Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

İnanki bende bilmiyorum kafaya takmamaya çalıştım ilk zamanlar hep birikti olmadı artık ne olursa tatlı dille yoluyla eşime aktarıyorum bana şöyle dedi böyle yaptı diye değilde laf lafı açmışta bugün yaptıklarımı anlatır gibi sohbet esnasında onlarıda aktarıyorum bende bişey demedim aman annenin kötü niyeti yok ama ağzında kaçıyor işte diye bir de savunuyorum sözüm ona eşim bana birşey demiyor ama gün gelip annesi beni şikayet etse yada yanında birşey dese ağzının payını alıyor diğer zamanlardada ailesi yönünden hep bana mahçup çözüm yolunu bulabilmiş değilim böyle idare ediyorum şimdilik Allah yardımcımız olsun sabır versin gülbeyaz ikimizde

saol canımcım mandalina01.. ikimizde aynı dertten muzdaribiz yani.. ama şuan benim durumum şöyle farklı ben nişanlıyım ve nişanlım farklı bi şehirde o yüzden hem sadece tlf la konuşmak hemde bunların olması yıpratıo bi ay sonra kısmetse düğünümüz o zaman neler olur bilmiorum.. bak sen ne güsel çözümünü bulmuşsun .. benmde kayınvalidem fesat deil çok şükür iidir niyetide iidir bilirim ama şaka anlayışı mı farklı yoksa gerçeklik payıda içindemi bilemiorum valla .. Allah ikimizede sabır versin dediğin gibi

zaten bu kaynanalrın huyudur o kadar lafları soylerler ortalıgı karıstırırlar sonra ben senı cok sewıyorum fılan aynı benım kaynana ıste . . . o kadar ortalıgı karstrdı sonrada bız senı soyle sevıyoruz boyle ıyılık ettık soyle yaptık falan benım gıbı kaynanayı nerden bulucaksınızzz dogru senın gıbı anormal nerde wardır bılmem kı allahım sansıma bak yaa ılk zamanlar derdım ne kadar ıyı fılan tanıdıkcada gordum gercek yuuzunu resmen oyuncu yaa . . . ben boyle bısey gormedım sakayla karısık herseyı ddıyolar hıc cekınme yok bız desek zorlarına gıder kuserler hemen ama bıze geldı mı bız kucuguz asıl sen byuuksun kusmemelısın bıze nasıhat etmelısın daha tecrubelısın kendılrını ne kadar ustun goruyolar yaa hep şakayla bi laf sokmalar imalar cevap verınceede zoruna gidiyo daha cok gıder sayfalrca yazsam tukenmez ıcımdekıler ne olcak boyle yaa bılmıyorum walla aklıma geldıklerı zaman cok moralım bozuluyo yaptıkları fılan cok agır ya hele bana ayrı eltıme ayrı konusmaları kım warsa yanında onu owmelerı kım yoksa onu kotulemelerı allah akıl wersın allaha havale edıyorum . . .

hepsi mi aynı olur ya benim ki de öyle gülerek laf sokar rahatlatır içini ağlayarak acitasyon yapar eşime..İki yüzlünün teki işte..İnsanlar varken beni yere göğe koyamaz elinden tatlılar yedirir evde yine o kinli bakışlarla başbaşa..Artık bende onun yaptığı gibi yapıyorum gülerek söyleyeceğimi söylüyorum kadın 46 yaşında ben 23 nazını kaprisini hep çekmek zorundayım sanki alsanaalsanasmile

sonergizem ve taçsızprenses desenize tek bende yokmuş bu sorun herkeste varmış.. ya bende arada gülerek laf çarpıorum ama bazende olmuo bole yapmamalıyım diorum.. napmak gerek bilmiorum valla

AMİNNNNNNNN

sonergizem taçsız prenses Allah sizinde yardımcınız olsun

yaa bu kaynalar sanki aynı fabrikanın aynı zamanda üretilen aynı model ürünleri gibi malzeme farklı ama işlevleri aynı guclubacismile

kendinin iki tane oglu oldugu icin kayinvalidem kizi olanlari kiskanir..bebegimin oglan oldugunu ogrenince bana donup o kinli yuzuyle; ikinci cocugunda oglan olacak sende benim gibi yalniz kalacaksn suraya yaziyorum dedi hemde kalabalik bi aile toplntisinda ..insan kotu olurda torunu uzerinnden demi beddua yapar yaa..

