• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Bunu da anlatmam lazım :KK15:
Düğünden 3 gün sonra eşimle kayinvalidem gile gittik hem bayram ziyareti hem el öpme hemde ışte bohça dağıtmak için. Bayramlarını kutladık eşim ben kaynanam çıkıp onların akrabalarına gidip bohça vercez ben evden bohcalarimi da getirmisim.
Kv; keşke hala gillere de bi kac parça bişey koysaydin yarım altın taktılar onlar size.
B: bizim adetimizde öyle bişey yok 1. Derecelere bohça veriyoruz Biz sadece.
Kv: keşke sen yine de koysaydin.
E: anne sende varsa sen getir koy.
Kv: hönkk!!
B: :KK60:

Şimdi de sıra benim melek görünümlü kv de :halay:evliligimin ilk aylariydi kv dem pek bize gelmez zaten gelince de oğlunu arar yarım saat önceden haber verir o kadar sanki benim numaram yok kendisinde.
Neyse oturuyoruz başladı lafa
Kv: bu zamanın gençleri herşeyi biliyor her işi evlenmeden yapıyorlar.
(Eşimle s evgiliyken tatile gitmistik burda bana laf cakiyor haspam )
B: evet anne doğru diyorsun.
kv: bizim zamanımızda böyle miydi biz kocamizin yüzüne bakarak konuşmaya utanirdik.
B: valla anne öyle diyon ama ilk gecemizde t. (Esim) da herşeyden çok iyi anlıyordu hiç öyle bilmiyormuş gibi değildi :KK53::KK53::KK53:
Kv: oy annesi kurban olsun ona .
Ne sandin kayinvalidecim senin altında mi kalcam
tövbe estagfurullah :eek::eek: ama erkeklerin dogasında var galiba yoksa iş bize kalsa olmaz o iş :D:D

tövbe estagfurullah :eek::eek: ama erkeklerin dogasında var galiba yoksa iş bize kalsa olmaz o iş :KK70::KK70:
Orta bAna laf vurmaya çalıştı bende ona kendi çocuğunu söyledim bişey diyemedi. Böyle seyler konuşulmaz ayıp ama o benimle bunları konuşmaya utanmıyor bir büyük olarak ben neden utanayim ayrıca dediginiz gibi bize kalsa biz beceremeyiz o isi:KK48:

Canııım kayınvalideler melektir melek :KK45:

Evlilik hazırlığında bindallı bakıyoruz ;
+ anne organizasyon şirketler var kaftan vs vs 500 lira minimum paket zaten yer orkestra ayarlandı onuda şirketten kiralayalım
-Kv- aaaa çok pahalı biz bakalıım alalım
+Bindallıcıya girdik denedim beğendim alıcam eşim dışarda fiyat 1.200 tl duydu kaçtı ordan moralim nasıl bozuldu
- aşağıdayız oğluda orda eee anne neden çıktık dedim
+ oğlu yanında ya beğenedim beğenmedim sende hiç beğenmedin zaten belli dedi
+ Sonunda gittik aldık makul bulduk yani çok fena oğlunun yanında bişey diyemiyor tek olunca sokuşturuveriyor lafı
+kına kıyafetindeyse beğendi bitane denetti 100 lira elbise beğenmedim doğru düzgün başkasının Kınasına gider gibi aldı onu bende gittim annemle güzel bi abiye aldım o elbiseyide attım dolaba.
Şimdiki aklım olsa eşime söyleyiverirdim yazık çocuk herşey iyi olsun diye uğraşıyor kadın değişik değişik şeyler yapıyor

bildirim geldikce anlatasım geliyo :D

nişan yapıldı 2 3 ay sonra düğün olcak bigün kv bize geldi annem falan konusuyoruz

annem: siz düğün yapmış mıydınız evlenirken ?
kv:yok kısmet olmadı
annem:iyi hadi gelininin düğününde alırsın hevesini. nasıl elbise giycen ?
kv: aklımda var bişeyler böyle beyaz uçuş uçuş..(burda heyecanla anlattı)
ben:gelinlik giyemedin diye mi öyle istiyosun anne :oha:

sonuc beyaza cok yakın şifon uzuuunn bi elbise türbanda beyazdı:KK53:

Kızlar bide genelde kayınvalidem hep oğlunu över ama değişik şekilde hiç tepki vermem zaten ne denebilir bu durumda.
+ durur durur şu kişi sana aşıktı Peşinden ayrılmazdı
+ başka bi zaman şu kız sana aşıktı hep bize hürmet eder seni sorardı
+ dün akşamda dedi şu Kişiler resmini görmüş ne kadar yakışıklı olmuşsun diye söylüyorlar dedi

