Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

--------------------------------------------------------------------------------

hangi birini yazsam acaba.....
yakın tarihten başlayayım barii
eşim adanalı. bi arkadaşının düğünü vardı. o nedenle hafta sonu adana ya gittik.
girer girmez eve eşimin boynuna atıldı. gece orda olduk hemen yatalım dedik. düğün için bi arkadaşımızda bizimle gelmişti. salonda da klima var. sıcakta hava. siz üçünüz salonda yatın dedi. klimayla serinlersiniz. ben yatamam öyle dedim. ayrı odaya geçtim.
kapını kapatma diye geldi bu defa. balkon kapısını açtım ama öyle kapı açık yatamam dedim.
yattık biz. bu defa sanah girmiş odaya kapıyıda açık bırakıp çıktı dışarı.
eşime dedim kalk kapıyı kapat. sonra kahvaltıda diyorki bana sen o kapıyı niye kapattın.
dedim söylüyorum ben öyle uyuyamam rahatsız oluyorum sustu.
ertesi akşam oturuyoruz balkonda eğildi eşime gel bu akşam salonda yatalım diyo.
2 günede okadar sinir ettiki beni boşanma noktasına geldik yaniii.
sonra o gece ciğer yemeğe çıktık dışarı hep birlikte.
ciğercide oturduk düğünden çıkmış bir grup geldi.
kadının biride oldukça mini bir elbise giymiş
eğildi (eşimin yanındaydı) eşime kadın nasıl frikik veriyo baksana diyor. sonrada ama sen evli barklısın bakma diyo. bende dedim eğer öyleyse en baştan bak demiceksin. kızdı eşimde kızdı. eşimede dedim sende niye bakıyosun
kalktık. kayınpederim arkadaşımızla bizi arabayla götürdü eve baktım kayınvalidemle eşim yürüyerek geliyolar. ve o gece eşim balkonda yattı. annesi yastık getiriyim sana falan diyodu baştan. sonra benim odama girdi uyanık olduğumu gördü. içeri gidip bu defada o kızı yalnız bırakma demeye başladı.

offf off böyle işte deli bi insanla 1000 km öteden de olsa uğraşıp duruyorum. bu uzaklıktan evliliğim çatırdamaya başladı aynı şehirde olsaydık bitmişti herhalde.

oyy oyyy ne diyelim bilmiyorum ki toptan Allah bildiği yapsın eşinden senden uzak..

biz sadece iyi geçinmek istiyoruz başka hiçbir beklentimiz yok ama onlar çoook şey istiyorlar asıl sorun bu
alsanaalsanasmile

Dun aksam bır baska mevzudan oturu esıme benzerı sozlerı sarf ettım.
'anlamıyorum ınsanları, guzelce gecınmek, mutlu olmak varken nıcın bırbırlerı ıle ugrasırlar kı?' dedım.
Sustu...
Sanırım aılesı aklına geldı.
Evet, ben bunu ıstedım ama onlar bununla yetınmeyı bılmedıler.

Esımle ayrılma noktasına geldıgımız gun hala bunu dıyordu.
'ben onu kızlarımdan ayırt etmedım, onlar gıdecek, bu bana bakacak dedım' vs.
Benı kızı olarak gordugunu soyluyor fakat sanırım aslında sadece bakıcı olarak goruyor.
Yanlıs anlasılmasın, esımın annesıdır, bakmak mecburıyetım olmasa da,
baktıgım vakıt vıcdanım rahatlar.
Fakat sunu kabul edemıyorum.
Her zulmu yapsınlar ve gelınler onlara bakmakla yukumlu olsun.
Yok oyle yagma!

kaynanamin o kadar incisi varki hangisini anlatsam..
gecen sene esim bana sevgililer gununde taki seti almisti esim dediki dur annemede gosteriyim annesine gosterdi ve annesi dediki neden banaada aynisini almadin. bana aldigi kolye kalpli genc isi bisey. 2 3 ay sonra kolyem kayboldu evin icinde. valla kaynanamdan supheleniyorum o almisti gunahi boynuna.
bide ben ilk hamileligimde bebegimin kalbi durmustu 10 haftalikken ve hamilelik boyunca benim istahim cok iyiydi dusuk olduktan sonra kaynanam dusugun sebebini buldu aklinca ben cok yemek yedigim icin cocugun kalbi durmus.daha neler var neler ama simdi aklima getirip sinirimi bozmayim iste bolelerle ugrasiyoz biz...

