
Bende bayram temiziliği yapıyorum müsait olunca ben ararım dedim
Haaaala aricam :KK53:

Eeee Kör allaha nasıl bakarsa allahta köre öyle bakarmış

ilk bebeğimi 17. haftada kaybettik.hanfendinin ilk lafı zaten düşecekti oldu.acıma acı kattı. eşime o nerden biliyo falmı baktırmış deyince aradı annesini kızmıştı ama içimdeki yarayı kapatmadı tabi.
ikinci bebeğime hamile kaldım,bu sefer bidaha çocuk yapmayın sana bakması zor oluyo dedi.5 aydır kendi annem bakıyo bana,sanki kendisi baktı.oğlumada söylüyom tamam anne yapmayız diyo sende lafımı dinle diyo.ben daha bebeğimi kollarıma almadan neler dedi diye ağladım.eşim sen yanlış anladın dedi.hamilesin diye kırılgansın ondan dedi.1 hafta sonrada bebeğim erken doğdu ve yaşamadı.hastanedeyken eşim dedi anneme söyledim konuşmak istiyo dedi.onlar başka şehirde allahtan.bende ona söyle birdaha çocuk yapmayız merak etmesin dedim.1 ay oldu bebeğimi kaybedeli,gelmediler bile.sadece 1 kere konuştuk.başsağlığı filan.eltim hiç aramadı bile.
şimdi bayramda oraya gitcez.eşime gitmem diyorum üzülüyo.ben evde kalcam diyom,annenlere bırakayım diyo.bende gitmek istemiyorum o da gitmesin diye.annemlerde başka şehirde bu arada.2 gece kalcaz diyo.
eşimle çok mutluyuz aslında, tek kavga ettiğimiz konu ailesi.ailesi sözkonusu olunca beni gözü görmüyor.kaç kere boşamaya kalktı beni annesini üzmüşüm diye. bunları aştık hep.beni seviyor ama annesi bugün varmış yarın yokmuş.eşim benim aileme karşı çok iyi.herşeylerine koşturur.3 haftadır hafta sonları hep annemlerdeydik.kardeşim rahatsızlandı gittik, annem rahatsızlandı evde duramam ben kayınvalidem orda hastayken dedi.koşturur hep.kendi ailemde hep yanımızda oldu ama.karşılıklı yani.
birde oğlumun vefatının 3. günü evde helva yapıoz arıyorlar balık tutmaya gitmişler balık yakalamışlar gülerek anlatıyolar.eşimde diyemiyo siz oraya gideceğinize buraya gelin biz burda helva yapıyoz diyemiyor.üst üste 3 kere aradılar hem.herşeferinde gülüşmeler..
eşimde gidelim diyo ordan sahile gideriz diyo.1 saat uzaklıkta sahil. deniz kıyısından geze geze geliriz izmire diyo.konaklarızda 1-2 gün eğer yer bulursak diyo.cazipte geliyo bu teklif.sırf gezcem diye 2 gün onların suratını çekmeye değermi.gururumu ayaklar altına alıcam gibi geliyo gidersem.
canım benim çok geçmiş olsun allah bundan sonraki yavrularına uzun ömürler versin.
aslında sana gitme derdim ama eşinle aranda bi soğukluğa sebeb olacaksa git iki gün dişini sık
sonuçta o senin ailene gidiyormuş
tabiki herşey karşılıklı ama olmuyo işte
bende kayınvalideme sırf eşimin gönlü olsun diye gidiyorum
misafir gibi gidiyorum misafir gibi geliyorum sorarlarsa cevap veririm işime gelmezse duymazdan gelirim
sende öyle yap eşin yanında olduğunu bilsin.
sonuçta onların yaptıkları ailemizi etkiliyo onlar yüzünden mutsuz olmaya değmez.

arkadaşlar bitti diye yazdım en son sizlere ve bir daha buraya girip bişey yazmam bu başlıkta diyordum ama bugun ögrendigim aslında his gibi ama hissettigim bişeyin gerçekten oldugunu ögrendim...

bahsetmiştim nişanlımla kızkardeşinin kıskançlıkları yüzünden ayrıldık nişanlım arkamda durmadı beni cok severken bir anda bıçak gibi kesildi falan diye...

öğrendimki cok acı cok igrenç dine allaha kitaba sıgmayan birşey...

her zaman bir aradayken abisiyle yatakta oynaşma gibi şakalar yaptıklarını birlikte kucak kucaga yattıklarını sabah öpücüklerle uyandırıldıgını abisinin yalnızca o üzülünce onun icin agladıgını söylerdi anası babası abisi de varken... bazıları cok uç geliyordu ama konduramazdım bunu.... bizim başbaşa gezmemize katlanamaz surat asardı.... her yere bizimle gelmek isterdi...sürekli abisine olan bagından bahsederdi.... etraftakilerde biz onların kardeligine hayranız hiç birbirlerinden ayrılmazlar cok sever abisini sırf abisiyle gezmek icin okuldan izne geliyor vs hep kızın abisine olan düşkünlügünden bahsederlerdi... kız sürekli bana senden daha yakın benim degerim daha cok gibi laflar ederdi...

