Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

walla ben artık takmamaya calısıyorum taktıgım zaman sınır hastası oluyorum . . eşim benm yanımda onunla cok mutluyum yuzlerını gormk ıstemıyorum dıyınce gorme benım yanımda ol yeter dıyo askım benım her sekıldede sawunur walla benı zaten benı cok sewdıgı ve korudugu ıcın kaynananın cok zoruna gıdıormus eltımeee soylemıs. bende o zaman daha cok zoruna gıder dedım esımde her zaman der kı bana ben onlar ıcın sana kızmam helede hayatta onların yanında sana hıc kızmam kızarsam kendı meselemızden kızarım cunku ben senı bılıyorum der zaten esım benım yanımda olmasa onlara neden katlanayım kı

eşini tebrik ederim cnm. doğru olanı yapıyor sen haklı olduğun için tabiki. seninde ondan güç alarak olaylara bakış açın değişio haliyle. ikinizin mutluluğu önemli olan.

uf bu kaynanlar ne boyle ya bende ev tasıcam dıye cebelelıyorm benımkı surayı yatak odası yap yok surayı konsolunu koy yok mutfagın su dolabı cok yuksek oraya kulanamdıklarını koy allahımm dıye sabır cekıorum en sonunda patlıcam az oncede bahcede gorumcem ıle oturyoruz gorumcem bekar ınsallah sana benım gıbı kaynan nasıp eder demesınmı gulmekden yarıldım bakıor suratıma ne der gıbı ıcımden de aman allah korusun dedım kızın basını yakıcak :d

eşini tebrik ederim cnm. doğru olanı yapıyor sen haklı olduğun için tabiki. seninde ondan güç alarak olaylara bakış açın değişio haliyle. ikinizin mutluluğu önemli olan.

yaa ama anlatamam sana gercekten goresım yok yuzlerını ben hayatımda ınsanlardan bu kadar sogumamıstım evet canım bencede onemlı olan ıkımızın mutlulugu dedııgım gıbı eger esım yanımda olmasa benı korumasa zaten cekmem onları ayrıca esım bana dıyo kı sen haksız olsan bıle yanında olurum senıı uyyarırım ama onların yanında kızmam her sekılde yanında olurum sonucta sen benım herseyımsın hayatımı senınle gecırmek ıstyorum kım ne derse desın takma hee dee gec dıyoo onceden annesını fazla kotulemezdım soyle boyle dedı derdım artık ıcımdekılerı tutmuyorum agzıma ne gelırse soyluyorum cunku bıktım artık yeter yaa bende ınsan ewladıyım dıyorum benım annem yok mu dıyorum asıl onun anlaması lazım o da genc olmadı mı fılan dıyorum falan fılan ıstee esım askerde su an ızne gelmıstı 28 hazıranda o ızne geldıgınde annesı yıne rahat durmamstı bayagı olaylar olmustu ben gıdıcektım az kalsın ama abısının hatrına we esımn hatrına gıtmedım annesıne demıskı sen nasıl boyle konusyosun o gıderse benımde gıdıcegımı bılmıyo musun sen fılan ole ıste gercekten bıktım artık benden uzak olsunn yanı artık agzıma gelenı soyluyorum bundan sonra buyuk konusmıyımda hayatta yakın olmam onlarla hıc ıyılık beklemesınler allaha havale edıyorum ben sadece kocamın ne dedıgıne bakarım esım oyle dedı sen tkma kımseyı boswer dedı bende oyle yapıcam zaten benım ıcın senın ne dedıgın ne dusundugun onemlı dedım bundan sonra eskı benı beklemesınler hayatta olmam kendılerı kaybettıler dedım o da sen bılrsın askım dedı yaa bu kaynanalar fılan hıc mı utanmıor ılerde torunu fılan olucak onun yuzune nasıl bakıcak onu gec nasıl bole seler yapabılıyorlar nasıl yuzume bakıcak ya ama bundan sonra bbayrammıs kandılmıs anneler gunuymus cok bekler bıde hastalanıyo hemen boyle seyler oldugunda hastalansın hıc umrumda deıl artık benden bısey beklemesınler dedım BU ARADA COK UZUN OLDU KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BIRDEN DERTLENDIM YINEEE:bbo::bbo::bbo::bbo:

ama cidden insanı çileden çıkarıyolar yaa... kızım hasta çocugum aglıyo anne işe gitme diye dün evde kaldım. benimle kavga etti yaaa delircem kötükedihüso ben ona güvenmiyomuşum !!!! nasıl bir düşünce tarzıdır bu arkadaşlar yaa. Ben 2 çocuk büyüttüm merak etme bakarım cocuguna diyo bi yandanda aglıyomuş gibi yapıyo valla fıttırcam artık çok az kaldı !!! sabah kalkmısım odasına girip bakmamışım o uyanıkmış ben onunla konusmamısım .. ya benim çocugum 38 derece ateşi düşmüyo ben bide senimi düşüncem üstelik kapın kapalı vaziyette sen bi çık odandan da bi bak cocuk nasıl oldu diye bi sor .. yok efendim ben konuşucam ya prensesle offf offffff valla çatlamak üzereyim. Çocugum hasta ben bugun korkudan evde kalamadım varmı böyle bisey yaaa !!!!

kadın da ayrı biakıllıymış.ya benimde kv.istiyor çocuğa bakmayı ama ben istemedim.inş.daha sonra bisıkıntı çıkmaz.eşimi kandırmaz.korkuyorum böyle şeyler duydukça daha da huzursuz olurum diye.allah yardımcın olsun.

