• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kaynana salonu gibi mi olmus kızlar??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
aaa ben çok beğendimmmmm canım çok sıcak bi odan var :16: bence hiçbir şeyin rengiyle oynama ya da değiştirme çünkü çok masraflı olur, sadece mor ya da yeşil koltuğun üzerine halının renginde şal tarzı bi örtü atabilirsin.. ayrıca bi arkadaş televizyonu yeşil koltukla yer değiştir demiş ama değiştirme derim çünkü gün ışığı ekrana vurur ve görüntüde yansıma yapar.. sonuç olarak odan çok cici güzel günlerde kullan hepsini :9:

biraz ağır kaçmış sanki...........belki masa falan açık tonlarda olsa biraz daha iyi olurdu seninde içine sinmemiş belli imkanın varsa değiştir yoksa çokta kötü değil tabi sıkma canını:13:

Eki Görüntüle 170310 Eki Görüntüle 170311 Eki Görüntüle 170312

kızlar salonum bu. bi tek konsol eklenecek. kaynana salonu gibi mi olmus. pişman oldum önce koltuklarıma sonra hadi koltukları aldın niye koyu agac mobillya aldım die. yerlerin parkesini beyaz yaptırsam daha iyimi durur sizce. yada ben bunları ne yapıp yapıp degistireyim mi?

Canım orta sehbanı ve yemek masanı değiş derim çok koyu gelıyor göze onlar haricinde ben beğendim.

sizi kırmak istemem ama odanız çok koyu tonlarında olmuş
beyaz orta masa,kırık beyaz fonlar ve yastıklar,beyaz çerçeveli tablo odanızı halınızın renginde objeler alıp açarsanız gayet güzel olur.

Kaynana salonumuuu :) Bence cok rahat ve sicak. Tek tavsiyem koltuklarin kiliflarini mümkünse daha acik bi renk yaptir. Acik renk daha ic acici cünkü. Yani ben öyle düsünüyorum. Güle güle oturun insaAllah :)

Back
X