Ya esimle onceden bir samimiyetimiz vardi, herkesin icinde ses etmese de kimse yok iken bana o kadar cok baski yapiyordu, o kadar cok duygu somurusu yapiyordu, o kadar yalvariyordu ki, birak kim ne yaparsa yapsin, yeter ki sen ve Ben evlenelim, birak nasil olursa olsun dugun, kina, gelinlik benim tek amacim seninle beraber olmak, bu dugun benim de dugunum ama ben hicbirsey istemiyorum, benim de istediklerim var ama yapmiyorum, hem ben bugune kadar annemle, babamla Hic yuz goz olmadim ne olur beni onlarla yuz goz etme diye saatlerce yalvariyordu, agladigina bile sahit oldum adamin, ne yapayim ki, boynuna mi cokeyim daha. Bir de esim benim yanima ayda bir geliyor, annesigille hep beraber, dereden tepeden, kiyidan koseden hep arkamizdan konusuyorlardi, esim dolup dolup bana patliyordu, sen soylesin, annen boyle, baban oyle Ben ya nisan atacaktim, ya alttan alip, icime atacaktim, durumu idare edecektim. Zaten oyle de oldu, alttan alip durumu idare ettim ama dugun bitince esim de dahil hepsine gicik oldum.
Bayanlar ben boyle yaziyorum ya sorsaniz esim dunyanin en pahali dugununu yapmistir, kaynana ne istersek en alasindan, en pahalisindan herseyi yapmislardir. Inanin dis mekan fotosu bile cektirmedi esim, oyle gelin damat disarda gezmem diyerek. Gecende dugun albumune bakiyor, o albumu hic begenmiyorum, bi dis mekan bile cektirmedin dedim, bir istedigin de olmayiversin diyor. Ilginc ya.