Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

Bak bu sayfaya, biraz okusan neler neler var...
Bu bi senin basinda degil ama birakip gitmek hemde hic savasmadan türklügün saninda yok be güzelim... Hadi buranin alman gacileri günübirlik canina tak ettimi hadi piirrrr diyip kayboluveriyolar..

Bak anladigim kadariylada evlenmen biraz zor olmus, ailen filan pek sicak bakmamislar...
istisaare yapin ailenle bi ortak karara baglayin

evet inan bana tecrübeden konusuyom mesafe olsaydi bal kaymak olurdu araniz, ee bide arada arayip sorsan senden iyi gelin olmazdi...
Güzelim ya bosanmak öyle kolaymi??
Bence bunu bile düsünüyosan ailene acil ve bi cözüm bulmana yardimci olsunlar.. Hem acini hafifletirler kendini böyle caresiz hissetmezsin...
Sen kimsesizmisin ya???
Kendini ezdirme bakiim...

bakalım neler olucak hanımelicim.zaman neyi gösterirse artık.insan evinde hhuzur olmayınca,mutlu olmayınca niye evli kalır.

yasinda ufakmi bilmiyomki aklinida karistirmak istemiyorum acikcasi...
bende 2 yillik evliyim..ama hak veriyorum esin bile seni savunup anneciyse böyle düsünmen normal yani...

Selam...sakın pes etme bırak kendını sen yıyecegıne kaynana yesın.esınede annesını sıkayet etme ıyıyı oyna bakım bıraz.kaynanada takmıo gorun cok mutlu gorun msj ver huzurumu bozamıyosun gıbısınden

valla canim Allah yardimcin olsun..Umarim hakkinda hayirlisi olur..
Güzel haberlerini almak dilegiyle ben yatiyorum valla sabah 6 da kalkiyorum..
Gec kalip duruyom zaten bi sözlü ikaz aldim bidaha almim..
Hepinize hayirli geceler hatunlar..

canım Allah kolaylık versin öncelikle.. bende aşkitom a katılıyorum.. o senin yüzünü asık gördükçe dahada çok keyifleniyodur... sakın yapma bunu . gülerek gez sürekli, tatlı tatlı konuş sürekli sohbet etmeye çalıs biseyler anlat .. bebeginden eşinden mutlulugunuzdan bahset.. misafirlerin yanında falan eşini öv biraz :)) bak neler olcak o zaman :)) önce bebeğini düşün. Seni ve bebeğini üzmeye kimsenin hakkı yok. Senin üzüldügünü mutsuz oldugunu hisseder bebeğin. Dikkat et canım bide bu yolu dene bakalım neler olcak . Yinede olmassa artık ailenle konusursun ...

bakalım neler olucak hanımelicim.zaman neyi gösterirse artık.insan evinde hhuzur olmayınca,mutlu olmayınca niye evli kalır.

Arkadaşlara kesinlikle katılıyorum,aynı hatayı ben de
çok yaptım ve çok üzdüm kendimi.Karşındakini
umursamamak ve kaale almamak cidden en güzel
cvp,eşine şikayet etmek bir noktadan sonra olayları
sen haksızsın durumuna sokuyor.Ne kadar haklı olursan ol
kendimden biliyorum,sen eşine ailesini şikayet ettikçe eşin
onları haklı görüyor ve daha cevvalleşiyor.Bir de öyle dene eşine
şikayet etme kadını da umursamamaya çalış saygını ve mesafeni
koru aynı evde bile olsan,çok mutlu havası ver,hele hele
eşinle aranı çok iyi tut kayınvalidenle ilgili hep iyi şeyler
söyle politik ol yani:KK1:

Degıstıremıosan gercegı basedebılmeyı ogreneceksın.dedıgım gıbı polıtık olıcınden gelmesede.esının yanında yuzun hep gulsun.kaynana baslayacak busefer sıkayete.esınde o zmn anlayack anasının nemal oldugynu ve sana dahacok baglanacak

ben söylenen lafları takmıyorum artık, diğer eltimde gördüm -kız tüm lafları saydı döktü, rezil etti kaynanamları mahalleye, yine de şimdi ondan iyisi yok, demek deveye diken yarıyo diye bende altta kalmıyorum artık. amaaaa ben hamileyken hiç bana ikram etmeden oğluyla beraber kaynanamın yanımda hiç görmemiş gibi salatalık yemeleri yokmuydu. en güzeli iyi bir mesafe koyup kaynana görümceler gibi oğullarının yanında iyi davranıp o yokken de hiiiç umursamamak.

