- 23 Mart 2021
- 13
- 0
- 30
- Konu Sahibi Adolmasaolurmu
Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Eşimle 11 aydır evliyiz. Memleketlerine 4-5 kez gittik. Eşimin annesi küçükken ölmüş üvey analığı var. Oraya gittiğimizde benim hoşuma gitmeyen ama eşimin sorun edilecek bir şey yok dediği şeyler oluyor. Bir de size sorayım dedim. Eşimle normal muhabbet ederken lafa girip eşimden için
mehmete
kız çok gibi bir şey dedi. Ben evliyim biz orda normal muhabbet ederken dedi eşime bunu dediğimde büyütülecek bir şey olmadığını dedi. Daha sonra bizim için et mangal yakacaktı. Eltimde ondan habersiz önce çıktı yakarım dedi. Bizde zaten Ayşe(üvey analığı) da yakacaktı birlikte yaşarsınız dedik. Çünkü o gün olmadan ki bir de eşimin ablası ve eşi geldi yani misafir sayısı çoğaldı. Kadın da kurban kesmemiş yazık aslında bizim için yakacaktı ama extra kişi çıktı. Kaynanaya dedi etim az etleri birleştirek dedi bu yok dedi. Buzluktan çıkardığı etleri geri buzluğa koydu eltimin yakacağını duyunca. Eltim bi 2-3 sefer daha hepimiz ordayız ordayken etim az biraz katıver dedi. Kurban kesmişlerdi.Yok dedi hiç çekinmiyorda bunu söylerken. Neyse etler yakıldı. Eşimin babası en önden oturdu masaya halbuki eşi yok ben et katmam diye diretmişti ona rağmen oturdu neyse en son Eltim kaynanaya da sen otur dedi ya dedi ısrar etti bu yok muk dedi ama sonra yedi. Çok thafıma gitti. Sonuçta misafir gelmiş sana etleri çıkermışın geri buzluğa koydu eltil yakacak diye. Kadın o gün kurban kesmemesene rağmen 4 aileyi doyurdu. 4-5 gün sonra eşim deniz kenarında mangal yakacağını dedi bu az bir şey et çıkardı kalanında tavuk aldık. Sonra evlenmeden eşime halı vereceğini demiş. Sonra o halı için veremeyeceğini halısı olmadığını dedi. Eşimin km arabası fazlaydı biz tatile gidecektik aynı model aynı araba babasında da var babasıyla değiştirmek istedi. Babası kabul etti bu kaynana kabul etmedi. En sonda Eşimle biz kısık sesle kartışyorduk kaynanada sofra kuruyordu ben o an çok kızdım odaya gittim yalnız belli etmemek içinde laf demeden aniden gittim. Kaynana yoktu mutfaktaydı odada tartıştık ses gittiyse ikimizin sese gitmiştir ne kadar kısık yapmaya çalışsakta. Eşime demiş ki Nilgün sana çemkirirken gördüm noldu demiş ki ben çemkirmemek için odaya gittim zaten yani beni kötü göstermek istiyor. Bu anlattıklarım da büyütülecek bir şey yok mu bir de siz yazar msnz? (İsimleri değiştererk yazdm)