Vakit buldukça okuyorum yazılanları,ya herkesin hayatı ayrı bir film.
Sırf kayınvalideler değil birçok kişi ilişkilerde neden hem kendini
hem karşındakini huzursuz eder bile bile ben anlamıyorum yaaa,
üç günlük dünya ölüp gidicez neyi paylaşamoyoruz bilmiyorum ki

Dogum yapalı yedı ay oldu.bıraz kg verdım ama daha var.kaynanam 92 kg.herseferınde sısmanladın sen halana cektın der.halam obez sayılır.dun aksam ark gıtcez hazırlnyrm oglumu da yedırdım catkapı ındı bana.yıne sısmnsın sen fln dedı.saka bıyere kadar demı.bende bana laf demeden once kendıne bak dedım.hemen lafı carpıyosyn dedı.bende kırılıyorum ama devamlı aynısını dıyosun dedım.ben bılıyorum kıloluyum falan.hakettı ama cocuk dogurunca cope atar gıbı kıloyu atamıyor ınsan.hep o mu kıracak.esıme anlatım oh ıyı yapmıssın dedı...

Dogum yapalı yedı ay oldu.bıraz kg verdım ama daha var.kaynanam 92 kg.herseferınde sısmanladın sen halana cektın der.halam obez sayılır.dun aksam ark gıtcez hazırlnyrm oglumu da yedırdım catkapı ındı bana.yıne sısmnsın sen fln dedı.saka bıyere kadar demı.bende bana laf demeden once kendıne bak dedım.hemen lafı carpıyosyn dedı.bende kırılıyorum ama devamlı aynısını dıyosun dedım.ben bılıyorum kıloluyum falan.hakettı ama cocuk dogurunca cope atar gıbı kıloyu atamıyor ınsan.hep o mu kıracak.esıme anlatım oh ıyı yapmıssın dedı...boyle cımrı ve patavatsız ve sevgısız bır ınsan dahada gormedım

siz ne güzel artık makaraya almışsınızçbenim kaynanam beni makaraya alıyor resmen.4 kez gelinim beni istemiyor diye evi terk etti.en son kına yakmamı söyledi ve aileme hakaret etti.sonra her zamanki gibi eve döndü tabi bende artık bıktım eşime istemediğimi söyledim ama beni kale olan olmadı.oğluyla can ciğer kuzu sarması oldular.normaldede anlaşamazlar.ben tek bir açıklama bile yapmıyor aileme söylediği hakareti yutturdu bana kocam.şuan hamileyim ve bunalımdayım.ayrılmayı düşünüyorum daha 1 senelik evliyim.

yada biraz mesafe..Bi süreligine mesela 3-4 gün annenlere gidemezmisin??
hem kafani dinlersin hemde esin seni biraz özler..

anneme gidiyorum ama döndüğümde hiçbirşey değişmiyor.eşim beni anlamıyor annesinin gidecek hiçbir yeri yok.o da haklı sokağa atamaz ama kadın demiyor gelinim evliliğini bile yaşayamadı,sorun çıkarmadı beni kabul etti hep sorun çıkarıyor.bunalımdan hamileliğimi bile anlamıyorum hep ağlıyorum.hiçbir çözüm yok.anası bana sayacak ben susucam.eşim bazen sahte davranışlarda bulunuyor,bana hak veriyormuş.ama yetmiyor hak vermek.mutlu ve huzurlu olamdıktan sonra.eşlerde çok iş var.onlar birşey yapmazsa hayat bize ızdırap.

efsane esinlekonussan icinde bulundugun durumu bi daha anlatsan..
Belki konusmak iyi gelecek..

anlattım açıkça annesinin evimizin huzurunu kaçırdığını(eşimde çok ii biliyor) artık yapamadığımı söyledim.bana başka annesine başka konuşuyor.kadın bana sanki hiçbirşey söylememiş gibi bugün kahkahalar atıyor.iyice aptal yerine koydu beni.yüzüm gülmüyor benimde konuşmuyorum ama konuşmasam ne olur eşim kızıyor bana.sanki ben hakaret ettim anasına.aileme söyledikleri için açıklama bekliyorum dedim bende.bu sefer ayrılığıda göze aldım.zorla konuşturamıcak beni.çocuğuma bişey olursa hayatım boyunca annesini affetmicem.

bastan insana hersey cok zor geliyo hemde hamilelik hormanlari yüzünden bi saatin digerinden farkli oluyo.. Ama bu zor, anlayis ve sefkate muhtac oldugun zamanda birinin yardim etmesi önemli..Bazen insan ne kadar güclü olursa olsun isin icinden cikamiyo ve siyirma noktasina gelebiliyoo..

aileme anlatmıyorum üzülmesinler diye.zaten babam istememişti eşimi.ama sonunda kabullendiler,çok üzülürler onlarda ne yapacaklarını şaşırırlar.benim hayatım bu işte.aynı evde yaşamasaydık bu kadar sıyırmazdım heralde :)

kaynanam yaşlı değil.çalışabiliyorda.

evet inan bana tecrübeden konusuyom mesafe olsaydi bal kaymak olurdu araniz, ee bide arada arayip sorsan senden iyi gelin olmazdi...
Güzelim ya bosanmak öyle kolaymi??
Bence bunu bile düsünüyosan ailene acil ve bi cözüm bulmana yardimci olsunlar.. Hem acini hafifletirler kendini böyle caresiz hissetmezsin...
Sen kimsesizmisin ya???
Kendini ezdirme bakiim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…