- 18 Ekim 2020
- 21
- 19
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiz3
Evet arkadaşlar bu zor süreçte evlenme aşamasında olupta düğünü ertelenenlerdenim, aile binasında oturacağız eve tadilat yapıldı ve Kaynanam ben ne yaptırdıysam şuan sırayla yaptırıyor fazlası var eksiği yok zaten aramız pek yoktur anlaşamıyoruz , yeni gelin evini kopyalayıp yaptırmak nedir ya Allah aşkına fikir verin , zaten istemeyerek oturuyorum bir de geçip evimi taklit ediyor
Edit: Evet arkadaşlar yine aynı şeyler ve daha beterleri yapıldı ve en sonunda patladım nişanı attım henüz karşı tarafın haberi yok benim ailem ve eski nişanlım biliyor , ama kalbime sanki hançeri saplıyorlar canım çok yanıyor ağlamayacağım diye diye çatlamak üzereyim , çok seviyorum ama olmuyor , insallah çabuk atlatırım .
Edit: Evet arkadaşlar yine aynı şeyler ve daha beterleri yapıldı ve en sonunda patladım nişanı attım henüz karşı tarafın haberi yok benim ailem ve eski nişanlım biliyor , ama kalbime sanki hançeri saplıyorlar canım çok yanıyor ağlamayacağım diye diye çatlamak üzereyim , çok seviyorum ama olmuyor , insallah çabuk atlatırım .
Son düzenleme: