• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kaynana salonu gibi mi olmus kızlar??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bence de pahalı ama mobilyalar yeni biz yemek odasının yataştan aldık 3e filan geldi öyle rengini beğenmiyorum değiştiricem demek kolay değil.biraz daha ver içine sine sine kulan bence .bende eşimi ikna edebilem yapıcam da.:44::45:neyse .böyle de idare ediyoruz:14:

benimkide bekle bi 5 yıl yazık günah daha 6 ay oldu demişti:) sen söyleyince baktım bizde salondakilere 8.500 vermişiz. adam delirmekle haklı. ama o da beni delirtio hem secerken gelmedi ablasıyla gönderdi. hem ben köse falan alırdım genc işi dio. annemin evindekilere benzio bunlar dio. allah sanada banada bol sanss versinn. ne diyim artıkkk:52:

güle güle kullan canım
bence hoş.
ama daha da hoş edebilirsin.
koltukları evlenmeden önce görme imkanın olmadı mı
tablolar ve senin yazdığın fikirler mantıklı.
kolay gelsin tatlım

güle güle kullan canım
bence hoş.
ama daha da hoş edebilirsin.
koltukları evlenmeden önce görme imkanın olmadı mı
tablolar ve senin yazdığın fikirler mantıklı.
kolay gelsin tatlım

saol cnm. ya izin günümdü iste. haftanın yorgunlugu bi yandan.dügüne de 1,5 ay vardı. kalabalık bi sekilde aksama kadar dolastık. son zaman koltuklara yatıp uyuyasım vardı yani. benim begendiklerime ya burun kıvırdılar yada yorumsuz kaldılar. bende tercihlerine güvendim sonuc bu.. simdi calısıo olsam durmam degiştiririm ama calısmıyorum malesef. esimede degiştirelim die baskı yapaıyorum.:50:

Güle güle otur canım,ben çok beğendim.Asla modası geçmeyecek güzel bir salonun var.
Tek eksiği biraz aksesuar.Koltuk renklerinle uyumlu cam aksesuarlar ve büyük mumlarla çok daha modern bir hava sağlayabilirsin.Bu tarz aksesuarlar ikea'da hem ucuz hem seçenek çok.
Ayrıca duvarlara modern resimlerle farklı bir hava katabilirsin.Pencere ile bej koltuğun köşesine ayaklı büyük şamdanlar koyulabilir.O şamdanlara mor mumlar koyarsan renk kırılmış olur.Veya yine o köşeye büyük boy dayanıklı salon bitkisi koyabilirsin.Saksısı mor olursa daha hoş görünür.Benden bu kadar fikir:)

canım bu senenin modası bu,sen sadece uyumu sağlayamamışsın,hepsi de bireysel olarak çok güzeller,bence sadece yastık ve halı değişimi yeterli,objelerin de açık renk olursa harika olur,hele koltuklar çok rahat ve modern görünüyor:66:

Güle güle otur canım,ben çok beğendim.Asla modası geçmeyecek güzel bir salonun var.
Tek eksiği biraz aksesuar.Koltuk renklerinle uyumlu cam aksesuarlar ve büyük mumlarla çok daha modern bir hava sağlayabilirsin.Bu tarz aksesuarlar ikea'da hem ucuz hem seçenek çok.
Ayrıca duvarlara modern resimlerle farklı bir hava katabilirsin.Pencere ile bej koltuğun köşesine ayaklı büyük şamdanlar koyulabilir.O şamdanlara mor mumlar koyarsan renk kırılmış olur.Veya yine o köşeye büyük boy dayanıklı salon bitkisi koyabilirsin.Saksısı mor olursa daha hoş görünür.Benden bu kadar fikir:)

ck tesekkür ederim:16:

canım bu senenin modası bu,sen sadece uyumu sağlayamamışsın,hepsi de bireysel olarak çok güzeller,bence sadece yastık ve halı değişimi yeterli,objelerin de açık renk olursa harika olur,hele koltuklar çok rahat ve modern görünüyor:66:

evet baya rahatlar.o konuda haklarını yemiyim:60: ama cok agırlar kıpırdamıyorlar:53:

-- Ahşap mobilya seçiminiz her ne kadarda zevkiniz olmasa bile asla yaşlı işi değildir..Hiçbir zaman modası geçmeyecek ve kıymetlı olacak bir üründür..

