ya merhaba kizlar gunlerdir okuyorum. aklima o kadar wey geldiki yazdiklarimizdan. bazilarina guldum,bazilarina uzuldum. benim kv la aramiz cok iyiydi amma her kucuk weyden kuser,lafi buyutur. iwte biz anne kiziz der. bunu woyle yap boyle yapma der. bak sana diyorum bynu aramizda olsun sonra anneme teyzeme wikayet eder xxx bunu boyle yapmiyor woyle etmiyor. bende diyorum e bana dedin anladim daha niye her kese anlatiyorsun ki. tamam der kizim ama yine arkamdan konuwur. ya bi de yalan soyler. sonra oyle bi yuzune durki aklin kacar. uzerine cok gidersen aglar. feryat koparir. onceleri cok iyiydik yani der gulurduk. ama iwte ireliledikce her kucuk weyi buyutdu soz etdi. bende yapma etme ne kadar dediysem olmadi. cok uzuluyordum aramizin bozulduguna ama wimdi kafayi takmiyorum. laf atiyor guluyoru..zaten ayri kaliyoruz. bir dialoq.
hamileyim kizim oldugunu oyrendik.tabi kizi yok cok sevindi bi de ilk torun zaten kiz istiyordu.
b. kiz olucak
kv. cook mutlu oldu.evet benim isteyimle geliyo babaannseinin kizi olucak
b.salikli olsunda ne olursa olsun
kv.hayir o benim kizim tabii saglikli olucak.
koye cahirdiki hamileyken bende sana bakayim torunuma guzel weyler yedirteyim
.bende duwuk tehlikesi var zaten birinci duwtu. bunda da kanama gecirdim.
kv.geliyomusunuz
b. ya gelmesekmi doctor uzun yol gitmediyor
kv. neden nolacak ki
b. duwuk riski var ya biliyosuun zor bela sakladik( dord ayinda kanamam oldu bir ay yatakta kaldim bebegimi korumak icin, ora gidecekken 6 aydaydim)
kv.biz hamile olmadikki zaten verecekse taw uste verir Allah doktor oyle der bi wey olmaz. sen gel ben toruna karninda bakicam ki beni sevsin
b. tabi onlari uzmek istemiyoru.. ama korkuyorum bebegimi kaybetmekten
nolur israr etmeyin sonucta sizin torununuz bi wey olur korkuyorym doktor da onermiyor gelmek icimden deyil
kv. eh tamam ya zaten brn ne istrsem olmaz ki. kb ya ne diycez cok seviniyordu siz geliceksiniz diye.
b. anne sen ona gelmeme sebebini anlatirsan uzulmez anlar tBi torununu kaybetmek istemezki
kv. hayir ben ona soyleyemem kalbi kirilir(cok da guzel gecinirler ya
-)
b. tamam anne ben gelemicem kudura bakmayin bebegim daha onemli wu an kv. tamam ne yapalim kader iwte
sagollawiriz
yarin konuwuyoruz
b. nasilsin ne yapiyorsun sesin kotu geliyo
kv. ya sorm dun senle konuwtuktan sonra tansiyonum kalkti
b. aa neden iwte bir weymi oldu
kv. yok hayir sen gelmicez dedin kotu oldum uzuldum tansiyonum klkmiw yikilacaktim falanlar filanlar arada ses de aglamsar hal alir ne hayallar kurdum falan ya zaten hamileyi. cocukla oynamican etmicen ne hayali
iwte ben yine uzulurum otobusle ilaclarla falan yola duwerim 300km yol. wukur bi wey olmadi ama ya olada bilirdi.
kv. bak gordunmu bi wey olmadi sen gelmek istemiyorsun.
aslinda beni sever kizimi da cok sever hep bir weylr alir gonderir. kotu insan degil. ama laf sokar ister ki onun istekleri olsun. ya ben onceden agirligimi koydum cok kariwmaz. ama bazen dediginden de kalmaz. ama bir yerde kalsak cekemeyiz bir birimizi. belki bi sure bir birimizi yola veririz ama sonradan inanmiyorum.