Kaynana ile tatile gitmek ?

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Eşimle yıllık izninde tatil planı yaptık başba gitcektik önce annesi masraf yapmayın babanla gideriz dedi basbasa olmaya hakkımız yokmu esimde o gün gideriz biz karismayin dedi bugün geçmiş karşıma annemgilde geliyor diyor o kadar sinirlendim ki hiçbir şeye hevesim kalmadı bunaldım eşim deseniz beni anlamaz kendi plan yapıyor benim uymami istiyor uyariyrm kaç defa kendi ailene gelince başka benim aileme başka diyor en zorda eşinin seni anlamaması ailesine ağzımı açıp birşey demedim bu güne kadar saygısız bir davranış yapmadım giderim mutfaktan çıkmam karşılığını böyle görmek üzüyor beni alıp karşıma konussamda anlamaz eminim kaynanam deseniz hayatimizi yönetmek istiyor izin versek benim kimseyle isim olmaz sessiz sakin bı insanim ama içime ata ata bunaldım 😔

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla canik bende cok istiyorum esimle basbasa tatile gitmek ama maalesef benim esimde yanliz gitmekten taraf degil. Illaki birileri daha olsun yanimizda istiyor. Bu kardesi olur kuzeni olur annesi babasi olur. Beraberken daha eglenceliymis. Ilk basta cok karsi cikiyordum ama benim huzurum kaciyordu yine onun dedigi oluyordu ve ben huzursuzlugumla kaliodum. Artik takmiyorum. Tam tersi tatile gittigimizde tadini cikarmaya calisiyorum. Esin dedigim dedik bi karakterse bence olcup bic hani karsi gelmekle zararli cikcaksan hic karsina alma. Huzurunu bozup tatilinizi zehir etme kendinize. Tam tersi yapin hatta. Tadini cikarmaya bakin. Hatta esiniz tatildeyken size yanasmaya kalkarsa olmaz annen baban burda ayip diye reddedin. Belki iki defa dusunur bidahaki sefer beraber gitmeye :KK71:

Off Allah korusun ya kaynanamla değil tatile yarım saatlik yola bile gitmem gidilmez çünkü🤪 siz de gitmeyin diretin ne işi varmış sizinle.

Senin yerinde olsam gitmem anasının ne işi varmış yanınızda çok saçma
Aynen ben uzaklaşmak kafa dinlemek istiyorum bide yanımda boş boş konuşmasını dinlemek istemiyorum birde çok patavatsız kaç yaşında kadın ama nerede ne konuşacağını pek bilmiyor

Valla canik bende cok istiyorum esimle basbasa tatile gitmek ama maalesef benim esimde yanliz gitmekten taraf degil. Illaki birileri daha olsun yanimizda istiyor. Bu kardesi olur kuzeni olur annesi babasi olur. Beraberken daha eglenceliymis. Ilk basta cok karsi cikiyordum ama benim huzurum kaciyordu yine onun dedigi oluyordu ve ben huzursuzlugumla kaliodum. Artik takmiyorum. Tam tersi tatile gittigimizde tadini cikarmaya calisiyorum. Esin dedigim dedik bi karakterse bence olcup bic hani karsi gelmekle zararli cikcaksan hic karsina alma. Huzurunu bozup tatilinizi zehir etme kendinize. Tam tersi yapin hatta. Tadini cikarmaya bakin. Hatta esiniz tatildeyken size yanasmaya kalkarsa olmaz annen baban burda ayip diye reddedin. Belki iki defa dusunur bidahaki sefer beraber gitmeye :KK71:
Ben tavrını koydum düşünsene aynı odada kaynanan görümce bu kadar hayatına girmemeli ben karşıyım mecburi olur ona tamam ama tatil kafa dinleme keyif yeri sinirlerim bozuluyor düşündükçe

Aileyle gidilcek zaman var gidilmeyecek zaman var. Bi seferlik tatsizlik cikmasin diye gidin. Sonra oyle bisey daha olursa restinizi cekersiniz

Ben tavrını koydum düşünsene aynı odada kaynanan görümce bu kadar hayatına girmemeli ben karşıyım mecburi olur ona tamam ama tatil kafa dinleme keyif yeri sinirlerim bozuluyor düşündükçe
Tamamen katiliyorum sana ama iste bazen huzur kacmasin diye sineye cekmek zorunda kaliyoruz maalesef..

Back
X