- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi yenikaynana
İyi değil işte hamileyimne güzel kızım sinir olmakta bir duygu biçimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi değil işte hamileyimne güzel kızım sinir olmakta bir duygu biçimi
Kizindan kendi ismini koymasini isteyemiyor demek ki , gerci az once 2 oglum var yazmisti , akli karismisValla siz de supersiniz..o konuda da iki cocugum var bir oglum 33 bir kizim 31 yasinda yazmis.
Dimi? Kadıncağızın nasıl gözü boyandıysa anneciğini bile bozmuş ortamda. Koltuklarınız kabarmıştır..
Ama size tavsiyem saygı rüşvetle olmaz. Hele toruna isim falan çok basit hareketler bunlar.
Küçücük bebek üstünden ego savaşına döndürmeyin.
Aynen. Allah'a şükür sizin gibi kayınvalidem yok. Çok olgun aklı başında bir kadındır.
Eh gelin kaynana toprağından derler tabi..
Kac yaşındasınız çok merak ettim 50 55 herhalde yeni kaynana olduğunuza göre?beklenti için demedim zaten
bende çalışıyorum hemde evlendiğimden andan beri 6 yıl oldu
daha bi kere yemek yaparken zorlanmadım zoruma gitmedi daha doğrsu
isteyerek severek yaptım hafta sonları temzk yapmak içi yeri gelir dışarı çıkmam
evim herşeyden önce gelir çocuğum oldu gece kalkıp çocuğuma baktım uykusuz işe bile geldim
yine sıkılmadım çünkü bunları göze alarak evlenedim ve zorluklarına katlanarak yuva kurdum bunları
yapamayan varsa ay yoruldum ay bittim deyip yemek yapmayan biri varsa zaten evlenmesin. onun dışında
yapmak zorunda değilsiniz arada tabiki olabilir ama herzaman yapmanız sizden beklenmesi çok gereksiz size de
yazık büyütmüşsünüz evlendirmişsiniz artık rahat etmeniz lazım kendi sorumluluklarını bilmeleri lazım.
madem bu kadar iyisiniz birbirinizi seviyorsunuz bence isime takılıpta can sıkmayın boşuna.anlattığınuz gibiyse bu kadar anlayışlı hoşgörülü mükemmel kayınvalidesiniz bana göre...
Kac yaşındasınız çok merak ettim 50 55 herhalde yeni kaynana olduğunuza göre?
İyi de bu yaş aralığı yeni nesil kaynana sayılır sizin ismimi vermiyorlar demeniz için en az 70 75 olmanız lazımdı yani genç bi kaynanasiniz isteğiniz çok saçma bu devirdeaynen o aralık
Valla siz de supersiniz..o konuda da iki cocugum var bir oglum 33 bir kizim 31 yasinda yazmis.
kızım temizliğe yardıma gidiyor zaten gelinim çağırıyor
Aynı benim kaynana da böyle . Yapar yapar söylenir. Gerçi çoğunu da bana yaptırdı. En nefret ettiğim şey ben bunu yaptım şunu yaptım diye anlatilmasi. Bir sure sonra sıkıyorsunuz insani çünkü gerçekten içten olmadığınızı anlıyoruz. Kimse kimseye bisey yapmak zorunda değil.
Şimdi kesinlikle bir lokma birşey verse götür diye almam bile. Buraya yazıyorsaniz yaptığınız iyilikleri başkasına da anlatiyorsunuzdur, eminim bundan.
Niye koysun gelin senin adını, kendi annesinin adını koymak istese olay çikar ama kaynana ismi konunca ne ala.