Kaynana sorunsalı

Ceylan 87

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
373
-44
38
Meraba arkadaslar ,kaynanamla aynı apartmandayiz ,calisyorum çalıştığım için hafta içi gorusemiyoruz pek haftasonu da 2 haftada bir yemek yapıyorum cumartesi geçiyoruz bu sefer siz gelmeseydinz sabaha kadar yemezdim ben bişey diyor canım sıkılıyor içimden diyorum yesin bı ihtiyacı olduğunda biz zaten varız ,saatlerimz denkgelmiyor ilk evlendgmz sene beraber de yedik anlaşamadık , siz olsanız takılır msnz o sözüne ,bı diyorum yemek yapma çaya geç yemege geçince hep öyle diyor benim canım sikiliyor sanki beraber yemek ister gibi kendi başına yiyemiyormus gibi ,denedik olmadı işten geç geliyriz veya laf soz çok oluyordu olmadı

Adaşım ne çektin be bu kaynanadan. Allah yardım etsin. O apartmandan taşınman hayrına olur

Çalışıyorsun ve kaynananla her zaman yan yana olmak zorunda değilsin. Kendi evinde yemeğini yesin, "Siz gelmeseydiniz sabaha kadar yemezdim ben diyor "demişsin. Yemezse yemesin.

2 kişi çalışıp da nasıl başka eve kiraya çıkamıyorsunuz hiç aklım almıyor. Herkes evinin kirasını alıyormuş, siz de alırsınız. Sürekli şikayet ediyorsunuz ama hiç adım atmıyorsunuz sorunu çözmek için.

Çalışıyorsun ve kaynananla her zaman yan yana olmak zorunda değilsin. Kendi evinde yemeğini yesin, "Siz gelmeseydiniz sabaha kadar yemezdim ben diyor "demişsin. Yemezse yemesin.
Aynen öyle anlayışsız işte , sabah kahvaltiyi geç yapar ikindin yer biz geç geliriz işten saatlerimz uymuyor zaten ,geçince de öyle laf çarpar da abartıyor miyim diye sordum

Eski konulara hiç girmeyin eşim annesini bırakıp çıkmaz

Eski konulara hiç girmeyin eşim annesini bırakıp çıkmaz
kaderdaşız sanırım bu konu da , bizimde aileapartmanı , eşim hayatta kiraya çıkmaz ama artık ben napııyorum umursamıyorum yada lafı yerine koyuyorum :) 5 yıl sonra anne konusu aşıldı bizde darısı başınıza . Çirkef değilse kadın , eşin iyi ise idare edilir bir şekilde

Evet kaderdasmisiz ,ben de ilk seneler seslenmezdim baktım seslenmedikce laf sokup duruyolar sesimi çıkarmaya başladım ,nasıl astinz anne konusunu ,siz ne kadar sürede gorusuyorsnz ,eşim iyi şükür kaynanam da arada laf sokar sürat yapar ama çok aşırı çirkef değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…