Kaynana sorununu nasil astiniz bayanlar?

Ya sen ne diyorsun, bir kina kavgasi tutturdu bu kaynana, bir kina kavgasi, abooo oyle boyle degil, vallahi kina yuzunden resmen bitecekti bizim is, esim hepimizin onunde oyle bir bagirdi ki kaynanaya kina yuzunden, yine de susmadi kadin, ama oglum benim bir tane oglum var, onun kinasini istedigim gibi yapamayacak miyim diye hala susmadi, esim sinirinden sabaha kadar agladi, bir kadin tek basina hepimizi sindirdi, kinada topladi getirdi akrabalarini salona, kadinlar in arasinda oturdu o koca adamlar da sap gibi, kadinlar kalkti gitti, onlar gitmedi, yuh ya.

Ben kendimdeyim. Sen kendini bulamiyorsan azicik bana dogru gel. Benim ne yazdigim ilk sayfadan itibaren orada. Ve evet o kadin ve adam gozumun onunde olse acimam. Cunku bana degil benim aileme yaptilar. Neyse ya sana neyi anlatacagim ki anlamayana anlatmak icin fazla bile ugrastim. Kendi dengin olanlarla konus rahatlarsin. Opuyorum.

Konu sahibine degil, kayinvalidesinin olumune gun sayan arkadasaydi cevabim...
Kayinvalide ya da gelin isi degil, her ikisinin de iyisi kotusu var...
En iyisi sizinkiymis, bazi konularda ne kadar irak o kadar iyi ama tabi esimizin annesi bir diyoruz iki diyoruz, eslerin mutlu olmasi icin ne yapalim bazen susmak, tolere etmek lazim bir seyleri...
Yalniz koylu mevzusu komikmis, gelenek nedir duymus mu acaba?

Yok yok anlat eglenceli oluyor
Senin ilk sayfada yazdiklarina zaten lafim, senin ailenin kalbi kirildi diye sen esinin ailesinin olmesini istiyorsun, tam da dengelemessin mevzuyu...
Denklerimle her zaman konusuyorum senin gibi asagisi her zaman denk gelmiyor, bende tadini cikariyorum, buyur konusalim...
Mesela iki insanin olumunu dilemek nasil bir vicdansizliktir, biraz bahsetsene, cunku benim buna inanasim gelmiyorda!!!

Yani bence de cinayet islemekten bahsetmemissin ki. Hepimiz birgun olecegiz, kaynanalar da dahil, sen sadece hayirli yoldan olsun istemissin. Ayrica toplumda da cok kaynananin vefatindan sonra rahatlayan gelinler, belki de oradan akliniza geldi.

Ay nikah gününde naptılar merak edemeden duramadım :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inan bunun egitimle zart zurtla alakasi yok, insanin gorgusu de, mantigi da beyninde...
O anons konusunda sonuna kadar haklisiniz, kesinlikle cok rahatsiz edici...
Bende o zamanlarda kizdim ama pesi sira olayin galyani olsun ben bana yakisani yapayim, en iyisi bu dedim, dusundukce, olay sogudukca hem ailem hem kendi acimdan fazla odun vermisim onu gordum ve bilendim...
Evet en mantiklisi biraz iliskiye mesafe koymak, zorlamanin dip dibe takilmanin mantigi yok...

Yani bence de cinayet islemekten bahsetmemissin ki. Hepimiz birgun olecegiz, kaynanalar da dahil, sen sadece hayirli yoldan olsun istemissin. Ayrica toplumda da cok kaynananin vefatindan sonra rahatlayan gelinler, belki de oradan akliniza geldi.