Merhaba bayanlar, inci sayılır mı bilmem ama ben de bişi paylaşayım. benim kaynanamlar başka şehirde yaşıyolar, eşimle iki senedir evliyiz bazı sorunlarımız var ve bunu kaynanamlar benim ailemden daha fazlasıyla biliyorlar, örneğin ilk yılımızda şiddet sorunu vardı bunu ve benzer tüm sorunlarımızı biliyorlar, oğullarına laf geçiremediler en son polisi arayacaktım o zaman çözüldü ancak durum
Senede bikaç kez görüşürüz bana ii davranırlar ama kaynanam oğluna alttan alta hep istediği mesajı verir zaten, acıtasyona bayılır. daha önce yazmıştım sanırım bi komşularına oturmaya gidecektik oğlu düğün takılarımın topunu satmıştı ve kaynanam komşusuna giderken bana kolundaki bileziği takmamı sonra "kendi millete diyodu onun gelininin kolu boş" demesinler diye teklif etti tabiki kabul etmedim.
Velhasıl ben kaynanamı gerektiği zamanlarda ve bazende hal hatır sormaya zaten ayda iki üç kez ararken eşim hep aramam konusunda uyarılarda bulunuyor. Ne zamanda yanımdayken annesiyle görüşse kaynanam benim nasıl olduğumu sorar, eşim ii ona veriyim mi diye cevap verir, buna karşılık da kaynanam her seferinde "belki istemez oğlum" der. eşimde bana istiyomusun diye sormadan yapıştır elime telefonu. bu arada bi kere bile eşim demeden ver bide onunla görüşeyim demedi kaynanam ama eşim bunu hiç görmez tabi! ya işin ilginci ben bu insanlar ne zaman gelse ağırladım, 4 aylık gelinken geldiler 1 ay kaldılar, sonra 1000km yola oğlu istedi diye bi hafta sonrasında da biz gittik, ne kötü laf etmem var, ne yanlarında saygısız bi hareketim. kaynanam neden her seferinde oğlunun aklına "belki istemez benle konuşmak" lafını sokuyo anlamadım. bir dersin iki dersin anlarım her seferinde denir mi? oğluna neyi ıspatlamak istiyo çözemedim, sizce ne anlama gelir bu?

allahım şu kaynanaları anlamıyorum ne var bu kadar kötü olucak off yaa buraya her gırdıgımde kaynanam aklıma gelıyo ekımde gorumcemın dugunu war onuda hıc sevmıyorum gıtmek ıstemyorum dugune fılan ya aklıma geldıklerı zaman delı oluyorum sınırlenıyorum offff hyatım boyunca hıc gormesem onları keşke . .:KK43::KK43::KK43:

mandalina01 seninki baştan bişeyler demiş.. ah bu kaynanalar ne demek gerek bilmiorum yani.. bende dün nasibimi aldım ama hep nişanlımın yüzünden olay taaa nerelere geldi.. anlatmak istiorum müsaadenizle.. nişanlımla tlf da konuşuoduk hafta sonu çeyizim çıkcaktı ne zaman gelceksiniz die aradım annen cevap vermedi muhtemelen görmüştür ama bilmiorum neyse ben yarın ararım dedim.. sonra nolduysa annesi aldı tlf nu konuştuk kkouşmamız gerekenleri sonra iş yapamıorum sıcaktan dedi bende dedim gündüz yatın madem sıcaktan iş yapamıosanız gecede az çok işinizi halledersiniz halbuki işide yok ya neyse .. oda dedi senin gelmeni bekliorum boşuna mı alıorum ben seni dedi .. dedim anladım gelin amacı farklı yani.. oda dediki yapmıcaksan başka bi gelin bulurus o zaman dedi ii o zaman x e sorun dedim istiosa neden olmasın (tabi sinirden çatlıcam) sonra dediki kaynımın ismini soledi yok ya ben ona bulurum yani x alacağını almış dedi bende dedim inş kaynıma benden daha ii birisini bulursunuz oda dedi aman gulbeyaz_31 ne kadar alıngansın şaka yapıorum sana ben seni sevmesem bunları yaparmıyım seviorum seni şaka yapıorum sadece dedi.. ( ki bu konuda nedense 2. şakası ) ii o zaman sonuçta sizin şaka anlayışınızla benimki farklı o yüzden bişey diemem zamanla alışırıs dedim üstelemedim.. sonra nişanlımla konuşurken neden hep şaka mahiyetinde annen bu tür şeylerde bulunuo die biraz kızdım ona o da tuttu tlf açıkken bidah abu kıza şaka fln yapmıcaksın dedi ben kapattım tlf nu .. sonra kayınvalidem aradı beni kızım ben sana şaka dedim olurmu ole şey ben seni çok seviorum şöyle böyle bende tabi dedim sorun o deil aramızda x le farklı bi mevzu vardı tartışıoduk arada bu kaynadı kusura bakma anne dedim .. oda tekrar beni sevdiğini fln soledi .. nişanlıma çok kırgınım napmam gerektiğini bilmiorum şuan ..

gülbeyaz eminim x sana annesini koruyor ama yanlızkande annesiyle senin için tartışıyordur aranızda soğukluk olmasın tartışma olmasın ikinizinde birbirinize alışması huyunu suyunu öğrenmesi gibi tam toplayamadım cümleyi onun için yani

sanırım sende aynı şeye sinir olursun benim gibi lafı söyleyip sonradan seninki seni seviyorum şaka yapıyorum benimki özür dilerim demlerine

aileme anlatmıyorum üzülmesinler diye.zaten babam istememişti eşimi.ama sonunda kabullendiler,çok üzülürler onlarda ne yapacaklarını şaşırırlar.benim hayatım bu işte.aynı evde yaşamasaydık bu kadar sıyırmazdım heralde :)

evet inan bana tecrübeden konusuyom mesafe olsaydi bal kaymak olurdu araniz, ee bide arada arayip sorsan senden iyi gelin olmazdi...
Güzelim ya bosanmak öyle kolaymi??
Bence bunu bile düsünüyosan ailene acil ve bi cözüm bulmana yardimci olsunlar.. Hem acini hafifletirler kendini böyle caresiz hissetmezsin...
Sen kimsesizmisin ya???
Kendini ezdirme bakiim...

Hanımeliye tamamen katılıyorum,kaynananın sana bu tutumunda ailene anlatmamanın da etkisi var,ailen de sana arada çıkıp gelsin.... İnan bana canım insanın arkasında tek bir kişi bile gördükleri zaman herşey farklı oluyor kendimden de biliyorum,bence ailene hepsini değilse bile ucundan çıtlat ve tepkilerinide eşine anlat...

gülbeyaz eminim x sana annesini koruyor ama yanlızkande annesiyle senin için tartışıyordur aranızda soğukluk olmasın tartışma olmasın ikinizinde birbirinize alışması huyunu suyunu öğrenmesi gibi tam toplayamadım cümleyi onun için yani

sanırım sende aynı şeye sinir olursun benim gibi lafı söyleyip sonradan seninki seni seviyorum şaka yapıyorum benimki özür dilerim demlerine

evet canım ole .. belki ikimizide idare etmeye çalışıo bi yerde artık oda bırakıo haklı olarak.. ama yaptığı bu sefer hiç hoş deil.. ve bende sen gibiyim önce solenip sonra şaka denmesi bıktım şakalardan inanki .. yani nasıl davranmalıyım onuda bilmiorum

benim sevgili kaynanacığımda bebeklerimze birşeyler aldı ama hepsinin üzerinde kocaman kocaman fiyat etiketleri... hatta belki görmemişimdir diye şunu şu fiyata bu fiyata aldım diye altını çiiiizdiiiiiiiiiiiiiiii

allahım şu kaynanaları anlamıyorum ne var bu kadar kötü olucak off yaa buraya her gırdıgımde kaynanam aklıma gelıyo ekımde gorumcemın dugunu war onuda hıc sevmıyorum gıtmek ıstemyorum dugune fılan ya aklıma geldıklerı zaman delı oluyorum sınırlenıyorum offff hyatım boyunca hıc gormesem onları keşke . .:KK43::KK43::KK43:

bunu bende çoook isterdim o zaman huzurlu olurdum sanırım..

benim sevgili kaynanacığımda bebeklerimze birşeyler aldı ama hepsinin üzerinde kocaman kocaman fiyat etiketleri... hatta belki görmemişimdir diye şunu şu fiyata bu fiyata aldım diye altını çiiiizdiiiiiiiiiiiiiiii

görgüsüzzz
:eek:klava:

benim ki de kız olsun diyor 2 aylık hamileyim ben erkek diyorum o diyor ki deme öyle sağlıklı olsun sen nasıl düşünceni söylüyorsan bende düşüncemi söylüyorum dedim geri ya bütün gün miden nasıl die bile sormaz nasılsın die sormaz oğlu varken de ayyy kuzum canın bişey istiyor mu istediğin bişey varsa yapıverem diyor ya deli oluyorum gösteriş meraklası yalakanın teki ya deli ediyor beni varlığı bile artık rahatsız etmeye başladı beni ona olan öfkemmm dağlar kadar..6 aylık evliyim 3. ayında boşandırmak için yalanlar söyleyip sinir krizleri geçirdi ağladı..bebek olduğunu söyledik tebrik ederim hayırlı olsun bile demedi şimdi de oğlunun yanında yalakalık yapıyor bendennnn uzak dursun..!!!

X