öyle masum temiz karı kızla ilgisi olmayan benden başka dünyayı görmeyen sevdigim dedigim insanla aramz kardeşi yüzünden bozuldu evet ama altında yatan gerçek sebep ne?

gerçek sebep aile içi yaşanan sapkınlıkmış arkadaşlar.... kız kardeşle abi arasında tehditlere ve engellemelere kadar dayandırılan 2 kişi arasında geçen cinsel yakınlıkmış... bu ne iğrençliktir kıyamet alametidir... ayrıntıları bilemem ama kızla abi arasında aşk!!! kızın abisine duydugu hayranlıgın altındaki sapkınlık... aralarında artık ne geçtiyse bir tehditle ondan ayrılmazsan herşeyi anlatırım gibi bir yaklaşımla bizi ayırması...

ayrıldıgımıza bu kadar üzülmedim ama bu igrenclik nedir allahım aklıma sahip ol abi kardeşe de güvenemeyeceksem bu devirde neye güvenicem nasıl yuva kurup evlat sahibi olucam... su an elim ayagım tutmuyor üzüntüden... bu iğrençlik yıktı beni başkasını sevmiş olsa yıkılmazdım... beni sevdigi halde bu tehdit yüzünden ayrıldıugımızı öğrendim...

ayy canm çok kotuymuş yaa nerdenoğrendınkı tehdıt yuzunden ayrıldığını asırı yakınlar dıemı böle duşunuosun yoksa kesın bışeymı
ayy allahımm evlatlarımızı koru yarabbim

arkadaşlar bitti diye yazdım en son sizlere ve bir daha buraya girip bişey yazmam bu başlıkta diyordum ama bugun ögrendigim aslında his gibi ama hissettigim bişeyin gerçekten oldugunu ögrendim...

bahsetmiştim nişanlımla kızkardeşinin kıskançlıkları yüzünden ayrıldık nişanlım arkamda durmadı beni cok severken bir anda bıçak gibi kesildi falan diye...

öğrendimki cok acı cok igrenç dine allaha kitaba sıgmayan birşey...

her zaman bir aradayken abisiyle yatakta oynaşma gibi şakalar yaptıklarını birlikte kucak kucaga yattıklarını sabah öpücüklerle uyandırıldıgını abisinin yalnızca o üzülünce onun icin agladıgını söylerdi anası babası abisi de varken... bazıları cok uç geliyordu ama konduramazdım bunu.... bizim başbaşa gezmemize katlanamaz surat asardı.... her yere bizimle gelmek isterdi...sürekli abisine olan bagından bahsederdi.... etraftakilerde biz onların kardeligine hayranız hiç birbirlerinden ayrılmazlar cok sever abisini sırf abisiyle gezmek icin okuldan izne geliyor vs hep kızın abisine olan düşkünlügünden bahsederlerdi... kız sürekli bana senden daha yakın benim degerim daha cok gibi laflar ederdi...

öyle masum temiz karı kızla ilgisi olmayan benden başka dünyayı görmeyen sevdigim dedigim insanla aramz kardeşi yüzünden bozuldu evet ama altında yatan gerçek sebep ne?

gerçek sebep aile içi yaşanan sapkınlıkmış arkadaşlar.... kız kardeşle abi arasında tehditlere ve engellemelere kadar dayandırılan 2 kişi arasında geçen cinsel yakınlıkmış... bu ne iğrençliktir kıyamet alametidir... ayrıntıları bilemem ama kızla abi arasında aşk!!! kızın abisine duydugu hayranlıgın altındaki sapkınlık... aralarında artık ne geçtiyse bir tehditle ondan ayrılmazsan herşeyi anlatırım gibi bir yaklaşımla bizi ayırması...

ayrıldıgımıza bu kadar üzülmedim ama bu igrenclik nedir allahım aklıma sahip ol abi kardeşe de güvenemeyeceksem bu devirde neye güvenicem nasıl yuva kurup evlat sahibi olucam... su an elim ayagım tutmuyor üzüntüden... bu iğrençlik yıktı beni başkasını sevmiş olsa yıkılmazdım... beni sevdigi halde bu tehdit yüzünden ayrıldıugımızı öğrendim...
gerçekten çok iğrenç birşey ama olmayan şeyler değil bunlar televizyonda sürekli izliyoruz.rabbim bizleri ve evlatlarımızı korusun böyle şeylerden
arkadaşım sende kurtulduğun için dua et.

