isim mevzusu

İsterlerse dünyaları versinler, yine de koymam isimlerini.. He bu arada kayınvalidemi de çok seviyorum. Ona garezimden falan değil yani, kendi annemin adını da koymam. İsim mi kalmadı da onların isimlerini vereceğim çocuğuma?

Dimi? Kadıncağızın nasıl gözü boyandıysa anneciğini bile bozmuş ortamda. Koltuklarınız kabarmıştır..
Ama size tavsiyem saygı rüşvetle olmaz. Hele toruna isim falan çok basit hareketler bunlar.
Küçücük bebek üstünden ego savaşına döndürmeyin.

Aynen. Allah'a şükür sizin gibi kayınvalidem yok. Çok olgun aklı başında bir kadındır.

Eh gelin kaynana toprağından derler tabi..

peki kızım tamam kızım öyle kızım

bende çalışıyorum hemde evlendiğimden andan beri 6 yıl oldu
daha bi kere yemek yaparken zorlanmadım zoruma gitmedi daha doğrsu
isteyerek severek yaptım hafta sonları temzk yapmak içi yeri gelir dışarı çıkmam
evim herşeyden önce gelir çocuğum oldu gece kalkıp çocuğuma baktım uykusuz işe bile geldim
yine sıkılmadım çünkü bunları göze alarak evlenedim ve zorluklarına katlanarak yuva kurdum bunları
yapamayan varsa ay yoruldum ay bittim deyip yemek yapmayan biri varsa zaten evlenmesin. onun dışında
yapmak zorunda değilsiniz arada tabiki olabilir ama herzaman yapmanız sizden beklenmesi çok gereksiz size de
yazık büyütmüşsünüz evlendirmişsiniz artık rahat etmeniz lazım kendi sorumluluklarını bilmeleri lazım.
madem bu kadar iyisiniz birbirinizi seviyorsunuz bence isime takılıpta can sıkmayın boşuna.anlattığınuz gibiyse bu kadar anlayışlı hoşgörülü mükemmel kayınvalidesiniz bana göre...

yok kızım benden kötüsü yok

Valla siz de supersiniz..o konuda da iki cocugum var bir oglum 33 bir kizim 31 yasinda yazmis.

hayatıma dair her detayı vermem mi gerek yada şimdiki eşimden önce olan cocuklarını falan nufüs kayıt örnegiyle mi üye oluyoruz lütfen bana inanmak zorunda degilsin ben yetim büyüdüm önceki evliliklerden cocuklar var eşimle olan cocuklarım var ben anne oldum hepsine aglıyorum sinirden hiç önemli degil yazarım sor daha merak ettiğin var mı ne acımasızsınız

Mune Mune kapatırmısın konuyu lütfen pişman oldum açtıgıma bu kadar kötü müyüm ben hayatıma dair her gercek şeyi yazmak zorundamıyım kime ne bundan neyi ispatlamaya çalışıyoruz bilmiyorum

Aynı benim kaynana da böyle . Yapar yapar söylenir. Gerçi çoğunu da bana yaptırdı. En nefret ettiğim şey ben bunu yaptım şunu yaptım diye anlatilmasi. Bir sure sonra sıkıyorsunuz insani çünkü gerçekten içten olmadığınızı anlıyoruz. Kimse kimseye bisey yapmak zorunda değil.
Şimdi kesinlikle bir lokma birşey verse götür diye almam bile. Buraya yazıyorsaniz yaptığınız iyilikleri başkasına da anlatiyorsunuzdur, eminim bundan.
Niye koysun gelin senin adını, kendi annesinin adını koymak istese olay çikar ama kaynana ismi konunca ne ala.

Herkes iyi olan, kendine iyiliği dokunan, sevdiği insanların adını bebeklerine verse, her bebeğin en az 10 ismi olurdu.. kayınvalidesiniz diye ekstra bi özelliğiniz yok.

Bende hamileyim, illa bi anne ismi koyacaksam 30 yıl beni büyüten annemin adını koyarım, 2 yıllık kaynanamın değil..

Aynı benim kaynana da böyle . Yapar yapar söylenir. Gerçi çoğunu da bana yaptırdı. En nefret ettiğim şey ben bunu yaptım şunu yaptım diye anlatilmasi. Bir sure sonra sıkıyorsunuz insani çünkü gerçekten içten olmadığınızı anlıyoruz. Kimse kimseye bisey yapmak zorunda değil.
Şimdi kesinlikle bir lokma birşey verse götür diye almam bile. Buraya yazıyorsaniz yaptığınız iyilikleri başkasına da anlatiyorsunuzdur, eminim bundan.
Niye koysun gelin senin adını, kendi annesinin adını koymak istese olay çikar ama kaynana ismi konunca ne ala.

ben kimseye diyemediğim için konu açtım

sevgili konu sahibi ablacıgım ( veya teyzeciğim ) sizin kızınız da birgün hamile olacak ve istemediği kayınvalidesinin adını koyması beklenırse tepkınız boyle mi olacak ? şuanda gelininizle, harıka giden bi ilişkinin temellerını kırmak zedelemek üzeresiniz, bakın birçok kişi aynı fikirde, yazık aranız açılacak, kızım siz neyi uygun gördüyseniz benim için de odur demek anlatttıgınız kv modelıne en cok yakısan cumle olacaktır...

X