Hayırlı günler arkadaşlar birden fazla derdim var ama şuan gündemde olanı paylaşmak istiyorum nişanlıyım evlenmeme az bir zaman kaldı. Söz yapıldı bizde adettir elbise ayakkabı altın takılır ve nişanlımın aileside aynı yerde biz takmasak takı istemem anormal olur fakat benim annem babam ailem çok yüksek tutarlı altın taktılar benimde nişanlım kendince birşeyler aldı bunu problem yapmadım ama erkek tarafından bir çeyrek bir 100tl dahi takan olmadı veya elbiseye biz alalım gibisinden hiç bir yardımları olmadı. Nişanlım kendi parası ile birşeyler yaptı. Bu arada ilk haberi aldıklarında sürpriz bir nişan oldu çok sevindik seni çok istiyorduk şöyle böyle aşkımlar canım lar samimi davranışlar hava da uçtu. Bir gün sonra nişanlımın abisine çektiği borçları öğrendim yani 5 bin 10 bin bu şekilde para alınmış ve ailesiyle yemiş abisi birşey diyememiş onu ödüyormuş ve bana nişan da taktığı şeyleri hep borçla almış. Onu atlatmadan telefonuna baktım kız kardeşi ara ara hep şu kadar at bunu ödemem lazım hep para almış abiside iki güne bir ne kadar olursa hep para istemiş fakat ihtiyaç için değil hep alkol veya kıyafet eşya borcu benim ailemde tam tersi çocuklar çalışsa da anne baba destek olur ve bir kardeşim hariç biz asla ihtiyaç duysakta kardeşlerimizden asla para istemeyiz daha doğrusu başka kimseden de. Sonrasında kendileri bana sana şunu aldık dedikleri Bir iki gereksiz şeyleri almayın dememe rağmen aldılar onlarıda nişamlından almışlar paralarını ben şok oldum çok kavga ettim ama söz verdi haklısın dedi daha anlatacak çok şey var sizden ilk önce bu konuda yorum almak istiyorum ne düşünüyorsunuz? Bu arada birçok para detayını da atladım yormamak adına daha çok şey var yani annesi babasıda işin içinde.