--Imkanınız varsa perdedekı fon rengını açık bır renk kullanın..Bu kullandığınız kumaşın devamı ıle ıse kırlent yaptırın.Bu ıkısının uyumu direkt göze çarpacaktır ve çok canlı duracaktır..

--Mobilyalarınızın kollarına yumarlak ışıltılı kristal düğmeler alın ve yapıştırın, bu düğmelerin küçüğünü ise kırlentlerin ortasında ve sandelyelerinizin arka sırt kısmına kullanın.

Takım olsunlar ama yoksa çok gözü yoruyor.

--Perdenizde ki fonu, böyle salık bırakmayın..Yine büyük yuvarlak renkli krıstal seklınde tutacaklar var..Bunlardan bir renk secın salonunuza uygun ve süs vererek toplayın.

--Asimetrir ağır duran tablolardan birini salonunza mutlaka kullanın.

-- Üçken şeklinde duran kanepe şallarınıda kullanabilirsiniz açık bir renkte ve püskillü..Buda salonunza hava verir, kırlent kılıflarını değiştirmek güç geliyorsa eğer.

---Yemek masanızın üstü bu şekilde durmamalı.. Üstünde şık bir örtü örtmelisiniz. Aynı şekilde orta sehpanızada.Ben olsam masamın boyutunda bir cam kestirir üstüne koyardım..

Ve masanızın üstünde modern bir vazo içersinde çiçek koyabilirsiniz yine perde veya kırlent renginde.

Yeriniz dar olduğundan dolayı mı yemek masasını duvara yapıştırdınız ?

---Bir yolunu bulup pencerenin önünden mutlaka kaldırmanız gerekiyor t.v yi..Çünkü hem dekorasyona ters, hem salonu küçük göstermiş hem izlemesi zor, hemde can sıkıcı..

Yaşadığımız yeri ufak dokunuşlarla çok farklı bir yere çevirebiliriz.. Hayırlı olsun.Huzurunuz hiç eksilmesin.

-- Ahşap mobilya seçiminiz her ne kadarda zevkiniz olmasa bile asla yaşlı işi değildir..Hiçbir zaman modası geçmeyecek ve kıymetlı olacak bir üründür..

--Imkanınız varsa perdedekı fon rengını açık bır renk kullanın..Bu kullandığınız kumaşın devamı ıle ıse kırlent yaptırın.Bu ıkısının uyumu direkt göze çarpacaktır ve çok canlı duracaktır..

--Mobilyalarınızın kollarına yumarlak ışıltılı kristal düğmeler alın ve yapıştırın, bu düğmelerin küçüğünü ise kırlentlerin ortasında ve sandelyelerinizin arka sırt kısmına kullanın.

Takım olsunlar ama yoksa çok gözü yoruyor.

--Perdenizde ki fonu, böyle salık bırakmayın..Yine büyük yuvarlak renkli krıstal seklınde tutacaklar var..Bunlardan bir renk secın salonunuza uygun ve süs vererek toplayın.

--Asimetrir ağır duran tablolardan birini salonunza mutlaka kullanın.

-- Üçken şeklinde duran kanepe şallarınıda kullanabilirsiniz açık bir renkte ve püskillü..Buda salonunza hava verir, kırlent kılıflarını değiştirmek güç geliyorsa eğer.

---Yemek masanızın üstü bu şekilde durmamalı.. Üstünde şık bir örtü örtmelisiniz. Aynı şekilde orta sehpanızada.Ben olsam masamın boyutunda bir cam kestirir üstüne koyardım..

Ve masanızın üstünde modern bir vazo içersinde çiçek koyabilirsiniz yine perde veya kırlent renginde.