Valla arkadasim, var boyle insanlar iste. Teorikte mukemmel insan rolunu oynamak istiyorlar. Gercekci bir tepki gosteren insana da saldiriyorlar. Bir insanin olumunu istemek kadar insani bir durum olamaz. Sadece kendileri henuz olumunu isteyebilecekleri kadar kotu bir insanla karsilasmamislar. Hepsi bu. Bunlara laf anlatamazsin. Cunku maalesef onlar melek olarak adlandirilmak isterler. Ozellikle sanalda. O nedenle kurdugum cumleyi de bir caninin agzindan cikiyormus gibi gorup saydirmaya baslarlar. Ama ben egleniyorum bu tiplerle. Cunku melek olacagim diye yirtinip forumun en iyi kadini secilmek istemek de nefis meselesi sonucta. Yenilebilir insan. Ben seni anliyorum. Iyililigi de istemiyorsun, kotulugunu de. Ben de aynen o durumdayim. Iyiliklerine bile musaade etmem bu saatten sonra. Onlara yapabilecegim en buyuk kotuluk ise iyilik yapmamaktir. Zararim ancak bu olur. Sen de esin icin gormezden gelmeye calis. Ezdirme ama kendini. Umarim sandigindan iyi gecer ziyaretin. Hosca kal.

Konu sahibi arkadaşım, kadını yetmişinde değiştirmenin yolu olmadığına göre eşinizle konuşun en azından. Bundan sonra olacak olaylarda biraz daha rahat ederlsiniz en azından.
Geçmişi de silmenin yolu yok aslında. Nefret ediyorsanız içimden etme demek gelmedi ne yalan söyliyim.
Eşinizin hatrına yüzlerine gülün geçin sadece..

Ya inanin nasil utandim nasil utandim hala da utaniyorum o mevzuda, bu gorgusuzlukten nasil tat aldi ya, benim esimin annesi nasil boyle bir gorgusuz ya? Arkadaslarimiz orada anonsa islik calip, alkis tutarak geyik yaptilar, kadin gurur duyuyor gerile gerile hala. o bileziklerden nefret ediyorum, bir tanesine bile dokunmadan ya iade edecegim ya da hayir kurumuna verecegim ilerde.

Ya inanin nasil utandim nasil utandim hala da utaniyorum o mevzuda, bu gorgusuzlukten nasil tat aldi ya, benim esimin annesi nasil boyle bir gorgusuz ya? Arkadaslarimiz orada anonsa islik calip, alkis tutarak geyik yaptilar, kadin gurur duyuyor gerile gerile hala. o bileziklerden nefret ediyorum, bir tanesine bile dokunmadan ya iade edecegim ya da hayir kurumuna verecegim ilerde.

Aynen senin gibi dusunuyorum. Yapacagini yapti kadin, istedigi zaman yine yapacagini yapar inatla, ama simdi yuzume guluyor, kizim diyor, guya yuz vermeyerek Ben kotu oluyorum. Hayatimdan ciksin baska hicbirsey istemem, hicbirsey. Mesela gunlerdir annemlerdeyim, annem hic aramiyorlar diyor, niye aramiyorlar diyor, benim kizimsan onlarin gelinisin diyor, ama ben aramadiklari icin cok mu cok mutluyum. Zira ne sesini duymak istiyorum kadinin, ne yuzunu gormek, oyle soguttu kendinden sadece bir dugunde. Sadece esimin annesi oldugu icin hayatimda, ayrica asla kotulugunu istedigimden degil ama olse de ben de uzulmem. Zira bu dunyada sadece kendisini dusunen ve kendi gorgusuzlukleri ugruna ogluyla, geliniyle inatlasip onlarin en mutlu gununu berbat eden bir kadinin bu dunyadan gocup gitmesi cok da umrumda degil.

Son düzenleme:
rosalone kaynanaya gitmenle ilgili 2. konun,ne cevap almak istiyorsun kaynanan çok kötü sana kötülük yapmış,gitme mi denecek.bunu mu duymak istiyorsun:44:

Merhaba bn de seninkilere yakın şeyler yaşadım. İnan her hatırlayınca kadından biraz daha nefret ediyorum. Ne istediğim eşyaları ne de istediğim gelinliği alabildim. Nefret ediyorum ondan resmen o da doldururdu milleti konuşa konuşa onlar da bıkar benim üstüme gelirdi. İnan şu an buz gibiyim. Bi saksıdan farkı yok benim için. Evine gittiğimde konuşmam gerekmedikçe kimseyle hizmet de etmem. Çünkü bana insanların yanında iyi davranıp ayağıma kadar çay getiriyo yanlız kaldığımzda kölr gibi çalıştırıyo orayı da sil burayı da sil diye. Herkes ederi kadar.. Ben böyle bi görgüsüzlükve cahillik görmedim.hayatımda.çok farklıyız ailecek. Eşimle çok mutluyum çok şükür o ayrıntı da olmasa çok güzel olacak 😒

La lluvia es mi vida..

