Merhaba bayanlar, inci sayılır mı bilmem ama ben de bişi paylaşayım. benim kaynanamlar başka şehirde yaşıyolar, eşimle iki senedir evliyiz bazı sorunlarımız var ve bunu kaynanamlar benim ailemden daha fazlasıyla biliyorlar, örneğin ilk yılımızda şiddet sorunu vardı bunu ve benzer tüm sorunlarımızı biliyorlar, oğullarına laf geçiremediler en son polisi arayacaktım o zaman çözüldü ancak durum
Senede bikaç kez görüşürüz bana ii davranırlar ama kaynanam oğluna alttan alta hep istediği mesajı verir zaten, acıtasyona bayılır. daha önce yazmıştım sanırım bi komşularına oturmaya gidecektik oğlu düğün takılarımın topunu satmıştı ve kaynanam komşusuna giderken bana kolundaki bileziği takmamı sonra "kendi millete diyodu onun gelininin kolu boş" demesinler diye teklif etti tabiki kabul etmedim.
Velhasıl ben kaynanamı gerektiği zamanlarda ve bazende hal hatır sormaya zaten ayda iki üç kez ararken eşim hep aramam konusunda uyarılarda bulunuyor. Ne zamanda yanımdayken annesiyle görüşse kaynanam benim nasıl olduğumu sorar, eşim ii ona veriyim mi diye cevap verir, buna karşılık da kaynanam her seferinde "belki istemez oğlum" der. eşimde bana istiyomusun diye sormadan yapıştır elime telefonu. bu arada bi kere bile eşim demeden ver bide onunla görüşeyim demedi kaynanam ama eşim bunu hiç görmez tabi! ya işin ilginci ben bu insanlar ne zaman gelse ağırladım, 4 aylık gelinken geldiler 1 ay kaldılar, sonra 1000km yola oğlu istedi diye bi hafta sonrasında da biz gittik, ne kötü laf etmem var, ne yanlarında saygısız bi hareketim. kaynanam neden her seferinde oğlunun aklına "belki istemez benle konuşmak" lafını sokuyo anlamadım. bir dersin iki dersin anlarım her seferinde denir mi? oğluna neyi ıspatlamak istiyo çözemedim, sizce ne anlama gelir bu?