Yeriniz dar olduğundan dolayı mı yemek masasını duvara yapıştırdınız ?

---Bir yolunu bulup pencerenin önünden mutlaka kaldırmanız gerekiyor t.v yi..Çünkü hem dekorasyona ters, hem salonu küçük göstermiş hem izlemesi zor, hemde can sıkıcı..

Yaşadığımız yeri ufak dokunuşlarla çok farklı bir yere çevirebiliriz.. Hayırlı olsun.Huzurunuz hiç eksilmesin.

woaaaw teskkürler. ama televizyonu nereye koyacagımı bilemedim. yani. ev kare olmadıgı için. denlemi kuramıyorum

cnm senin kadar yeni olmasada bende yeni evli sayılırım..mayısta bir yıl oacak allah izin veririse...bence eşyaların ole içini karartığın gibi değil sen ne yapacaksın milleti boşver..herkesin zevki başka...ve ole kaynana salonu gibide değil...bence farklı bir tar olmuş...bir kaç objeyle haraketli yapabilirsin arkadaşların dediği gibi..ama toptan değiştirmene gerek yok...

çünkü aldğin yerden belli oluyo tarsı olduğu bilemem içini rahatlatırmı ama ben mimarırım ve dekorasyon önemlidir bizim için...ben evimi senin çok ustünde durudğun gibi ferah döşemeye çok gayret etti ama ole ferah olsun diede bembeyaz almadım eşyalarımı..gelen arkadşlarım spor ve modern buluyolar ama bir çok aksılık oldu...yemek odası takımımın boyanmasında seçtiğim boya ile evime gelen venge rengi mobilyaların hiç alakası yok..geri iadede edemedim...günlük kullnmak için salonuma kırmızı kumaştan bir köşe takımı yaptırcam ya ben şimdi perdemi halımı ole beğendim kahverngi geldi götürün dedim 2 ay beklersiniz dedi olsun deim götürdüler sütlü kahvesini getirdiler eşimde boş ver dedi...kalsın..avizelerim tam ihmarkarlık kurbanı oldu..kayınpeder ben takarım dedi..bişey diyemedim..yemek masasının üstüne aldığım asansorlu avizeyi bunlar buna kafasına vuru..bide aşağı yukarı oynayıp duryo die demir testersi ile kesmiş..napıyım hiç bişey

o yüzden içine sinmediyse bilmem ama kesnlikle ufak tefek şeylerle haraketlenir...canlı canvas panolar var...çok şık saatler var..yine bir okadar biblo kırlent vb...eşyalarına yazık etme derim...güzeller

cnm senin kadar yeni olmasada bende yeni evli sayılırım..mayısta bir yıl oacak allah izin veririse...bence eşyaların ole içini karartığın gibi değil sen ne yapacaksın milleti boşver..herkesin zevki başka...ve ole kaynana salonu gibide değil...bence farklı bir tar olmuş...bir kaç objeyle haraketli yapabilirsin arkadaşların dediği gibi..ama toptan değiştirmene gerek yok...

çünkü aldğin yerden belli oluyo tarsı olduğu bilemem içini rahatlatırmı ama ben mimarırım ve dekorasyon önemlidir bizim için...ben evimi senin çok ustünde durudğun gibi ferah döşemeye çok gayret etti ama ole ferah olsun diede bembeyaz almadım eşyalarımı..gelen arkadşlarım spor ve modern buluyolar ama bir çok aksılık oldu...yemek odası takımımın boyanmasında seçtiğim boya ile evime gelen venge rengi mobilyaların hiç alakası yok..geri iadede edemedim...günlük kullnmak için salonuma kırmızı kumaştan bir köşe takımı yaptırcam ya ben şimdi perdemi halımı ole beğendim kahverngi geldi götürün dedim 2 ay beklersiniz dedi olsun deim götürdüler sütlü kahvesini getirdiler eşimde boş ver dedi...kalsın..avizelerim tam ihmarkarlık kurbanı oldu..kayınpeder ben takarım dedi..bişey diyemedim..yemek masasının üstüne aldığım asansorlu avizeyi bunlar buna kafasına vuru..bide aşağı yukarı oynayıp duryo die demir testersi ile kesmiş..napıyım hiç bişey

