Kaynana iyide olsa Bir kötülük yumurtluyor işte..Kaynanamın Dediğine bakın :(

eeesss

bence eşinizin annenize artık para hesabını eşim soruyor demesi çok yalnış..
kayınvaldeler herşeyi diyebilir
onlara el kızıyız nede olsa.
bir bakmıssın iyi bir bakmışsın işte böyle oğlu ile yalnız kaldığında gelinin dedikodusunu eder.
ben hiç şaşırmadım.
bnm tuhafıma giden eşinizin özelinizi annesine yansıtması.
para hesabı eşler arasında olmalı zaten
eğer bunu dile getirirse kayınvaldede tabiki bir kıskançlık doğar..
nede olsa eskiden hesap ondan sorulurmuş!
bence eşinizle konuşun özelini içinde tutması gerek diye düşünüyorum.

Bence çokda takmamalısın.Kaynana düşmanlığıda ne demek?Bizlerde yarın kaynana olucaz,bizler neler yapıcaz Allah bilir..Yeri geldiğinde ona o anda neler hissettiğini tatlı bir dille anlatabilirsin.Bak emin ol çok işe yarıyacak:1::64:

canım ınan hepsı aynı ben ılk yıllar cok zorlanıyordum allahtan ayrı sehırlerdenız artık ogrendım takmıyorum nekadar ıyı olursan ol bıyerde sana farklı bakıyorlar kendı kızı olsa ama esının paralarını sen elınde tut kadın hesabı daha ıyı yapar felan der oyuzden sen bosver dınleme esınle ıyıysen gerısı onemlı degıl esınde annesının lafıyla sana davranmıyosa sorun yok ben o yonden sanslıyım esım gerektıgı yerde annesını durdurur

canım ınan hepsı aynı ben ılk yıllar cok zorlanıyordum allahtan ayrı sehırlerdenız artık ogrendım takmıyorum nekadar ıyı olursan ol bıyerde sana farklı bakıyorlar kendı kızı olsa ama esının paralarını sen elınde tut kadın hesabı daha ıyı yapar felan der oyuzden sen bosver dınleme esınle ıyıysen gerısı onemlı degıl esınde annesının lafıyla sana davranmıyosa sorun yok ben o yonden sanslıyım esım gerektıgı yerde annesını durdurur

yokyok cnm eşim ben eve geldiğimde sinirden ağladımm...oda aman bilmiyomusun annemin dönekliğini dedi oda biliyo annesinin laflarda dönek olduğunu...takma boşver dedi..

hatta dün msj attım eşime gelmeden önce bana cips alırmısın diye oda çantayı doldurcan yine haa yazmıs sonunada gülmüş :))) annesinin dediği laf bu otakmıyo bile

kayınvalidem olsaydı bişey demezdm sanırm ama üvey kayınvalidem var ve direkt rezil ederdm yerin dibine sokardım :D herzaman yaptğm gibi

yokyok cnm eşim ben eve geldiğimde sinirden ağladımm...oda aman bilmiyomusun annemin dönekliğini dedi oda biliyo annesinin laflarda dönek olduğunu...takma boşver dedi..

hatta dün msj attım eşime gelmeden önce bana cips alırmısın diye oda çantayı doldurcan yine haa yazmıs sonunada gülmüş :))) annesinin dediği laf bu otakmıyo bile

ıste ozaman ıyı yoksa cok zorlanırdın yakın oturyorsunuz galıba yakınsa sen nasıl davranırsan davran bırseyler cıkar esıne cok ıs dusuyor ıste
ama sen uzme kendını canım benım

valla yapcak bişe yok bilmıyorum senın kaynana ona cevap verınce anlarmı
benım ki anlamıyo ister cevap ver ister verme delirtiyo beni

bilerek deedim ben görümceme benim duyduğumu bilsin sinir şey

bi dahakine daha kısık sesle konuşsun diye mi :P
şaka bir yana da beşer şaşar işte sen arkandan gıybet yapıldığı için öbür tarafta alacağın intikamı düşün :66:
polyanna günümdeyim bugün galiba
:39:

Back
X