Ben anlamadım bu durumu içimden diyesim geliyo bazen verseydin oğlunu böyle anlatıp duracağına sonuçta benim kocam kalkıp benim annem anlatsa kızımı şunlar beğendi bunlar aşık oldu diye kocam kudurur ayıp yani böyle şeyler. Bir Değil iki değil sinirlerim. Bozuluyor

Kızlar bide genelde kayınvalidem hep oğlunu över ama değişik şekilde hiç tepki vermem zaten ne denebilir bu durumda.
+ durur durur şu kişi sana aşıktı Peşinden ayrılmazdı
+ başka bi zaman şu kız sana aşıktı hep bize hürmet eder seni sorardı
+ dün akşamda dedi şu Kişiler resmini görmüş ne kadar yakışıklı olmuşsun diye söylüyorlar dedi

Ben anlamadım bu durumu içimden diyesim geliyo bazen verseydin oğlunu böyle anlatıp duracağına sonuçta benim kocam kalkıp benim annem anlatsa kızımı şunlar beğendi bunlar aşık oldu diye kocam kudurur ayıp yani böyle şeyler. Bir Değil iki değil sinirlerim. Bozuluyor

bi dahakine benide bin kişi istemiş zamanında ama birbirimize kısmetmişiz bitti gitti :KK53:
benim yanımda kalkıp bu sekilde konussa bilmiyorum yani ya eşimi paralarım ya kv yi:işsiz:

bi dahakine benide bin kişi istemiş zamanında ama birbirimize kısmetmişiz bitti gitti :KK53:
benim yanımda kalkıp bu sekilde konussa bilmiyorum yani ya eşimi paralarım ya kv yi:işsiz:

Bidahakine öyle söylicem artık nasılsa huy oldu her seferinde diyor :işsiz: Daha neyin içine düştüğümü tam anlamadım biraz daha geçsin evliliğim pençelerimi çıkarcam böyle olmaz

Bidahakine öyle söylicem artık nasılsa huy oldu her seferinde diyor :işsiz: Daha neyin içine düştüğümü tam anlamadım biraz daha geçsin evliliğim pençelerimi çıkarcam böyle olmaz
eninde sonunda cıkcak o penceler ne kadar erken olursa o kadar az hasar alırsın :D

hamile olduğumu 18-19 haftalıkken bayramın ilk günü kaynanama sölicez
ve bu arada benim karnım haftama göre daha büyük bariz hamileyim
üstümde hamile bebekli tişort falan var
eşim benden önce girdi içeri
sonra prenses gel gel dedi
görümcemle kaynanam karşımda
ben de içeri biz geldikkkkkkkkkkkk diye zıpladım
baktım kimseden tepki yok
görümcem öptü bayramın kutlu olsun falan
kaynanamın elini öptüm
ne bu kız gitgide iyice dobiş oldun sen (şişman da hiç sevmez)
e anne hamileyim ya
hadi ordan be
hahaha annen inanmıyo aşkım
yok anne hamile
hadiyin ordan töbe töbe
anne görmüyo musun şaka mı yapıyosun karnıma baksana
kilo almışsın yine sen
anne böle mi kilo alırım göbeğe baksana
en sonunda ultrason fotosunu çıkardım
ay inanmıyosan buna bak anne
heeee Allah hayırlı evlat yapsın
oğlan mı olcak bu?
hee nerden anladın
güzelleşmişsin
çok şükür

18 aylik hamilesin ve daha yenimi soyluyorsun kaynanana? Ben olsam hayirli olsun der cekilirdim :))

çok tatlı bir başlık. bunu da hortlatayımmm😄

Ben:anne bugün hic iyi değilim.nolur sessizce yapalım kahvaltımızı(hiç bişekilde susmayan bir insan)
K:tabii dün akşam gittin ya üzüldün orda hastalandın bak cık cık cık(bir önceki akşam kankalarımla oturduk güldük söylestik o da oturdu evde oğluyla)😂😵‍💫

Ben: İyi ki doğdun canım ( kocam mutlu olur gülümser, hediyesini açar)
Kayınvalidem: Dilediğiniz hediyeleri alın, benim kadar sevemezsiniz oğlumu (çocukları da dahil eder)
Ben: Dilediğin kadar sevgini ver benim verdiklerimi veremezsin.

Ben de eski kayınvalideciğimle geçen Bi kaç konuşmamı anlatayım Bari..

