Kaynana sorunsalı

Ben sizin yerinizde olsam "canım senin ailenin bize ihtiyacı yok ama bak benim kardeşim babam yalnız madem tasinacagiz benim aileme yakın taşınalim yoksa otur oturduğun yerde" derim. El mi yaman bey mi götürdü KV. Insaf ya gerçekten gelin alıyorlar mal değil. Seninde bir hayatın ailen var. Sakın gitme sakın. Huzursuzluk cikacaksa şimdi çıksın yoksa daha sonra daha büyüğü çıkar emin ol. Her şeye müdehale eden seni asla rahat bırakmayan bir kayinvaliden olur

bakın ev de bulunmuş
Siz biraz pasif kalıyorsunuz şu durumda
Ev bulma cesareti bile gösterildiğine göre sizden yana bir hayır deme durumu beklenmiyor veya umursanmıyor ne dersiniz?

Aynen ben de açığım karşı taraf baskı sağlayıp üstünlük kurmaya çalışıyor keza sizinki de yüzde yüz bunun için, afedersiniz de biz süs eşyası değiliz ordan oraya konalım.
Bu tamamen feneri önüne tutmak değil de gözüne sokmak insanın içinde varsa bile yapmıyor bir yerden sonra.
Allah'tan eşiniz düzgünmüş o da sağa sola yalpalasaydı vay ki vay...

bakın ev de bulunmuş
Siz biraz pasif kalıyorsunuz şu durumda
Ev bulma cesareti bile gösterildiğine göre sizden yana bir hayır deme durumu beklenmiyor veya umursanmıyor ne dersiniz?
Yok ben her seferinde istemediğimi belli ediyorım bir ay yok oluyorsa bu konu sonra yine gündemde evimize gelmiyor kaynanam her aradığında gelemiyorum tansiyonum tutuyor yolda bilmem ne eşimi çaresiz bırakıyor

Yok ben her seferinde istemediğimi belli ediyorım bir ay yok oluyorsa bu konu sonra yine gündemde evimize gelmiyor kaynanam her aradığında gelemiyorum tansiyonum tutuyor yolda bilmem ne eşimi çaresiz bırakıyor
Ya aslında ne kadar ayıp ve kötü bir şey, bırak karı koca düzgün hayat yaşasın ne var sanki herşeye maydanoz olmak cıdden anlamıyorum.
30 yaşına geldim kayınpeder sorununa rastlamadım ama bu kayınvalıdeler cıddı sıkıntı.
Bence Türk kadınları çocuk yetiştirirken hatalar yapıyor sonrası telafi edilmiyor elin kızları da üzülüyor...

Kesinlikle bu zamana kadar hep eşim beni korudğu için ben ses çıkarmadım ama baktımki iyice coştular artık kesin mesafeyi koydum ne arıyorum ne soruyorum

O kadar üzülüyorumki evde birde görümcem var 40 yaşlarında sırf annesi yüzünden evlenemiyor kadın onada psikolojik baskı yapmışlar bu erkek annelerini hiç anlamıyorum o da senin evladın değil mi

O kadar üzülüyorumki evde birde görümcem var 40 yaşlarında sırf annesi yüzünden evlenemiyor kadın onada psikolojik baskı yapmışlar bu erkek annelerini hiç anlamıyorum o da senin evladın değil mi
Dünyaya çocuk getirip hayatını karartmak bu olsa gerek. Atıyorum görümceniz kendi talebiyle dünyaya gelmedi, bundan sonraki kararları esasında onu bağlar, illa ki çocuk sahibi olmak ister, ilerde yaşlanınca bir yudum su verecek evladı olmayınca ne kadar üzülür sonuçta. İnsanlar niye böyle bencil anlamıyorum ki

Tabiki ben her zaman diyorum eşime yarın öbür gün allah korusun annen ölse eee kayınlarım illaki evlencek.O kadın bir orda bir burda heder olmayacak mı? Geçen şey dedim oturdukları evi görümcemin üzerine yapsınlar erkekler bir şekilde başının çaresine bakıyor valla bana bir bakışları vardı korktum

Bence siz hiç yorumda bulunmayın, onlar ne yaparsa yapsın.
İnanır mısınız bugün görümcenizin hakkını savunsanız yarın size düşman da kesilebilir.
Onun ailesi, onun meselesi olarak kalsın hepsi, siz sadece kendi kısmınızla ilgilenin başınız rahat olsun.
Bir şey olsa onlar iyi biz kötü oluveririz hemen :)

Babanların sana ihtiyacı var annesinin yanında insan varmış bence taşınma elim gitsin dolaşsın annesini

Gunahi boyunlarina ama evi eminim kaynanan bulmustur ikna calismalari yapiyor

Aslında doğru söylüyorsunuz iyilikten maraz doğar

Sen de babanlarin ordan kirasi uygun bir yer bulup yem at bakalim amac sadece uygun kira mi yoksa kvye yakin olmak mi
Benimde abimin emlakçı tanıdğı vardı aradım eşimin yanında dedim abi böyle böyle bize ev bulabilir misin yine bu taraflarda ucuz bulurum dedi eşimde hele bir bulsunda bakarız dedi

Katılıyorum. Kendi anneme yaptığım her şeyi kıskanır benim kayınvalidemde. Kendi kızıda ona yapsın beni hiç ilgilendirmiyor kıskanması.

Katılıyorum. Kendi anneme yaptığım her şeyi kıskanır benim kayınvalidemde. Kendi kızıda ona yapsın beni hiç ilgilendirmiyor kıskanması.
Helal olsun, benim arkadaşımın 3 görümcesi var, kayınvalidesi zorla evini hamile haliyle kızcağıza temizletiyor ve eşi de temizliğe gitmezse kaç gün surat yapıyormuş. Kendi kızlarını yormazlar gelinler ölsün gebersin mantığı

Zaten iyi niyetli olsalar bizde zalim insanlar değiliz sonuçta. Karşılık veririz. Allah vicdan versin böyle insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…