Benmde kaynanam sorunlydu bizde altli ustlu oturuyordkk esim yokken surekli misafir gelince beni cagiriyor eve surekli misafir cagirip bana hzmet ettiriyordu birgn esim aradi napiyorsnn diye napiym misafir var onla ilgileniyorm dedm nerde misafir bizdemi dedi hayir annende dedm hemen eve iniyorsun ben seni hizmet icin almadim yeter dddi bende yapamam ne diycem annene dedm tamam aksam gorusuruz dedi aksam geldi annesindeydm ben zaten bundan snra esim is yapmycak herkes kendi misafirini agirlasn biz evlenmeden once gelmiyrlardi smdi nerden ciktilar dedi ben esimin hc biryere gittiginde is yapmasini istemiyorm dedi kaynanamda bozuldu ama sesini cikarmadi snra baktik yine ayni esim hemen baska yerden ev buldu tasindik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım kaynanamla hiç problem yok çoook şükür arada laf sölesede eşim yada eşimin abısı cevap verır ben hıc cevağ vermem her geldııgınde mutlaka hedıyeyle gelır bugunde yoldalarmış gece haberım oldu hiç bişey yapmadm çalışıyorm çünkü buyuk ıhtımal eve gelırler ben işten cıkana kadar yemegı yapar benı beklerler

Eşimi Fransız dadıyla falan büyütmüş kendi de Fransız Enstitülerine gitmiş zamanında.O nedenle Türk olmasına rağmen Fransız ruhlu kalmış.Konuşala Fransız bakıyor anlayacağın😄😄😄Eskiden takar üzülürdüm kızardım tavırlarına belli etmezdim.Şimdi seviyor beni çok 😄Sabır arkadaslar sabır

Ondan diyorum zaten benimki yine iyiymiş diye.Ha bir de sipariş verdiğim oturma odası koltuklarım vardı.Rengi deseni ayrı stili falan hepsine koştum günlerce.Bir de baktım ta taaaammmm kayınvalidem sürpriz yapıp iptal etmiş siparişimi haberim de yok tabi kendi zevkine göre bi şey almış.Hala kullanıyorum yine de tartışmadım ne yapayım

Hay ağzını öpeyim tamda bunları diyecektim..

Ablacım neden evlendin o zaman hangi akla hizmetle yaniii..
Sonrada böyle eskiler aklınıza gelip gelip dert oluyor..
Kusura bakmayında vakti zamanında susup oturduysanız şimdide susup oturacaksınız..
Kadının kendisine ettiği eziyet kadar daha kimse edemez bu dünyada..
Eşiniz bırak demiş bırakmışsınız otur demiş oturmuşsunuz erkekleri getirmişler hiç bişe yapamamışsınız
Eskiden kız tarafı ne isterse o yapılırdı artık erkekler akıllandı düğün bizim biz erkek tarafıyız diyip herşeyin emrivakisini yapıyolarr..
Düğün terk edip gitmiş gelinler bile varken o erkekler benim kınama gelse ya o damat bozuntusuyla kaynanayı rezil ederim yada alır başımı gider düğün müğünde yok derim..Ay çok kızıyorum susup oturan kızlara

Beni anladigin icin mutlu oldum. Olmesini beklemekle oldurmek istemek arasindaki fark budur iste. Kendi cikarlari icin gelini gectim, oglunun mutlulugunu hice sayan bir insana anne diyecegim ve cok yasasin diyecegim oyle mi? Haberdar et gelismelerden. Ben de gittigimde olanlari sana yazacagim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…