- 17 Ocak 2009
- 371
- 12
-
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.241
kızlar uzun oldu çok kusura bakmayın ltfen.
darksea kbl ediorum evt cahiller ya bende kbl ediorum cahil olduğunu ama yeri geldiğindede görgü kurallrını çok ii bilip tavr yapmasını bilio bnm kızıdğım konu beni durduk yere kıskanıo kız ya bu çok ağır bir yakıştırma birde kaynanamada bağırmaları olmuştu tavırları fln kaynanam aman abinizin mutluluğu bozulmasın dio hep ses çıkarmaıo banada idare et kızım fln sevgilimede öle bide varya 2 ay önce evlendiler çoğu maddi açıdanda manevi açıdanda bnmki yardım etti bnm sevgilimin abisinde hiç mi hatrı yok ee bende bekliorum en azından abisinden ama karısı izin vermio die bnmle konuşurken mecbur kalınca gizli konuşuo normalde görüşmüo ztn kaynanamda evde varken o normalde en az yarım saat konuşurken 10 dk anca konuşuo bnmle.bide şu var sevgilim izinde oraya gittiğinde beni eltim sinir etsin die tam telle konuşuoz gelio yanına işte karpuz ister misin ne bilim şunu getireyim mi fln dio böle yüksek sesle geri zekalı aklınca beni kıskandırmaya çalışıo.
aynı şeyleri yaşıyomuşuz.
benimkinin senden 1 fazlası eşimin abisi eşimi arayıp bugun arada bi yengenle konuş ama benim istediğimi söyleme diyo laelaelaelaelae
Eş anne,babasını yok saymak,hiç görüşmemekte kötü,zaman gectikce eşler arasında muhakkak problem çıkar.
Bir şekilde orta yol bulunamiyorsa,anlaşmazlıklar oluyorsa,sık sık görüşmekte kötü,her iki tarafıda yıpratır.
Her ne olursa olsun özel günlerde gidilemiyorsa bile en azından aranmalı diye düşünüyorum.
aynı şeyleri yaşıyomuşuz.
benimkinin senden 1 fazlası eşimin abisi eşimi arayıp bugun arada bi yengenle konuş ama benim istediğimi söyleme diyo laelaelaelaelae
Doğurmakla doyurmakla ana baba olunmuyor ne yazık ki
Anne baba olmak ömürlük bi iştir sevgi ister emek ister
Öyle sen büyüdün artık deyip kenara çekilemezsin
Yada sen büyüdün artık bana bakacaksın diyemezsin
Anne baba çocuğunu sevecek ki çocukta anne babasını sayacak
Anne baba olmak koşulsuz sevmektir
Anne baba olmak kendi isteklerini dayatmak değil çocukların mutluluğunu desteklemektir
Sözün kısası Anne Baba olmak zor iştir doğurup doyurmakla bitmiyor iş