çüüüşşşş diyorum o-haaa hayvanlarda ar haya yoktur bildiğim bunlarad da yokmuş
ayrıldığına hiç uzulme zaten bu şok üzülmeni engeller...
nasıl öğrendin bilmiyorum arkadaşım ama geçmiş olsun sana ailene
ex nişanlına ve ailesine böyle bir şey varmış iyiki kurtulmuşum de
üzülme değmez bu pisliklere, evlenseydin bu sefer konduramayacaktın
sen laf etsen seni ayıplarlardı... alsın bacısı tepe tepe kullansın abisini

aslında şüpheleniyordumda konduramıyordum... aynı yatakta uyuruz beni öperek kaldırır diye kız gelip yanımda her zaman anlatırdı.... amacı beni kıskandırıp uzaklaştırmakmış.... baktılarki iş ciddi o beni seviyor.... kız kendine yediremeyip elinden geleni yapıyor... o kadar kavgaa dövuşe 3 ay dayanabildi o BUYUK sandıgımız sevgi.... buyuk bir iğrençlik üzerine kurulmuş oysa... kızın abisine olan sapkın aşkı yüzünden bitti... kız koynuna mı girdi cocuk içkilyken öptümü naptı bilmem ama bir ensest ilişki oldugunu hissetmiştim ve tesadüf öğrendim... duydugum kişi bende sır kalacak ama allak bullak oldum... başka birisiyle ilişki yaşasa gene kabullenilir de kızın abisine olan aşkından dolayı gözümün icine baka baka bu hallere düştügmü görmek beni yıktı... ben artık kimseye guvenemem cok korkuyorum...

ve şükrediyorum zaten asla ayrıldık diye üzülmüyorum asla.... o yansın haline onlar yansın bu sapkınlıga kıyamet kopacak... ama olan benim psikolojime oldu hangi erkege guveneyim bunları görüpte... agzı var dili yok adam yemeyip yediren herşeyini bana adayan adam ... herkesin cok sevdigi adam.... bunları yapan o ise daha nasıl bir insana iyi deyip evimi canımı güvenicem... ben kendime üzülüyorum psikolojm bozuldu yoksa o sapkınlar umrumda degil arkadaşlar.... allahım koruusun herkesi böyle beladan...

Son düzenleme:

eşime kıyamadım ve gittim bayramda.senin hatrına gidiyorum dedim.dönerken de sözde tatil yapacaktık ama nerdeee.yola çıkınca eve gidelim dedi.şimdi oralar uzak gelir dedi.çeşmeye gideriz dedi haftasonu.bende haftasonu gideceksek herzamanda gideriz dedim. uzun bayram tatilini ne için bekledik madem dedim.çok kızgınım çokkk.bakalım bugün götürecekmi. ama gitsek bile tadımda kaçtı.bukadar laftan sonra olacak şeyin kıymetide kalmıyor.
eşime dedim.6 aydır evde yattım 2 günlük tatilin hakkım olduğunu düşünüyorum dedim.haftaya işe başlıcam artık.öncesinde beni düşünmesi gerekirdi.şimdi de aramızda sorun çıktı yani.

bayramda da incilerden nasibimi aldım tabi.eşimin teyzesi, ben dedim hemen çocuk yapmayın dedi.1,5 yıl ara verin dedi. o yüzden böyle oluyo dedi. sustum...
kayınvalide de biraz ara verin kısa zamanda hamile kalmaktanda olur dedi.(düşükten 5 ay sonra hamile kalmıştım) sustum...
kayınvalidenin komşusu, bu bayram gelebildiniz dedi (ona neyse..)sustum...
devam etti, kaç aylık oldun dedi göbeğime bakarak.kaybettik dedim. genemi kaybettiniz dedi. sustum...
birdahakine tedavi görün dedi.(2 tane özel doktorum vardı ve sağlığım için hiç parayı zamanı hiçbirşeyi düşünmedik) hep sustum.
ağzımı açsam eşime patlayacaktım çünkü, neden getirdin beni.ben demedimmi diyecektim.
eltim hala geçmiş olsun demedi...
konusu geçmedi bile....
sadece ve sadece eltimin annesi, kızım duyduk çok üzüldük başın sağolsun dedi.
herkes benim ne zaman hamile kalmam gerektiği hakkında ve tedavi görmem gerektiği hakkında fikir birliği etmiş.çok düşünceliler demi. nedense ben bunların hiçbirini düşünememiştim.hamileliğim boyunca da hiç doktor yüzü görmedim sanıyorlar üstüne üstelik.geri dönerkende elti, hadi gezmeye gidiyoruz alışveriş merkezine diyerek güya hava attı. eşimin abiside izmire varınca arayın dedi.kayınvalide buzlu et verdi.ayvalığa gitsek bile etler bozulcaktı yani.koyma etleri dedim ısrarla koydu.biz eve gitmiyoruz dedim.bildiğini yaptı.
sonuç: eşimin gönlü oldu ama ben eşime karşı çok doluyum.nefret ediyorum bu sefer.