bende anlatayım bir tane....
kayınvalidemlerdeyiz kayınvalidem pasta veriyor bize .kayınpederime uzattı buyur dedio da dediki buyur canım de dedi.
neyse eşime uzattı
- al yavrum dedi.
bana uzattı
-al dedi.
kayınpederimde bak oğluna nasıl verdi bize nasıl verdi gelinim dedi.
kayınvalidemde
-siz elsiniz dedi.
eşine hep söyler bu lafı.bende yeri geldimi aman el oğlusun derim.ama insan kardeşine söylemediğini yeri geliyor kocasına karısına söylüyor.ama bana söylemesi beni çok kırdı.haksızmıyım yani

ama kocasına bile söyleyebilen bi kadın size söylemekten hiçte çekinmez yani

Ben olsam benden bişeyler umduğunda istediğinde ben elim diye yüzüne vururum sempatiksalakcinni
Ama sana tavsiye etmem kocan tepki gösterebilir

eşlerimizle konuştuğumuzu kimseyle konuşamayız ...yeri gelir eşim bana der yeri gelir ben ona el oğlu derim ama kırılmayız biz bu lafa çünkü şaka.
bana bunu söylemesi çok yanlıştı.hemde ciddi ciddi söyledi.
ben başkalrının yanında kayınvalideme sen elsin deyip asla kıramam onu....

benimde eşim geçen yıl şehir dışında çalışıyodu. haftasonları gelebiliyodu sadece. bizde doğal olarak dışarı çıkıp geziyoduk fln. biraz dolaştık sonra hadi eve gidelimde annenlerlede vakit geçir dedim. gittik. kaynana yemek hazırladı. ben zaten 48 kilo bişeyim doğumdan önce. e kocişde gidicek ogün. iştah filan kalmadı. yemeği pek yiyesm yok.
kaynana başladı söylenmeye.
- beğenmedin mi?
- yoo çok gzl olmuş anne eline sağlık.
- yok yok beğenmedin..
- ....
-ee dışarda yersen böyle her seferinde yemezsin tabi..
eşimde anne zaten kuş kadar bişey napmasını bekliyon dedi.
tabi kaynana bi patladı. sen geliyonda karını alıp hemen dışarı çıkıyon. senin yüzünü göremiyoz biz.
(aslında hiiiç düşkün değildir okadarda çocuklarına)
o laflar öyle bi battıki ban. sofrada gözüm doldu. bi yandan yemek yiyom bi yandan dudağımı ısırıyom ağlamamk için ((

yine bi ara eşim iş için izmirde. canım kaynanam başladı yine muhabbete.
- izmirirn kızları güzel olur derler.
- sorma anne hepsimi fıstık gibi olur bunların. çook güzeller valla.
- patlattı bi kahkaha. ayy şimdi benimki (oğlundan bahsediyo) bitane alıp gelmesin
- e gelirse gelsin napim. hem ordakilerde zaten sıraya girdi senin oğlanı bekliyolar..
- ayy kızım siz evliydiniz dimi ben unuttum onu :1shok:

yoook artık yaa !!! hee evliydik anne ama bu küçük bi ayrıntı sorun değil deseydin :) hepsimi bi garip olur bunların yoksa bilmemki bizemi denk gelmiş bu modeller ??

yoook artık yaa !!! hee evliydik anne ama bu küçük bi ayrıntı sorun değil deseydin :) hepsimi bi garip olur bunların yoksa bilmemki bizemi denk gelmiş bu modeller ??

ne bilim ya . yoksa yaşlandıkçamı tuhaflaşıyo bu oğlan anaları anlamadım ya klava:
bir tane daha anlatim...
işten döndüm bizim kaynana ve tayfası oturuyo bahçede. neyse bi selam vereyim diye gittim yanlarına. aralarından biri beni ilk defa görüyo. gelininde pek güzelmiş dedi..
- ee genç oyüzden güzel . ben evlendiğimde herkes beni gösterirdi birbirine. güzelliğimi anlatırlardı.
bide yanındaki komşuya onaylatıyo. dimi ..... haanım.
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…