- 4 Temmuz 2009
- 6.322
- 4
- Konu Sahibi Rengarenk...
- #4.221
allah gelinlerine böyle çektirenlere versin cezalarını...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah gelinlerine böyle çektirenlere versin cezalarını...
--------------------------------------------------------------------------------
hangi birini yazsam acaba.....
yakın tarihten başlayayım barii
eşim adanalı. bi arkadaşının düğünü vardı. o nedenle hafta sonu adana ya gittik.
girer girmez eve eşimin boynuna atıldı. gece orda olduk hemen yatalım dedik. düğün için bi arkadaşımızda bizimle gelmişti. salonda da klima var. sıcakta hava. siz üçünüz salonda yatın dedi. klimayla serinlersiniz. ben yatamam öyle dedim. ayrı odaya geçtim.
kapını kapatma diye geldi bu defa. balkon kapısını açtım ama öyle kapı açık yatamam dedim.
yattık biz. bu defa sanah girmiş odaya kapıyıda açık bırakıp çıktı dışarı.
eşime dedim kalk kapıyı kapat. sonra kahvaltıda diyorki bana sen o kapıyı niye kapattın.
dedim söylüyorum ben öyle uyuyamam rahatsız oluyorum sustu.
ertesi akşam oturuyoruz balkonda eğildi eşime gel bu akşam salonda yatalım diyo.
2 günede okadar sinir ettiki beni boşanma noktasına geldik yaniii.
sonra o gece ciğer yemeğe çıktık dışarı hep birlikte.
ciğercide oturduk düğünden çıkmış bir grup geldi.
kadının biride oldukça mini bir elbise giymiş
eğildi (eşimin yanındaydı) eşime kadın nasıl frikik veriyo baksana diyor. sonrada ama sen evli barklısın bakma diyo. bende dedim eğer öyleyse en baştan bak demiceksin. kızdı eşimde kızdı. eşimede dedim sende niye bakıyosun
kalktık. kayınpederim arkadaşımızla bizi arabayla götürdü eve baktım kayınvalidemle eşim yürüyerek geliyolar. ve o gece eşim balkonda yattı. annesi yastık getiriyim sana falan diyodu baştan. sonra benim odama girdi uyanık olduğumu gördü. içeri gidip bu defada o kızı yalnız bırakma demeye başladı.
offf off böyle işte deli bi insanla 1000 km öteden de olsa uğraşıp duruyorum. bu uzaklıktan evliliğim çatırdamaya başladı aynı şehirde olsaydık bitmişti herhalde.
oyy oyyy ne diyelim bilmiyorum ki toptan Allah bildiği yapsın eşinden senden uzak..
laelaelaelaelae
amin canım.bize uzak allaha yakın olsunlar.
biz sadece iyi geçinmek istiyoruz başka hiçbir beklentimiz yok ama onlar çoook şey istiyorlar asıl sorun bu
alsanaalsanasmile
kim ne yaparsa kendine yapar düşmez kalkmaz bir Allahtır kaynanan bir gün bakıma muhtaç olduğunda seni eline düşeceğini görümcen bu yaptıklarrının onunda başına gelebileceğini senin eline düşebileceklerini unutmuşlar bir çok insan gibi
bende anlatayım bir tane....
kayınvalidemlerdeyiz kayınvalidem pasta veriyor bize .kayınpederime uzattı buyur dedio da dediki buyur canım de dedi.
neyse eşime uzattı
- al yavrum dedi.
bana uzattı
-al dedi.
kayınpederimde bak oğluna nasıl verdi bize nasıl verdi gelinim dedi.
kayınvalidemde
-siz elsiniz dedi.
eşine hep söyler bu lafı.bende yeri geldimi aman el oğlusun derim.ama insan kardeşine söylemediğini yeri geliyor kocasına karısına söylüyor.ama bana söylemesi beni çok kırdı.haksızmıyım yani
bende anlatayım bir tane....
kayınvalidemlerdeyiz kayınvalidem pasta veriyor bize .kayınpederime uzattı buyur dedio da dediki buyur canım de dedi.
neyse eşime uzattı
- al yavrum dedi.
bana uzattı
-al dedi.
kayınpederimde bak oğluna nasıl verdi bize nasıl verdi gelinim dedi.
kayınvalidemde
-siz elsiniz dedi.
eşine hep söyler bu lafı.bende yeri geldimi aman el oğlusun derim.ama insan kardeşine söylemediğini yeri geliyor kocasına karısına söylüyor.ama bana söylemesi beni çok kırdı.haksızmıyım yani
Ben olsam benden bişeyler umduğunda istediğinde ben elim diye yüzüne vururum sempatiksalakcinni
Ama sana tavsiye etmem kocan tepki gösterebilir
yine bi ara eşim iş için izmirde. canım kaynanam başladı yine muhabbete.
- izmirirn kızları güzel olur derler.
- sorma anne hepsimi fıstık gibi olur bunların. çook güzeller valla.
- patlattı bi kahkaha. ayy şimdi benimki (oğlundan bahsediyo) bitane alıp gelmesin
- e gelirse gelsin napim. hem ordakilerde zaten sıraya girdi senin oğlanı bekliyolar..
- ayy kızım siz evliydiniz dimi ben unuttum onu :1shok:
yoook artık yaa !!! hee evliydik anne ama bu küçük bi ayrıntı sorun değil deseydin :) hepsimi bi garip olur bunların yoksa bilmemki bizemi denk gelmiş bu modeller ??