bayramda görümcemler nişanlıysa hep bizdeydi (k.peder kızdığından beraber olmak için hep bize gelirler yada beraber çıkarız dışarıya). tamam gelsinler gülelim eğlenelim ama yaptıkları sinirlerimi zorluyor ve birşey diyemiyorum. ben yemek hazırlarken çerez vardı mutfakta yicem dedi tamam dedim tabağa falan koyma yok bir avuç aldı hertarafta geze geze yedi malum her taraf çerez pisliği oldu buda yetmezmiş gibi sen al cevizi kır odanın ortasında her yer pislik oldu sinirlensen kime ne dicen sinirimden onlar gittikten sonra temizlemedim evi bende çıktım gittim.
daha öncede aşılama yaptırmıştık tlf açtı size kahvaltıya gelicem diye onlar gelene kadar yavaş yavaş temizliğimi yaptım kahvaltı falan yaptık ütü yapıcaktım çıkardım masayı falan ütü yapıyorum. ben biraz yaptım yoruldum oturdum 10 dk.ben yapayım dedi tmm dedim yap bende banyoyu yıkayayım dedim( banyoyu yıkadım duş aldım 1 saat sonra geldim odaya) 3 gömlek ütülemiş sen yorulmuşundur ben devam edeyim dedim olur dedi geçti bilgisayarın başına. ütü bitti yemek falan hazırladım yedik evden beraber çıkıcaz aa dedi tlf kaldı dedi ayakkaıyı çıkarmadan sen dolaş evin içinde çıldırdım resmen.
eşim sen napıyosun lotusun bu haldeyken canı çıktı temizlicem diye senın temizlemen gerekirken birde ayakkabıylamı dolaşıyon yazık sana dedi.görümcemde gayet pişkin bir halde nolcak gene temizlesin dedi

ayy ne inciler varmış bende anlatmadan duramıcam,
evliliğimin ilk yılı, kayınvaldemin mutfağındayız (zaten üst katım)
eşimin huyudur karnı aç yada tok bi bakar mutfağa. o günde baktı,
eşim bunu niye böyle yaptın, şunu burdan alsana, keşke şurayı şöyle yaptırsaydınız diye karıştı uyuzluğuna
.Aslında demez öyle şeyler ama
o gün diyeceği tuttu. Kayınvaldeciğimde 'sen böyle herşeye karışırsan rahatsız olurlar' dedi.
eşim 'kim rahatsız olur' diye sordu
kayınvaldem 'şey işte' dedi
eşim tekrar sordu
o ' aman canım o' diye cavap verdi (beni işaret ediyo kafasıyla.)
eşim sinirlendi bir daha sordu
o ' amann ya sende şu işte ' deyince,
ben bi yandan ağzım açık, eşim bi yandan sinirli bağırdı annesine,
'deminden beri kıza o,bu,şu demediğin kalmadı, kızın anne o senin hala alışamadınmı' diye
ben akacak olan yaşları gözümde tutmaya çalışıyorum o sırada ama o kadar kötü oldum ki.
ben sanki anne demeye ölüyorumda, ismimi söyle bari..
Bununda yeri bi başkadır hiç unutmadım, o kadar içime oturmuş ki unutamıcam galiba.
Hoş halada bir kere bile kızım demedi ya...

kızlar bıde benı dinleyın ben 3 yıl once eczanede kalfa olarak çalışıyordum ama evlenmeden 1 yıl önce ayrıldım işden kaynanam 3 dür benı tanıdıklarıyla tanışdırırken eczacı olarak tanışdırıyo tam yok ben eczacı kalfasıyım eczacı değilim dıyecegım durtukluyup susduruyo :KK43: çok kırılıyorum çok üzülüyorum benı alcak görüyo galıba konuşup onu kırmakda istemıyorum ama çok doldum sankı ben onu akrabaglarımızla tanışdırırken yok emeklı öğretmen yok emeklı avukat mı dıyorum ev hanımı yanı sonuçda utanılacak bişey mı var benı öyle tanışdırıyo... kızlar bu konuyu kaynanamla konuşmak ıstıyorum kırıldıgımı bılsın sizce ne yapayım

X