- 18 Nisan 2019
- 65
- 97
- Konu Sahibi kockadini28
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nasıl babanları düşünüyorsan, oda ailesini düşünebilir...Hanımlar merhaba 6 aylık evliyim ve şu an kaynanamdan ayrı oturuyoruz.Annem vefat etti ve babamla abim birlikte oturuyor ben arada gidip ev işlerine yardım ediyorum bu sebeple her iki aileye eşit uzaklıkta bir ev tuttuk.Ama kaynanam problem yaratmaya başladı kendisi 55 yaşında her seferinde oğlunu arıyor yemek yedin mi bilmem ne hastayım sizin ev çok uzak ben gelemiyorum hastalık dediğide tansiyon ve psikolojik olarak tansiyon hastası doktorlar teşhis koyamıyor ve evde 2 bekar kaynım birde görümcem var hala derdi biz istiyorki dibine taşınalım sürekli kendini eşime acındırıyor.Birkaç kere bu yüzden tartıştılar ama hep aynı mevzu geçen gün eşim geldi diyor acaba oraya mı taşınsak taşınalım dediği yerde resmen istanbul dışı babamlara çok uzak ve babamların benden başka kimsesi yok.Anlamıyorım gerçekten bu kaynana milletini sizce ne yapmalıyım
Kusura bakma 2 aileye de eşit mesafe olmadıkça taşınmam diyeceksin. En ufak yumuşarsan kaynananın apartmanında ev tutar kocan.Hanımlar merhaba 6 aylık evliyim ve şu an kaynanamdan ayrı oturuyoruz.Annem vefat etti ve babamla abim birlikte oturuyor ben arada gidip ev işlerine yardım ediyorum bu sebeple her iki aileye eşit uzaklıkta bir ev tuttuk.Ama kaynanam problem yaratmaya başladı kendisi 55 yaşında her seferinde oğlunu arıyor yemek yedin mi bilmem ne hastayım sizin ev çok uzak ben gelemiyorum hastalık dediğide tansiyon ve psikolojik olarak tansiyon hastası doktorlar teşhis koyamıyor ve evde 2 bekar kaynım birde görümcem var hala derdi biz istiyorki dibine taşınalım sürekli kendini eşime acındırıyor.Birkaç kere bu yüzden tartıştılar ama hep aynı mevzu geçen gün eşim geldi diyor acaba oraya mı taşınsak taşınalım dediği yerde resmen istanbul dışı babamlara çok uzak ve babamların benden başka kimsesi yok.Anlamıyorım gerçekten bu kaynana milletini sizce ne yapmalıyım
Kendi babana yaptığın hizmeti kıskanıyor olabilir. Utanmaz bazı kaynanalar evde sürü kadar insan varken benim evlatlarım paşa paşa yaşasın ama gelin kendini parçalasın istiyor. Allah akıl fikir versin o kaynanayaHanımlar merhaba 6 aylık evliyim ve şu an kaynanamdan ayrı oturuyoruz.Annem vefat etti ve babamla abim birlikte oturuyor ben arada gidip ev işlerine yardım ediyorum bu sebeple her iki aileye eşit uzaklıkta bir ev tuttuk.Ama kaynanam problem yaratmaya başladı kendisi 55 yaşında her seferinde oğlunu arıyor yemek yedin mi bilmem ne hastayım sizin ev çok uzak ben gelemiyorum hastalık dediğide tansiyon ve psikolojik olarak tansiyon hastası doktorlar teşhis koyamıyor ve evde 2 bekar kaynım birde görümcem var hala derdi biz istiyorki dibine taşınalım sürekli kendini eşime acındırıyor.Birkaç kere bu yüzden tartıştılar ama hep aynı mevzu geçen gün eşim geldi diyor acaba oraya mı taşınsak taşınalım dediği yerde resmen istanbul dışı babamlara çok uzak ve babamların benden başka kimsesi yok.Anlamıyorım gerçekten bu kaynana milletini sizce ne yapmalıyım
Hanımlar merhaba 6 aylık evliyim ve şu an kaynanamdan ayrı oturuyoruz.Annem vefat etti ve babamla abim birlikte oturuyor ben arada gidip ev işlerine yardım ediyorum bu sebeple her iki aileye eşit uzaklıkta bir ev tuttuk.Ama kaynanam problem yaratmaya başladı kendisi 55 yaşında her seferinde oğlunu arıyor yemek yedin mi bilmem ne hastayım sizin ev çok uzak ben gelemiyorum hastalık dediğide tansiyon ve psikolojik olarak tansiyon hastası doktorlar teşhis koyamıyor ve evde 2 bekar kaynım birde görümcem var hala derdi biz istiyorki dibine taşınalım sürekli kendini eşime acındırıyor.Birkaç kere bu yüzden tartıştılar ama hep aynı mevzu geçen gün eşim geldi diyor acaba oraya mı taşınsak taşınalım dediği yerde resmen istanbul dışı babamlara çok uzak ve babamların benden başka kimsesi yok.Anlamıyorım gerçekten bu kaynana milletini sizce ne yapmalıyım
ama onun 3 evladı daha var bu biraz haksızlık değil mi? Kesinlikle o tarafa evinizi taşımayın.sen nasıl babanları düşünüyorsan, oda ailesini düşünebilir...
benimki de sürekli kp ile kavga eder oğlum babanla kavga ettik gelin derdi 10 sene bu şekilde gittik her hafta sonu. En son bir şey oldu kızına söyler misin bizim işimiz var dedim ve bana dedi ki bir hafta sonralı var yazık onlara siz gelin dedi.ben hiç bir şey demedim . O günden bu yana kavgalar istekler bitti. Ne yazık ki ilk zaman yazık tüh vah diye yaptığım tüm iyi niyetler şimdi canımı yakıyor. Yinede kul bilmezse Allah bilsin diyorum ama eskisi kadar çok taviz vermiyorum.Tipik bir kayınvalide ..
Kendi baba evine sürekli giden gelini kıskanıp oğluna nazlanma sendromu.
Tabi bunu hastayım zordayım özledim halsizim yardıma ihtiyacım var şeklinde mağdur bir rolde yapması lazım ki oğlu kıyamasin... Hemen yapıversin istenileni..