Kv: kızım yaşar Banyoya girecek git de ona iç çamaşırı hazırla, yatağin üstüne koy.
B: Anne, kendi alır kolyardı , neyse Ben koyayim Bari (Bu arada nişanlıyız ve haliyle çekiniyorum.)
Kv: kızım yaşar Banyoya girmiş, istersen git Bi Bak..
B: Hönk ! nası yani ?
Kv: Bi ihtiyacı var mıymış sor kızım işte..
B: oldu olacak girip iki kese yapim anne ? kendi kendine yıkanmayı da Biliyordur heralde...

neyse yaşar olaylı Bi şekilde Banyosunu yapmıştır, kendi kendine de giyineBilmiştir ne Büyük Başarı =))))
2 dk sonra

Kv: kızım yaşar tıraş oluyor, git de yanında dur Belki Bişeye ihtiyacı vardir..
B: Haklısın anne, tek Başına Beceremez gidiim di mi
Kv: Bak ayşe yengen ahmet abin tıraş olurken dibinden ayrılmaz, sen de ayrılma.. o nerdeyse orda ol.. her daim sana ihtiyaç duyar..

Bi kaç saat geçer

kv: kızım yaşar acıkmış mıdır ?
B: Bilmem, Biz dişarda yemiştik sanmam acıkmamiştir
kv: acıkmıştır o çabuk acıkır, git de patates kızart..
B: olur ama Bi soralım, yaşaaaar acıktın mı ?
y: hayır canım ne yaptın siğir miyim Ben ?
kv: acıkmıstır acıkmıstır, sen git soy patatesleri.
y: ya yok şimdi ac deilim yiyemem anne, .... uzaaar gider, kadın ikna eder Bi şekilde psikolojik olarak acıkmıstır yaşar.. Ben de yaşarın cariyesi olarak kızartmayı yapmış, ellerimle yaşara yedirmiş, ağzını yüzünü elini silmiş sofrayı kaldırmıs ve ezik ezik köşeme çekilmişimdir.. işte 3 senelik nişanlılık hayatımdan Bi kesit :KK51:
Ay bu çok abartmış ama kadınlar kocalarının dadısı yada annesi değil bunu her ikside idrak etmeli genel olarak diyorum çünkü erkekler evlenene kadar böylelrr anneleriyle sonra evlenince ayni şeyleri eşlerden beklyolar annrye benzetiyolar bide nişanlıyken sana yaotırması da çok yanş olmuş bişi olsa adını cıkarırdı

Ben de eski kayınvalideciğimle geçen Bi kaç konuşmamı anlatayım Bari..

Kv: kızım yaşar Banyoya girecek git de ona iç çamaşırı hazırla, yatağin üstüne koy.
B: Anne, kendi alır kolyardı , neyse Ben koyayim Bari (Bu arada nişanlıyız ve haliyle çekiniyorum.)
Kv: kızım yaşar Banyoya girmiş, istersen git Bi Bak..
B: Hönk ! nası yani ?
Kv: Bi ihtiyacı var mıymış sor kızım işte..
B: oldu olacak girip iki kese yapim anne ? kendi kendine yıkanmayı da Biliyordur heralde...

neyse yaşar olaylı Bi şekilde Banyosunu yapmıştır, kendi kendine de giyineBilmiştir ne Büyük Başarı =))))
2 dk sonra

Kv: kızım yaşar tıraş oluyor, git de yanında dur Belki Bişeye ihtiyacı vardir..
B: Haklısın anne, tek Başına Beceremez gidiim di mi
Kv: Bak ayşe yengen ahmet abin tıraş olurken dibinden ayrılmaz, sen de ayrılma.. o nerdeyse orda ol.. her daim sana ihtiyaç duyar..

Bi kaç saat geçer

kv: kızım yaşar acıkmış mıdır ?
B: Bilmem, Biz dişarda yemiştik sanmam acıkmamiştir
kv: acıkmıştır o çabuk acıkır, git de patates kızart..
B: olur ama Bi soralım, yaşaaaar acıktın mı ?
y: hayır canım ne yaptın siğir miyim Ben ?
kv: acıkmıstır acıkmıstır, sen git soy patatesleri.
y: ya yok şimdi ac deilim yiyemem anne, .... uzaaar gider, kadın ikna eder Bi şekilde psikolojik olarak acıkmıstır yaşar.. Ben de yaşarın cariyesi olarak kızartmayı yapmış, ellerimle yaşara yedirmiş, ağzını yüzünü elini silmiş sofrayı kaldırmıs ve ezik ezik köşeme çekilmişimdir.. işte 3 senelik nişanlılık hayatımdan Bi kesit :KK51:
merhaba, özel değilse ne yaptınız evlendiniz mi? kaynananızla aranız nasıl

Back