o yüzden içine sinmediyse bilmem ama kesnlikle ufak tefek şeylerle haraketlenir...canlı canvas panolar var...çok şık saatler var..yine bir okadar biblo kırlent vb...eşyalarına yazık etme derim...güzeller

hepsini degiştiremem zaten günah yani.. masamı falan seviyorum zaten, tv ünitemi ve zigonlarımıda seviyorum sadece koltuklara takıktım. onu da en kücük görümceme gittim 2 gün önce.onun bütün evini inceledim..:) bi anda degiştirmene gerk yok dedi. öyle bi anlattı ki. evde hiçbirsey ilk halinde degilmiş. lake dedigin araba boyasıymıs dedi. bak bunları iki günde boyadı adam dedi. kocamaan bi duvar ünitesini boyamıs adam yepyeni duruo.. sandalyelerin kumasını metresi 10 liradan almıss. nasıl güzel bi renk.. koltugununda kumasını degiştir .. oturup eve kendini bosuna sıkma dedii. ayy dedim bunlar niye benim aklıma gelmedii. en kolayı yeri degiştirmektir dedi. yaza tasınma ihtimalimiz var. büyük bir ev arıyorum harıl harıl. ya cok pahalı evler yada cok kücük anlamadım ben bu işi. yerleri akcaagac yapıcam komple. perde degişicek. zaten kücük bizim cama:) eger o parkede ferahlamazsa oda o zaman cicekli büyük ve berjerin kuması degişecek. zaten berjerim acayip tüy topluyo ve minderleri yamulup duruyo. onu her halükarda yoluucam yani. bir ev bulalım da:97:

cnm bence koltuklar tek renk olmalıydı kırmızı mesela çok hoş durur koltuklarına kılıf diktirebilirsin mesela.içine sinmediyse ki sinmemiş koltukları kaplattır gitsin.aynanına değiştir çok klasik daha büyük ve modern bi ayna alabilirsin tv sehpan güzel halı ve masada hoş

tabi zevkler ve renkler tartisilmaz derler ama ben kendi sahsi görüsüm adina konusacak olursam hic begenmedim tabiki benim begenmem öncemli degil sizin begenmeniz herseyden önemli ama keske daha canli renkler ya da sade renkler tercih etseydiniz veya su siralar cok moda olan (siyah/beyaz----kahve-krem) tonlarinda tercih edebilirdiniz...Güle güle kullanin

Herkez,n zevki farklıdır , fikirler de zevkler orantısında olur mutlaka, ben koltuklarınızı çok beğendim, 2 ay sonra bende yeni eve geçicem ve hayalim bu tarz mobilyalar almak, ilk düşüncem spor tarzıydı ancak her gittiğim ev artık aynı tip aynı kesim mobilyalalrla dolmuş durumda ve artık gözüm doydu aynı kesim aynı moda mobilyalara, yeşili pek sevmem sadece onun dışında renkli ve mor koltukların süper, Kelebek kalitesi tartışılmaz zaten. Yataşla yan yana bile koyulmayacak bir kaliteye sahip. ama fiyat da uçurum ben zorlayamam bütçemi ama imkanım olsa kesinlikle bu mobilyanın hepsini alırdım, yeşil dışında ( yeşil içimi karartıyor biraz ama mor tartışmasız muhteşem bir renk , renkli kanape ile de uyumlu, ilerde imkanın olursa yeşilin rengini değişebilirsin belki, ama içine kurt düşmesin ufak tefek oynamalar ayrıntılarla ferahlatabilrisin. Çok şıkmış mobilyaların güle güle oturun eskitin inşallah,

