merhaba arkadaşlar.dün eşimle kayınvalideme oturmaya gittik..ben eşime yemek hazırladım odadam tam cıktım uzaklaşmadan konuşmalarını duydum..öncelikle şunu belirteyim eşime bi kaç gün önce takılmıştım parayı eve bırak istersen yüklü miktar çünkü düşürürsün vs...demiştim.işi gereği kıyafetlerini değiştiriyor çünkü eşim..neyse ben odadan cıktım..eşim annesine takıldı sen gittin başıma ebru geldi para hesabını artık o soruyo vs.. dedi.eskiden annesi cok para hesabı sorarmış ona..ama eşim espri olsun diye söledi kötülemek niyetiyle değil belliydi..neyse eşimin dediği değilde kaynanacımın dediği lafa bakarmısınız..
paranın hepsini verme ona..bide sinsi sinsi sessizce..
peşine şu sözler:
harcayıp durur napacak..markette bişeler alır durur dedi..
eşimde ben biliyorum onun harcadığı parayı dedi..gereksiz bişe almaz demek istedi..
kaynanamda ne zaman gelse çantası dolu geli abur cubur birsürü şey...
şokk oldumm.inanın bana mevzu para değil onun böyle konusması beni şok etti..
1. benim nasıl tutumlu para konusunda nasıl düzenli oldugumu bilir..
2.başka zaman olsa paranı karının eline ver demeyi bilir..
pat diye böyle söyleyince sok oldum...
sanki ben gereksiz harcamalar yapan kocasını düşünmeyen parayı savurup harcayan biriymişim gibi o benim böyle olmadığımı çok iyi biliyor ama hangi beyinle bunu söledi anlamadım..
insan 3 kuruşun hesabını yapıyor..taksitler vs.. derken...
annem kardeşlerim kızıma bişeyler alırlar sürekli doldururlar benim çantamı 3.5 parça bişeyle o battı demekki gözüne...
konu bundan ibaret arkadaşlar...sinir olduğum tek nokta beni savruk biri gibi böle konuşması eşime böle demesi..yazıklar olsun dedim hiçbişe demedim rengim attı görümcem anladı zorla söyletti böle böle dedim anlattım tabi kız ne diyecek annem işte boşver falan dedi...insan oğlu gerçeten çiğ süt emmiş dememişler...hiçbi sorunumuzda olmamıştır..ben ne saygıda ne baska bişeyce kusur etmişimdir...onunda bana böle fesatlıkları olmamıştır...
eşimle konuştum eve gidince hiçbişe demedi boşver ne takıyosun annemi ya falan dedi üzülme dedi döneklik vardır onda falan konuştuk...
dedim ama ben safım salağım dedim en küçük kötü bi laf etmedim kaynanam hakkında.herkezi kendim gibi iyi düşünceli zannediyorum..iyidir iyi düşünür diyorum..
insan oğlu çiğ süt emmiş işte..insan oğluna verme paranın hepsini dermi ya ayıp benim param istersem çatırr çatır yerimmm..bide bu lafı söleme şekli var tabii...
artık gözümde kimse eski yerinde değil...güvenmekmi bidaha asla...düşüncelerime ve emeklerime yazık...büyük bi konu değil tamam insanlar neler yaşıyor ama zoruma giden böle içten pazarlıklı,fesatça,sinsice konuşma biçimi..
bitane daha bulsun benim gibisinide göreyim bu insanoğluna iyilik gerçekten yaramıyor..
size sormak istediğim sizce nasıl davranmalıyım kaynanama belli etmelimiyim bunu..görümcem ona kesin sölemiştirde çaktırmaz haksızya..
siz olsaynız nasıl tepki verirdiniz..
paranın hepsini verme ona..bide sinsi sinsi sessizce..
peşine şu sözler:
harcayıp durur napacak..markette bişeler alır durur dedi..
eşimde ben biliyorum onun harcadığı parayı dedi..gereksiz bişe almaz demek istedi..
kaynanamda ne zaman gelse çantası dolu geli abur cubur birsürü şey...
şokk oldumm.inanın bana mevzu para değil onun böyle konusması beni şok etti..
1. benim nasıl tutumlu para konusunda nasıl düzenli oldugumu bilir..
2.başka zaman olsa paranı karının eline ver demeyi bilir..
pat diye böyle söyleyince sok oldum...
sanki ben gereksiz harcamalar yapan kocasını düşünmeyen parayı savurup harcayan biriymişim gibi o benim böyle olmadığımı çok iyi biliyor ama hangi beyinle bunu söledi anlamadım..
insan 3 kuruşun hesabını yapıyor..taksitler vs.. derken...
annem kardeşlerim kızıma bişeyler alırlar sürekli doldururlar benim çantamı 3.5 parça bişeyle o battı demekki gözüne...
konu bundan ibaret arkadaşlar...sinir olduğum tek nokta beni savruk biri gibi böle konuşması eşime böle demesi..yazıklar olsun dedim hiçbişe demedim rengim attı görümcem anladı zorla söyletti böle böle dedim anlattım tabi kız ne diyecek annem işte boşver falan dedi...insan oğlu gerçeten çiğ süt emmiş dememişler...hiçbi sorunumuzda olmamıştır..ben ne saygıda ne baska bişeyce kusur etmişimdir...onunda bana böle fesatlıkları olmamıştır...
eşimle konuştum eve gidince hiçbişe demedi boşver ne takıyosun annemi ya falan dedi üzülme dedi döneklik vardır onda falan konuştuk...
dedim ama ben safım salağım dedim en küçük kötü bi laf etmedim kaynanam hakkında.herkezi kendim gibi iyi düşünceli zannediyorum..iyidir iyi düşünür diyorum..
insan oğlu çiğ süt emmiş işte..insan oğluna verme paranın hepsini dermi ya ayıp benim param istersem çatırr çatır yerimmm..bide bu lafı söleme şekli var tabii...
artık gözümde kimse eski yerinde değil...güvenmekmi bidaha asla...düşüncelerime ve emeklerime yazık...büyük bi konu değil tamam insanlar neler yaşıyor ama zoruma giden böle içten pazarlıklı,fesatça,sinsice konuşma biçimi..
bitane daha bulsun benim gibisinide göreyim bu insanoğluna iyilik gerçekten yaramıyor..
size sormak istediğim sizce nasıl davranmalıyım kaynanama belli etmelimiyim bunu..görümcem ona kesin sölemiştirde çaktırmaz haksızya..

siz olsaynız nasıl tepki verirdiniz..