kızlar inanın şok içinde okuyorum yaşadıklarınızı allah hepinize kolaylık versin. benim kayınvalidem bırakın birşeyime karışmayı laf sokmayı ters birşey söylemeye bile cesaret edemez. 4 yıllık evliyim bugüne kadar yaşamadım. hem altında kalmayacağımı bilir hem de eşimden çekinir. birşey söylese benden önce eşim tepki gösterir

arkadaslar cok saolun ııı dıleklerınız ıcın ama bunlar hep bole kaynanam ozur dıler sonra aynı ortalıgı karıstır gulbeyaz_31 ısıne karısmıyım cnm ama bnce kafana takma yapmamalıyım fılan deme sustukca daha kotu oluyo o yuzden allah sahıdım ne yaalan solıyım hıc acımıyorum artık

bu cesaretle alakalı degıl ınsanın saygısına terbyesıne baglı benım kaynanada pısman olur esıme yaklasır benım esımde cok kavga ettı annsyle ama yne yapacagıını yaptı ınsanda dusunce olması lazımm

Fırından taze cıkmıs olmasa da bayat sayılamayacak bır olaydan soz edeyım.
Bu arada nıcın kayınvalıde ve eltılerden ısıttıgımız ıncıler sadece!
Nerede gorumceler?

Benım olayın baslangıcı gorumceme dayanıyor cunku!
4 gorumcem var, 3 numaralı olan bana saka adı altında turlu hakaretler ederdı.
En son pazar gunu artık tepkımı ortaya koymaya karar verdım.
Bana suratsız demıstı, bunu hatırlattım.
'Suratsızsızsın tabıı' dedı ve hakaretlerıne devam ettı.
Ardından benım hakaretı hak ettıgımı ıma ettı.
Kale almadıgını, benden ıgrendıgını, soylemesı de yetmedı, dovmeye kalktı!
Butun bunların sonucunda evıme bır daha gelmemesının soyledım kı,
ıkı hafta bu kız benım evımde yattı, yemegımı yedı, hızmetını yaptım!
Yasananları esımın annesıne farklı yansıtması uzerıne,
bende bundan habersız bır vazıyette gıttım kayınvalıdeme.
Yuzume bakmadılar.
Ne oldugunu anlamamıstım, konusmak ıcın dıger odaya cagırdıgımda
konusmama musade etmedıler dahı.
Buyuk abla 'agzına...' dıye bagırırken, anne 'oglumu sana vermem' dıye naralar attı.
Butun bu gergınlıgın etkısı ıle esımle ayrılma noktasına geldıgımızde,
esımın annesı 'boyle basıt nedenlerden ayrılıyorsan, sen kadın olamazsın' dedı.
Tabıı ustun koru anlatıyorum su an.
Ben bugune dek ıma yollu yaptıkları hakaretlere susan bırı olarak,
yasadıklarımı hak etmedıgıme ınanıyorum.
Pekı sımdı durum ne?
Esımın aılesı yok benım ıcın artık!

amin inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bilmiyorum ama ben tükendim yoruldum mücadele etmekten..

yaa ben cıdden kafayı yıycem zaten panık atak war bende onları dusundkce ruhum daralıyor olcek gıbı oluyorum yaa off ne oluck bılmıyorumm

allahtan esım hep koruyor benı ne olursa olsun senın yanındayım dıyo bakalım ne olcak esımle konusyorum onların yzuunden yıne hastalanıyorum dedım kafayı yıycem ne olcak boyle dedım sen ızne geldıgınde gıtmek ıstemyorum dedım o da gıtmeyız sen merak etme boswer onları dedı bayramda gelıyo gıtmıycem aramıycamda resmen kowdu cunku benı en son esım ızne geldıgınde eltımın esı bıze hakverıyor cunku eltımle bana cok yuklenıyorlar esı bılıyo o yzden kaynım bana gıtme sakın kuserım dedı o ew bnım orda oturdugum surece kımse bısey dıyemez dedı bende esım we onun hatrı ıcın gtmedım gercı esım braksa gderdım ama brakmadı neyse esım herseyı kendı gozuyle gormus oldu kaynanam bana ınadını kusme huyunu bırakcaksın dedı yaa o kadar olaydan sonra ben utanıyorum sızle muhattap olmaaya sız hıc utanmıyosunuzz nasıl bı ınsanlık anlamadım ama esım gormus oldu herseyı bayramda aramıycamda gıtmıycemde gorumcemın dugunu war ekımde esımde ızne gelıcek dugune gıtmek ıstemıyorum hıc bakalım ne oluck ınsallah gıtmem dugunee