yanlış anlamassan koltukların bi garip geldi 3 farklı koltuk var genelde berjerler deişik renk olur onun yastıklarındanda diger büyük koltuklara yaptırılır sneinkiler hepsi farklı ve renk uyumu hiç yokk.sankiii her koltuk takımından birer tane almışssın toplama gibi olmuşş o yeşil koltugu hiç begenmedim cidden annemin 30 sene önceki koltuguna benziyorrr..mobilyalarında bogmuş beyaz renk olsa belki ferah olurmuşşş ,yemek masasının üstündeki aynadaaa çok basit...
üzmek istemem ama baktıgımda ki izlenimlerim böyle..sonuçta eşya ile yaşlanmıycaz ya 4-5 sene kulanırsın deiştirirsinn..

Son düzenleme:
Herkez,n zevki farklıdır , fikirler de zevkler orantısında olur mutlaka, ben koltuklarınızı çok beğendim, 2 ay sonra bende yeni eve geçicem ve hayalim bu tarz mobilyalar almak, ilk düşüncem spor tarzıydı ancak her gittiğim ev artık aynı tip aynı kesim mobilyalalrla dolmuş durumda ve artık gözüm doydu aynı kesim aynı moda mobilyalara, yeşili pek sevmem sadece onun dışında renkli ve mor koltukların süper, Kelebek kalitesi tartışılmaz zaten. Yataşla yan yana bile koyulmayacak bir kaliteye sahip. ama fiyat da uçurum ben zorlayamam bütçemi ama imkanım olsa kesinlikle bu mobilyanın hepsini alırdım, yeşil dışında ( yeşil içimi karartıyor biraz ama mor tartışmasız muhteşem bir renk , renkli kanape ile de uyumlu, ilerde imkanın olursa yeşilin rengini değişebilirsin belki, ama içine kurt düşmesin ufak tefek oynamalar ayrıntılarla ferahlatabilrisin. Çok şıkmış mobilyaların güle güle oturun eskitin inşallah,

siyahh beyazz mobilyaları sevmiyorumm herkes aynı seyleri kullanıoo. o acıdan tatmin edici.. ama renkler cok koyuu.. renkleri degiştirirsemm ya kırıkk beyaz yapıcamm yada beyaz ucuk maviyi kombinlicemm.. önemli olan soft durmasıı.. cok pahalı almakk mantıklı degil zatenn bence.. insan cok sevrek de alsa sıkılabilir sonucta hergün görüyo.. insallah istedigin gibi olur cnmm

farklı renk koltuklar hoş olmuş bence ama yastıklarla renk uyumunu tutturabilrisin. bende tam takım eşyalar sevmiyorum ayrı ayrı renklerde ama minik detaylarla uyumu tamamlanmış eşylar çok daha eğlenceli ortam yaratıyo. aksesuralarla çok güzel olabilir fikrimce. mesela abajur al ya da duvarına morlu değişik bi tabloda çok hoş olabilir:) bide sandalyelerinin minder renklerini değiştirebilrisin. sıkıntı yapma canım çok hoş ve kullanışlı eşyaların:16:

farklı renk koltuklar hoş olmuş bence ama yastıklarla renk uyumunu tutturabilrisin. bende tam takım eşyalar sevmiyorum ayrı ayrı renklerde ama minik detaylarla uyumu tamamlanmış eşylar çok daha eğlenceli ortam yaratıyo. aksesuralarla çok güzel olabilir fikrimce. mesela abajur al ya da duvarına morlu değişik bi tabloda çok hoş olabilir:) bide sandalyelerinin minder renklerini değiştirebilrisin. sıkıntı yapma canım çok hoş ve kullanışlı eşyaların:16:

sandalyeleri ve masayı degiştirmeden acmak istiyorum odayıı. seviyorum onları cünküü. diger evlerinkinden farklıı..kuması da cok güzell.. zigonarımda güzell bize yetmese bilee:61: tv ünitemde ok. orta sehpa ve koltuklarda olay takılıyo.. parkeyi bir degiştireyimm.. oda acılmassa hedefi koltuklara cevircemmm:16:

Back
X