İnanın ailemde bir yuvam olsun diye çünkü kendime özel bir hayatım vardı rahattım. Kaç kez denedim durumu iyi olan insanlarda vardı sorun bende ben yapamadım ama buna birden tamam olsun dedim ağzım kapandı ben istedim ailem ilk acele ediyorsun dediler 1 günde karar verip 2 haftada nişanlandım şimdi aylar oldu ben hata ettim böyle bir karar alarak bütün suç bende farkındayım ama tek hak etmediğim ben bu kadar dürüstken karşı taraf hiç birşey den bahsetmedi ve benim arkadaşımdı kendisi benim çocukluğuma kadar herşeyimi biliyor ben çok dürüst gittim bana nişan olmadan anlatıp bu şekilde kabul ediyorsan diyebilirdi o zaman buraya konu açmazdım. Çünkü bilseydim böyle bir yola asla girmezdimBence aileniz haksız.Ailelerden uzak olmanız para akışını değiştirmeyecek.Eş kişisinin her borcun altına girmesi bence büyük bir problem,tabii kazancı aşırı çoksa olabilir,onun dışında bunun için sizin hayat kaliteniz neden düşüyor ? Aşk evliliği de değilse bence çok zorlamayın,anladığım kadarıyla aile yapılarınız çok farklı.