biz sadece iyi geçinmek istiyoruz başka hiçbir beklentimiz yok ama onlar çoook şey istiyorlar asıl sorun bu
alsanaalsanasmile

kim ne yaparsa kendine yapar düşmez kalkmaz bir Allahtır kaynanan bir gün bakıma muhtaç olduğunda seni eline düşeceğini görümcen bu yaptıklarrının onunda başına gelebileceğini senin eline düşebileceklerini unutmuşlar bir çok insan gibi

benim kaynana daha bi alem...
kışın bebeği görmeye geldiler. tam 3 ay sonra... neyse bu evimide yeni görüyo başladı büyük eltinin evi yok çok güzelmişte eşyalar çoook kaliteşiymişte bilmeme ne. anneme bile şu aldığı tüle bak diye beni çekiştirmiş. annemde onu senin oğlun beğenmiş diyince ayyy benim oğlum çok zevklidir asla öyle bişe beğenmez demiş :1closedeyes:
sonra kapıcının karısından bişey almaya gitmiş (bu inciyide yeni paylaşıyo kapıcının karısı benle) ayy benim büyük gelinin bi evi varkii diye zavallı kadıncağıza bile nispet yapmaya çalışmış. bide benim kulağıma geleceğini biliyo ya.
acıyom ya kaynanama ne yazıkki o çook beğendiği eltimin evine gidemiyo çünkü kadın bunları eve almıyo :roflol:
gelelim bana. kadın bana bunları söylerken ben de diyemiyom ki bu evin iğneden ipliğine kadar biz aldık eşimle. size hiç minnet etmedik. teşekkür edeceğine hala bunları diyosun. eltime aldığın 7 8 milyarlık beyaz eşyadan bizede alsan bende oraya ayırdığım parayla başka yerleri tamamlardım.
ama onun seviyesine inmicemm...

onlara karşı okadar dolu ve bir okadar da boşum ki...
kaynana kışın yine torunu sevmeye gelmiş bigün. ama dolmuş dolmuş ta gelmiş...
bana demediğini bırakmadı.aileme bile laf söyledi. tabi ben aç bakayım sen şunu ne demek istiyosun diyince ben şaka yapıyom kızıım. ben senin anneni çook seviyom dedi. evimde yemek yemedi. benim yanımda söylenip dururken oğlu akşam gelince ağlamaya başladı....
neyse eşim gidelim bebeği tüm akrabalar görsün diyince inanın kalbim sıkışarak gittik. yemeğinide yedim lafıda işitttim hiç ses etmedim. allah görüyo nasılsa.
sağolsun herkes bütçesine göre taktı bebeişe bişiler bitek eşimin abisi hiiiiç birşey takmadı. bizi evine davet etmedi. 10 dk geldi bebeği gördi. çekip gitti. bide demezmi amca baba yarısıdır diye.
çek ellerini bebeğimden dicektimde yine bende kalsın dedim büyüklük.
elti salağı bebeğe bakmadı bile....
bilmeme allah onlara bir bebek bağışlar mı ama olursa bebekleri ben eşime telefon da bile hayırlı olsun dedirtmicem. anlasın kardeş neymiş... o günlerde nasılda aranıyomuş..

Son düzenleme:

Tam pislikmiş ya Rabbim sabır versin böylesine de çok şey söylenir de şerrine lanet..!!

Adalet işte iyi yapıyorda almıyor ancak öyle arkadasından söyler söyler durur boşver geri kadın..

Valla güzelim 6 aylık evliyim..Ne öğrendim biliyor musun ?

asla susma sen saygı diyorsun susuyorsun kadın arkandan laf yapıyor yalanlar söylüyor..Sen insanlık yapıyorsun yaranmışlık oluyor adı ( kendi kayınvalidemden örnek veriyorum ) konuşunca da böyle kız böyle gelin görmedik herşeye cevabı var..e o zaman cevap verecek konuma getirtmeyin ama olur mu söylemezler ise karışmazlar ise yan gider içinde kalır ölür sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…