- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.161
walla ben artık takmamaya calısıyorum taktıgım zaman sınır hastası oluyorum . . eşim benm yanımda onunla cok mutluyum yuzlerını gormk ıstemıyorum dıyınce gorme benım yanımda ol yeter dıyo askım benım her sekıldede sawunur walla benı zaten benı cok sewdıgı ve korudugu ıcın kaynananın cok zoruna gıdıormus eltımeee soylemıs. bende o zaman daha cok zoruna gıder dedım esımde her zaman der kı bana ben onlar ıcın sana kızmam helede hayatta onların yanında sana hıc kızmam kızarsam kendı meselemızden kızarım cunku ben senı bılıyorum der zaten esım benım yanımda olmasa onlara neden katlanayım kı
eşini tebrik ederim cnm. doğru olanı yapıyor sen haklı olduğun için tabiki. seninde ondan güç alarak olaylara bakış açın değişio haliyle. ikinizin mutluluğu önemli olan.
ama cidden insanı çileden çıkarıyolar yaa... kızım hasta çocugum aglıyo anne işe gitme diye dün evde kaldım. benimle kavga etti yaaa delircem kötükedihüso ben ona güvenmiyomuşum !!!! nasıl bir düşünce tarzıdır bu arkadaşlar yaa. Ben 2 çocuk büyüttüm merak etme bakarım cocuguna diyo bi yandanda aglıyomuş gibi yapıyo valla fıttırcam artık çok az kaldı !!! sabah kalkmısım odasına girip bakmamışım o uyanıkmış ben onunla konusmamısım .. ya benim çocugum 38 derece ateşi düşmüyo ben bide senimi düşüncem üstelik kapın kapalı vaziyette sen bi çık odandan da bi bak cocuk nasıl oldu diye bi sor .. yok efendim ben konuşucam ya prensesle offf offffff valla çatlamak üzereyim. Çocugum hasta ben bugun korkudan evde kalamadım varmı böyle bisey yaaa !!!!
yada biraz mesafe..Bi süreligine mesela 3-4 gün annenlere gidemezmisin??
hem kafani dinlersin hemde esin seni biraz özler..
efsane esinlekonussan icinde bulundugun durumu bi daha anlatsan..
Belki konusmak iyi gelecek..
yada biraz mesafe..Bi süreligine mesela 3-4 gün annenlere gidemezmisin??
hem kafani dinlersin hemde esin seni biraz özler..
bastan insana hersey cok zor geliyo hemde hamilelik hormanlari yüzünden bi saatin digerinden farkli oluyo.. Ama bu zor, anlayis ve sefkate muhtac oldugun zamanda birinin yardim etmesi önemli..Bazen insan ne kadar güclü olursa olsun isin icinden cikamiyo ve siyirma noktasina gelebiliyoo..
aileme anlatmıyorum üzülmesinler diye.zaten babam istememişti eşimi.ama sonunda kabullendiler,çok üzülürler onlarda ne yapacaklarını şaşırırlar.benim hayatım bu işte.aynı evde yaşamasaydık bu kadar sıyırmazdım heralde :)