Kaynana sorunsalı

mutsuzkiz3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
21
19
28
Evet arkadaşlar bu zor süreçte evlenme aşamasında olupta düğünü ertelenenlerdenim, aile binasında oturacağız eve tadilat yapıldı ve Kaynanam ben ne yaptırdıysam şuan sırayla yaptırıyor fazlası var eksiği yok zaten aramız pek yoktur anlaşamıyoruz , yeni gelin evini kopyalayıp yaptırmak nedir ya Allah aşkına fikir verin , zaten istemeyerek oturuyorum bir de geçip evimi taklit ediyor

Edit: Evet arkadaşlar yine aynı şeyler ve daha beterleri yapıldı ve en sonunda patladım nişanı attım henüz karşı tarafın haberi yok benim ailem ve eski nişanlım biliyor , ama kalbime sanki hançeri saplıyorlar canım çok yanıyor ağlamayacağım diye diye çatlamak üzereyim , çok seviyorum ama olmuyor , insallah çabuk atlatırım .

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bu zor süreçte evlenme aşamasında olupta düğünü ertelenenlerdenim, aile binasında oturacağız eve tadilat yapıldı ve Kaynanam ben ne yaptırdıysam şuan sırayla yaptırıyor fazlası var eksiği yok zaten aramız pek yoktur anlaşamıyoruz , yeni gelin evini kopyalayıp yaptırmak nedir ya Allah aşkına fikir verin , zaten istemeyerek oturuyorum bir de geçip evimi taklit ediyor
Ertelenmesi size Allah tarafından gönderilen bir uyarı olabilir. İşaretleri dikkate alın. Aile binası nedir ya? Hem de anlaşamadığınızı bile bile. Huzursuz bir evlilik mi yaşamak istiyorsunuz

Belki de sana olabilecekleri gösteriyor Allah.Beraber yasayacaksiniz resmen.Bence başka yerde yasamak icin nisanlinizla konuşun

Ee yani o yaptırınca noluyo mesela sizin evin büyüsü mü kaçıyor? Oturacağınız ev aile evi yani kadının evi temelde. İstemiyorsanız oturmayın. Parası var ki yaptırıyor demek ki sefası olsun. Kayınvalide de kıskanmazsınız aynını yaptırıyor diye yahu 🤦🏻‍♀️

Ayrıca şu x sorunsalı y sorunsalı başlıklarından gına geldi artık kamu spotu olsun bu da🤮

Göz göre göre başını yakmak olsa gerek bu. Görün diye gözünüze gözünüze sokuluyor. Bence görün. Bu evlilik kaynana-gelin çekişmesi ve mutsuzlukla ya sürer yada bir noktada biter. 34 yaşımdayım daha kaynanasıyla aynı apartmanda yaşayıp iyi anlaşan görmedim, duymadım. Varsa gelsin buraya yazsın %1 dilime girsin.

Şöyle söyleyim. Kayınvalidem alt katta eltim üst katta ben aralarındayım. Benimkiler de aşırı kıskançlar. Hadi evime geleni gideni geçtim her gelende mutlaka çıkıyo da, evde eşinle beraber temizlik yaptığımızda hemen gelir eşime yavrum benim evde de şu iş var bura temizlencek der. Yani bunlar çok kısa örnekler. Gerisini sen düşün. Kesinlikle eşime aşığım katlanırım diye düşünüp kabul etme. Çünkü bir süre sonra size de zarar vermeye başlar bu durumlar.

Belki de sana olabilecekleri gösteriyor Allah.Beraber yasayacaksiniz resmen.Bence başka yerde yasamak icin nisanlinizla konuşun
Bak sana gülücük attım 🤣

Neyse asıl konuya gelelim kesinlikle fragman yaşıyorsun bacım bu kaynana evlenince çok şeyler yapar gibi🤔

Son düzenleme:
Göz göre göre başını yakmak olsa gerek bu. Görün diye gözünüze gözünüze sokuluyor. Bence görün. Bu evlilik kaynana-gelin çekişmesi ve mutsuzlukla ya sürer yada bir noktada biter. 34 yaşımdayım daha kaynanasıyla aynı apartmanda yaşayıp iyi anlaşan görmedim, duymadım. Varsa gelsin buraya yazsın %1 dilime girsin.
Çok haklısınız.

Ee yani o yaptırınca noluyo mesela sizin evin büyüsü mü kaçıyor? Oturacağınız ev aile evi yani kadının evi temelde. İstemiyorsanız oturmayın. Parası var ki yaptırıyor demek ki sefası olsun. Kayınvalide de kıskanmazsınız aynını yaptırıyor diye yahu 🤦🏻‍♀️

Ayrıca şu x sorunsalı y sorunsalı başlıklarından gına geldi artık kamu spotu olsun bu da🤮
Onların evi varken başka eve oturulmazmıs elalem ne dermiş oğlumuz evi beğenmedi dermiş , onların zoruyla oturuyorum yani oturtmak istemeseler canıma minnet

Ama herkes ilk onun evini görecek , gelin senin evi beğenip yaptırmış diyecek
Tek derdiniz bu olsa keşke.

İstemediğiniz bir evde , anlaşamadiginiz bir kayınvalide ile aynı binada iç içe olacaksınız.

Buni bile bile evlenmekte akıl karı değil.

Ne büyük cesaret kaynanaya bu kadar yakın olmak anlam veremiyorum :/ Eşim babam tarafından akrabamız ki ailesini çoookk severiz Allah yukarda çok iyi insanlar arabam olsun diye arabalarını sattıları, ev aldılar borca girip , bir dediğim iki olmaz ama ben aynı apartmanda yaşamam şahsen iki ailede çok iyi anlaşmasına benim çok iyi anlaşmama rağmen oturmam. Siz anlaşamamanıza rağmen iyi cesaret ediyorsunuz

X